Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Igaz, Janesz az átlag gyúrós prototipusa...

Viszont, ha ő lesz az alap, akkor elfelejtheted, hogy a 70 kilós egykezesekkel villogjál, mert lófasz szint 2 méteresen, 120 kilóval...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
pl Janesz régen

ill nem kell kiforgatni, mint látható én se teszem

de törekedni kell rá hogy jobban menjen nem? most láttam egy videót a muszkle upró, azalapján nem is túnik nehéznek. lehet ma csinálok is belőle vagy 10et, ha már eccer hátnap lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ill a keddi evezős gyakszi próbálkozástól még mindig érzem a hasam ill picit a hátam
tú in van#42395
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link] -
Biztosan mindenki kíváncsi rá, ezért megosztom veletek, hogy tegnap kipróbáltam ezt az inger-áram készüléket a hasamon, a karomon, és a lábamon. Aztán nyomtam egy HSPU-edzést, ami nem ment olyan jól, mint szokott. Talán pont a géptől. Lehet, megismétlem a tegnapi edzést, mert úgy érzem, túl kevés volt, nem adtam bele mindent.
Amúgy tudja valaki, mi a legegészségesebb édesítőszer, ami 0kcal, szóval nem méz pl. ? Mert jó lenne elhagyni a cukrot, de a méz drága, a legtöbb édesítőszertől meg bedagad a szemhéjam. ( Mondjuk sokat is szedek, ha szedek. )
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mert szerinted egy 70 kilós embernek annyival kell nyomnia mint neked.

-
a sparban volt akciós fagyasztott hambi husi. Csodálkoztam, hogy miért drágább így is 100Ft-tal, mint a mellette levő ugyanaz a márka. 90-95% marhahúsböl volt, semmi szója meg ilyenek. Istenien finom volt.
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha penene 40 kilós, akkor jaja

-
kukinyo
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A darált húst is meg lehet mosni, csak kissé körülményes.
Én zsemlemorzsát nem rakok bele, kissé száraz lesz tőle, a hagymát pedig imádom, ki nem hagymám. -
gordonfreemN
addikt
válasz
kukinyo
üzenetére
a hagymat lehet, de tojast nem szoktunk belerakni. hagyma is csak akkor, ha birja. mondjuk en birom, de ma lemaradt.
1250ert kaptuk most a filezett mellet, mert megvettunk egyszerre 10kilot. amugy 1300. a daralot meg amiatt vettem, hogy a daralt hus mostantol abbol legyen, amit en daralok. legalabbis mi mindig megmossuk a hust fozes/sutes elott.
siti: rakjal csak bele zsemlemorzsat, biza nem esik az szet, meg qrva finom lesz.
az hogy feletek mi szokas, az egyeni szoc prob.
-
siti
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
én csak sima marha húst használok, (bár itt se mindegy, hogy melyik része a bocinak, maradjunk a bolti darált húsnál). illetve zsemlemorzsa helyett (mert azt felénk a fasírtba teszik) marha(vese) faggyú kerül, 5:1 arányba összedarálva, bár most hogy csökkentem a bevitt zsírt, ez is kimarad, amúgy meg ízlések és pofonok. fűszerezésben a mustár nem hangzik rosszul, ezt lehet kipróbálom. van aki tojást is kever bele, jobban összeáll és nem esik szét sütés közben.
-
kukinyo
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Tojást, hagymát kifelejtetted.

-
gordonfreemN
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
daralt hus. alapvetoen a hambihushoz fel marha es fel diszno hust szoktunk. kechup mustar meg asszem bors ezt osszepasziroz megformal tetszolegesen es kesz.
aranyokrol most nem tudok mondani sokat, de folyamatosan kostolva van izesites kozben. eleg fini tud lenni. csirkebol is eleg jo lett.a tobbieknek meg egy nagy
szerk: kimaradt a zsemlemorzsa. meg az is kell bele. 65dekahoz egy marekkal ment kb.
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nőttem.
De ez csak a glikogénnek tudható be.Azért szép lenne majd a testsúlyommal nyomni egykezessel

Nem fog megtörténni..
Legfeljebb ha 2m és 110 kiló leszek mint te....
(de nem a testsúllyal, hanem 70-el, mielőtt Spammer szőrszálhasogatni kezd
) -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Tegnap megtapasztaltam félig-meddig ezt a böjtöt. Úgy lett a napom, hogy 5 körül ettem a húsadagos főétkezésem egyik felét, 10-kor a másikat. Napközben azért CH ment, ill. fehérje is. De este a második kajálás után úgy éreztem elfakadok annyira tele voltam, alig bírtam elaludni.
-
spammer
veterán
Na a múltkor a Dani, aki 30 évesen evett először tarhonyát, te meg most nézed meg, mi az az isler

Én sem vagyok nagy süteményes, de azért ezt kb. mindenhol kapni

szerk: ja persze, a bolti nyilván szarabb, de amúgy én szeretem, csak már nem eszek ilyeneket

Más: pihenőnap van, kezd jönni az izomláz a tegnapi láb nap után, de kurvára nem bírok magammal, legszívesebben mennék edzeni újra....
szerk: kitaláltam: hasazni fogok pusztulásig
-
Ijk
nagyúr
Rákerestem mi az isler. Ti ezt a szart meg tudjátok enni?
spammer: Ismerem, csak a neve alapján nem tudtam hova tenni. Rendes étcsokis minőségileg elkészített lehet hogy finom, de ez a bolti műanyag ehetetlen fos.
-
Woodslave
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
hogyan csináljátok a hambit? Van most a lidl-ben darált pulyka, biztos valami szemét, de valami 700 Ft kilója. Gondoltam csinálok belőle húspogácsát, de félek hogy nem áll össze
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Látom nektek nagyon megszaladt mostanság...
Még rizspároló...beszarok. 
Csirkehússal alázod a hambit? Jó nagy paraszt vagy.
-
gordonfreemN
addikt
Bevásárlás volt. Vettünk húsdarálót, meg rizspárolót (többek között
). Most készül a hambihusi, 65 deka csirkéből. 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Uhhh...

Wood
Most már befejezhetnéd a szemétkedést.
Mindjárt átmegyek a spárba és veszek egy raklap édességet. 
-
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Bakker, mondom ez a zene nagyon ismerős, aztán látom, hogy a Majkás szarság paródiája. Jó lett
Mondjuk még jobban ütött volna, ha kicsit jobb szöveget írnak hozzá, de már az eredeti sem volt egy mestermű, szóval jó ez 
-
God Vazzeg
veterán
Ez meg egy "zene"

-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jóBoxer: írtam hogy névnap volt itt tegnap, volt vagy 20 darab.. Még 1 maradt. De nem én ettem meg mindet

-
Woodslave
félisten
mai böjt: bigmac, sajtburi, krumpli, fagyi és kóla, +1 isler a rizst meg húst is meg kéne ennem majd... meg még egy islert a kv mellé...
Nem csökken a súlyom, pedig alig eszek, azt hiszem lelassult az anyagcserém

-
Manitou
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Nekem 50 k volt a lélektani határ sokáig, aztán egyszer csak úgy döntöttem nekem kell egy S2, vettem is. Egy napig volt meg, vissza kellett vinnem ,mert nem ette a sim kártyámat
Zug GSM boltból vettem, az volt a baj. Úgyhogy most van egy S2 tokom
telefon nélkül.
Közben meg lehet cégesen kapok majd valamit....
Amúgy egy nokia 5230 van már vagy 2,5 éve. De sajna hiányzik belőle wifi, ez a szívfájdalmam csak. -
spammer
veterán
Tegnap csináltam elölguggolást keresztezett kézzel, eléggé adta
Mostantól állandó lesz szerintem. Persze utána menni fog a "hagyományos" guggolás is. Kitöréssel, merevlábas felhúzással és állóvádlival kombinálva eléggé remegős edzés 
Csak hogy tereljem a témát on irányba valamivel

