Hirdetés
Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! szerintetek jó választás a nitro pure protein gold+cre-ator+brutal pack multivitamin?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! bicepszre valaki tudna adni másfajta edzésvariációt? tegnap hát-bicó volt. utóbbit húzószkodással (4x5) kezdtem, majd egyenes rúdddal (4x8) folytattam, aztán kétkezessel (4x8), és kalapács bicepsszel (4X8) zártam. mostanra q...-ra fáj a felkar-alkar hajlatánál belül.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
-
wertigo1984
őstag
válasz Klemens #7327 üzenetére
egész jó gyakorlatokat végzel.
nekem az alábbi vált be: (egyénenként változó)
MELL
-felvenyomás
-ferde padon nyomás
-negatív nyomás
TRICEPSZ
-tolózkodás
-csigán letolás
-lórugás
ez egy nap.
Következő nap
HÁT
-nyakhoz húzás
-evezés
-madárfogásos húzószkodás
BICEPSZ
-húzószkodás
-egyenes rúd állva
-váltott karú/vagy scott pad
-kalapács
Következő nap
VÁLL
-előre emelés
-oldalra emelés
-nyakból nyomás
-csuklyaizom edzése vállvonogatás
LÁB
-guggolás
-lábtolás
-vádli(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz Klemens #7381 üzenetére
na ne!!! lehet ikertesók vagyunk? vagy egy apától? gametagom az aláírásomban.
Ho9mloktörő, mikor fekve az egyenes vagy francia rudat a homlokodhoz engeded, majd kitolod. Nagyon fárasztó, és hatásos módszer, én csak erőnövelésnél használom nagy súlyokkal kevés ismétléssel.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Szerintem akkoris megvan az edzés intenzitása, ha edző partnerrel mész. Főleg, ha biztatod. ("benne van még egy, gyerünk meglesz"). Nálam ez bevált, főleg mell edzésnél, és tolódzkodásnál. Ha gáz van, úgyis látja a partnered, és kicsit rásegít.
-
wertigo1984
őstag
mi két hetente megyünk asszonnyal vásárolni, ami úgy néz ki, hogy kb 10-15 kg csirke mellfilé (ez a nyerő), sok comb, 3kg marha, vagy 5kg röfi, 2-3 liter olíva olaj (merthogy odafigyel az etetésemre meg az övére. és ez milyen egészséges...), de kétpofára tömi a diétás felvágottat, rengeteg joghurt-kefír, gyümi minden mennyiségben, zöldség. Kenyér nulla, helyette ő süti (nem pékné, sütőgépbe való kenyérliszt) 1 karton tej (12db-os). És ezt 1 hónapban kétszer játszuk el.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
inkább 3-an. A jánnnnya is velünk van. A nagy Ő fizuja fele rezsi, én tankolok 2 autót+a kaja az én tárcámé.
Sajnos tényleg vannak olyan családok, és 30 napból 26-ot güriznek a nagy semmiért, ami még nehezebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Jóreggelt!
Valaki meg tudná mondani, hogy mi a bánatot egyek, mert már 4. napja csak kexet vagyok kénytelen tolni. (valami zsíros cumóval elcsaptam az epémet, azóta majdhogynem okádnék.)(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
wertigo1984
őstag
válasz runner 125 #9834 üzenetére
elborított a rózsaszínű köd, és az édes érzés a szádban...
ne aggódj, én a melóhelyemen nap mint nap szerelmes vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
tudod kici fiúcka ez cak úgy magától jön..
ez nem a filmajánló top, de ajánlom, egyszer nézzétek meg a Brüno című filmet. ha másért nem is, de szétröhögni magatokat.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz tzahola #9858 üzenetére
én kb 3 hét alatt betegség miatt adtam le durván 9 kilót, tegnap haverral hátaztunk, és húzódzkodással kezdtem, ami meglepően 5x15 segítség nélkül, szabályosan. az érzés ismerős.
God: gratula! fekvenyomásnál én is mindig felemelem a fejemet, viszont a csípőmet lennt tartom.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz God Vazzeg #9865 üzenetére
szép
(#9866) tzahola: csak ha nőstény a segítőd
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Szeressük egymást gyerekek! ... bennem már a karácsony iránti ellenszenv van, mert a melóhelyemen egész nap 6 karácsonyi zene megy egymás után, a kolegákkal már megasztár 6-ot játszunk, annyira unatkozunk/unjuk.
-
wertigo1984
őstag
Tegnap este 2óra úszás volt, ma olyan szinten izomlázam van azon a helyen, ahonnan kinőttek a lábaim, hogy a kolegák kérdezték: mi van Norbi sokat pucsitottál? ...
-
wertigo1984
őstag
Tegnap cici-vall-csuklya gyurmatekk volt, most eg a nyakam vallam. Megvolt a melos ebed rizs csirkecseccsel, grillezett cukkinival paradicsommal, a vegere creme brule-vel. Beiglit majd este tv-nezes kozben, holnap, meg mehetek atalakitani izomma.
KELLEMES KARACSONYT, es feherjeben gazdag UJ EVET NEKTEK!
-
wertigo1984
őstag
válasz nepszter1 #10643 üzenetére
én kb 1 hónapja voltam így (nesze neked jó szabolcsi zsíros cupákos kaja), csak kexet, almát és narancsot faltam, lefogytam majd 8kilót, aminek utólag örülök, mert sokkal jobb a közérzetem, jobban megy a huzi-muzi.
-
wertigo1984
őstag
válasz headhunter #10688 üzenetére
kössssssssszzzzzzi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest