Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
az 5. csajszit megboltolták rendesen,homályos is kicsit,az eredetin asszem nem fázik ennyire

és nálunk is nyakig beöltöznek a sunák

-
Möhe
addikt
válasz
Dr.House88
üzenetére
B vitamint vegyél,vagy ne edd magad tele amikor kajálsz,kisebb adagot mérj ki egyszerre,napi 4-5x egyél ne 3x tömd magad tele
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
szerintem csak éhes

-
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
micsoda macsek

őt még feleségül is venném
formás a kicsike wOOw
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
és némmáá ....ott a hokedli

-
Möhe
addikt
Ez nem Nutrend márka. Ha vékony alkat vagy (ektomorf) akkor jók ezek a cukrosak,mert nehezen hízol. Nézzél inkább májprotkós fehérjét vagy wpc-s keverd össze maltodextrinnel ha ezekre hajtasz. Olcsóbban kijössz.
Vagy fehérje ugyan az, hozzákeverve Waxy Maize-t oszt csá. Én ezt teszem,nem a gyári tömegnövelőt iszom. -
Möhe
addikt
Ogre sűrübben firkálhatna ide, a halason is jó volt olvasni a naplóját.
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
csak ha vajas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ON:
help kéne ,tényleg
Megálltam a fogyásban pár hete. Edzés heti 5 alkalom(minden testrész külön) és 4 aerob 50 perces bicaj vagy futópadon emelkedőn séta,kivéve lábazás után,mert akkor készen vagyok már avval is.Pulzus 130-135 körül tartva ,óra szerint.A múlt héten magasabb kalórián voltam pár napot,és most visszaálltam alacsonyra. Mit változtassak hogy valami elinduljon? Váltsak intervallra aerob helyett? Kiegek alapnak megvannak,fehérje bevitel is kellően magas kajából.Egyedül az alvással van problémám,kevés és nem elég "mély" .
Az edzés az megy,kedvem megvan csak hüvös a terem.Nincs semmi No-fokozó. PCT-t kezdtem újra 6 héttel az előző után.Bedobok 2 dobozzal megint. Az erőszintem esett,de nem drasztikusan, a forma alakulgat,egyedül a derekammal nem vagyok megelégedve,a kapaszkodók nem akarnak mozdulni,pedig 9-10 centi már lement innen,és "csak" 5kg-t fogytam. -
Möhe
addikt
Bá-nak bő az esti szókincse
Macikos : májprotkós cullang játszik?
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
nekem az is elég lenne ha olyan seggem lenne,egész nap a kezemen ülnék

szerk: a hangsúlyt a lábra értettem ,nem a jó focistára

kijaza CR ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Möhe
addikt
B+ ,mennyi ON hsz van. Ez a gyúrós topik?
Ha valaki kipihente magát (36-72 órát edzés óta ) és mégis nagyon izomláza van,de ennek ellenére leedzi az adott izmot megint. Nem hiszem,hogy agy-izom kapcsolatban van-e olyan szinten,hogy ezzel az edzéssel előrébb lenne.
Kátler és társai nem játszanak ebben a játékban.
Ha belegondolok ez a hsz olyan mint a seggluk, tudjuk hogy mindenkinek van,de senki nem kiváncsi a máséra.De akkor is leírtam
,pampamVáll vót, oldalemelés - szűken állig húzás szuperszettben kegyetlen bedurranás
jólesett
-
Möhe
addikt
[link]
azok a hsz-ek

-
Möhe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Csak onnan totózom ki a kieg fontosságát,hogy minden más megvan. De hogy kis híján 1 napig nem eszel edzés előtt,akkor a kávéban lévő koffein is elég lenne hogy felpörgessen.
Agyi szinten hogy bírod? Gondolkodás ,mentális dolgok? Nem vagy lelassulva?
Az vagy amit eszel,nem eszel szinte semmit,ebből kiindulva.....vonok le dolgokat. -
Möhe
addikt
nah még ez is: [link]

Dani: jól látom hogy a fater gitározik vagy csak nagyon hasonlítanak?

-
Möhe
addikt
válasz
macikos
üzenetére
Béla le van fényképezve,a többi nem fontos

"Ja, a Shop.Buildernél nem csak Ipad van, hanem ajándék shaker és póló. A hülyébbekbnek: persze hogy Scitec cuccok!" lenéző,lealacsonyító módja hogy felsőbbrendűnek mutassa magát a cikk "írója"
tele helyesírási hibával, a képeknek nevezhető kis színes pacák meg...szánalom az egészszerk: "szakmai" fórumon egy mezei firkát lehozni ,mert az lett belőle,nem tudósítás

-
Möhe
addikt
Szeretett termemben ma ablakcsere volt. Tizen pár fok,por piszok,és még cigit is éreztem a melóstól aki éppen púrhabbal nyomta ki a réseket.
A kedves vezetőség meg baxta kiírni előre hogy : faszikáim ma gyertek pulcsiban vagy öltözzetek fel,mert ablakcsere lesz.
De nem, had szokja a paraszt ,hogy mitől jó is a terem.

Ha tudok erről ,ma nem is megyek.De a délelőtti,és déli "műszak" olyan kicsi hogy valószínüleg megéri nekik így is,hogy páran morcosak voltunk. Nahmeg persze nincs más terem a közelben.Így könnyű kötsögölni a fizetős vendéggel,mert megteheti... -
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
öööö,nekem a teremben használt ruháimat cél szerint szedtem össze
minek ott divatozni? ha meg kapucnis pulcsi ami ujjatlan ,teljesen használhatatlan számomra utcára
nekem nem éri meg újat venni és a teremben elhasználni -
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
egy nyúzott kapucnis pulcsinak leszeded az ujját és kész, 7k-t kiadni ezért?

-
Möhe
addikt
Tegnap bekarcoltam,asszonnyal is vitám volt/van.
De szép ez a vasárnap így masszív másnaposan,érdemes visszaolvasni? -
Möhe
addikt
csajok mennek mérlegelés után edzeni, majd ezt hallani: " híztam fél kilót,pedig nem is ettem szénhidrátot egész nap ,csak műzlit"

-
Möhe
addikt
Itt még verseny fazonban volt, de ettől még naná. Aranyos arc,a teste meg....istennő akárhogy is nézem.
ő már netzes: (de hajtana a kíváncsiság
)
jó kis bifór áfter : Katya Kyptova
szerk:
(#46459) Dani82 :
ennél a gyúrmapötsűnél is simán több a "gyári" tesztó a csajban,még a szeme sem áll jól

-
Möhe
addikt
nem volt valami nagy vízhangja,vagy csak én maradtam le róla?

kancsöcs mih? bazze a gyúrós topikban már az sem baj ha nő a csöcsös?

nesztek suna:
-
-
Möhe
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Möhe
addikt
mi a f@sz ez a japó zene amit mostanában linkelgettek? honnan a viharból jött?

-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
hát nem mintha megszakadna alatta, szvsz olyan mint a csigás-köteles "gépek",felezheti a súlyt a kialakításából adódóan
-
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
csórikámnak ekto létére tuti könnyebb dolga van mint másoknak,de azért respekt

-
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
aszittem feka vagy
-
Möhe
addikt
válasz
hoffman_
üzenetére
Ha az orvosod hasonlóan vall a táplálékkiegészítőkről mint a többi "kommersz" akkor no comment. Viszont ha jártas a sportban és a táplálkozásban is akkor hajrá. De ő nem gyógyszerész inkább? A háziorvosnak meghagynám a gyerek nátháját ,meg a torokgyíkját kezelésre,ezt nem.
-
Möhe
addikt
alvás "javító"-t próbált már valaki? mennyire működik?
az utóbbi időben szarul és keveset is alszom,szeretném ha legalább minőségi lenne az a pár óra pihenés,ha már kevés ez az időtartam -
Möhe
addikt
Nem akarok belevau. De ha a szervezet hosszú ideig nem jut tápanyaghoz,jelen esetben nálad több mint 10 óra,akkor ha hirtelen kap sokat,abból raktározni fog.
/Ezért (is) eszik a bádis sokszor keveset,hogy folyamatos legyen a tápanyagellátás,ne hirtelen kiugró mennyiséget vigyen be az ember és felesleg legyen belőle./
Amennyi kell abból felhasználja a szükséges mennyiséget,de a többi meg megy raktározóba (zsírnak). De ha neked ez bevállt,és működik akkor nemszótam.
-
Möhe
addikt
válasz
Dani82
üzenetére
én annak idején kakaós mácsiknak hívtam és degeszre tömtem magam vele,amit a mami csinált ott előttem a konyhában még 20 éve,nem valami bolti szart toltak elém
szerk:
joamilestoné :akkor nekem még vagy a fele vissza van erre az évre,a többit szépen lassan bepótoltam,most hétvégén is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Möhe
addikt
lemartam valamiről a hétvégén? tanulmány? suna? másra rá sem merek kérdezni.
-
Möhe
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
a kérdéseiből, ha eszik és nő akkor nincs miről beszélni,ha nem akkor azt is látja,így kötnek itt ki a júzerek

ha a többieknek is Janesz féle lenne a fazonja akkor nem itt hanem a humor topikban fosnánk a szót, én speciel egész nap punikat hajkurásznék a plázákban,de ez mellékes
-
Möhe
addikt
kUP
péntek van,ééébresztőőőő
nesztek egy kis suna
-
Möhe
addikt
válasz
Tipo16V
üzenetére
sajt?
de nyers tojást? ehh,szeretem én is de pont a szalmonella miatt nem eszem meg így,kicsit folyósan viszont igen (szerk: persze mikrózás után értem hogy folyik a sárgája egy kicsit)
de ez meg valami vegás kaja lenne,tuti guvvadna a szemem ha ez után már csak 1 kaja lenne csak

-
Möhe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
köts..

nem ezt linkelte valaki a múltkor szórol szóra,csak más "terméket" hírdetve? mennyi idióta veheti be a szöveget?

-
Möhe
addikt
végre, sunááák

Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)