szerk:
Első deltákra legjobban bevált gyakorlat? Tapasztalatok alapján!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Monnyuk a rongyrazasban valamelyest egyetertek.
Legujjabb divat, ha valaki eskuvon volt (csaj), tobb napig ugy jon meloba, hogy a fejen a virag kituzve. Mint valami bohoc.
Amugy egyszeru a megoldas, ha ennyire zavar teged. Torold magad faszbukrol, mert onnan ez a sok komplexus java. -
whitezo88
nagyúr
real Popeye csirkéből? seems legit. és ez Guinness...
[link]
aztán majd úgy jár, mint Greg Valentino... -
spammer
veterán
Látom még mindig ájfón téma
Szerencse, hogy nincs pénzem rá, így egy percig sem kell gondolkodnom, hogy megvegyem-e. Van egy ősrégi Nokiám (még csak nem is okos), sms-t sem küldök már, szóval...
Ha lenne rá pénzem, ennyiért akkor sem venném meg, egyszerűen brutális lehúzás, akármilyen konstrukcióban is veszi az ember.Ettől függetlenül tetszenek az Apple termékek (egy ipod shuffle-öm van, fél áron vettem anno zsír újonnan), csak ez az elszállt árazás, és főként termékeket körülölelő fanatizmus nem tetszik. Amikor ilyeneket írnak, hogy "látatlanban instant get"...
Na meg 1 év gari még a millás gépeknél is, LOL...Na mindegy, inkább be is fejezem az
offotájfón témát.(#42325) drogery:
(#42326) Ijk : ja, ájfóntól nem lesz izmos az ember.. Bár tinikorban a lányok lehet, hogy nedvesednek rá

-
Kassadin
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
öreg vagy b+...

én is

-
Tamoo
nagyúr
Tudom már unalmas a szifon téma. Én azt nem értem, hogy most nyomod a diákmelót, gondolom azért mert jól jön egy kis lóvé, de egy telefonra meg kiadnál ennyit úgy hogy tudod mennyit kell gályázni érte a teszkóban?

(#42315) Kassadin: "Vasmacska" a fejébe kellene ennek a hülyének!

-
-
Tamoo
nagyúr
Aha.... Popeye
... syntholmajom -
God Vazzeg
veterán
Úgy kb telibefosom hogy milyen a telefonom, régebben próbáltam jó telefonokat, egy kis ideig érdekes volt, de utána ugyanúgy csak hívok meg néha küldök egy sms-t
Úgyhogy vettem egy pici telefont ami befér a zsebbe (xperia x10 mini) és imádom!
Lehet nem ér semmit, de nekem fullos, van rá minden progi, és gyors is, gyári szoft van rajta 
Nálam a lélektani határ 20k jelenleg, ennél többet nem költök telóra

-
Jojo5
őstag
válasz
Tomics
üzenetére
én amondó vagyok, hogy a legkevesebb a legújabb megvásárlásával és 2 max 3 évenkénti cserével lehet bukni...

de ez is meg fog dőlni ha az árakkal még így szórakoznak...
előbb én is kézbe szeretném venni aztán meg dönteni, hogy hajlandó vagyok-e meglépni a cserét...
az I4S is gyors, csak ez még gyorsabb és valszeg tovább bírni fogja az iOS frissítéseket
bandus: engem hidegen hagy, hogy ki mekkora fan, ki hogyan rajong érte, amikor 2 éve megvettem az enyémet akkor a galaxy S is ennyibe került(kipróbáltam egy rakat telefont, de végül az I4 mellett kötöttem ki), azóta sajnos a kicseszett k#csög szolgáltatók elszálltak nagyon az árakkal...

Kassadin: sajnos boldog\boldogtalannak iPhone-ja van ez tény... bezzeg amikor én vettem akkor nem volt elterjedt és ezt nem is bántam, most meg a kis plázapinán át a kigyúrt vadállatig mindenkinél ilyet látok, igaz nem zavar, de csodálkozom, hogy végül ennyire "elszaporodott" ez a termék

(aki meg kihasználja a teló adottságait annak azt mondom megéri(te), de aki csak zenét hallgat rajta meg közli, hogy némmá' milyen ájfonom van, annak nem hiszem, hogy szüksége lenne rá...) -
Tomics
addikt
Nagy dilemma nálam is, hogy a jelenlegi szinte használhatatlan samsung wave-em badás rendszerrel mire cseréljem. iPad-om szeretem, így valószínű valami apple lesz. Én is vettem már sok app-ot, nem akarom veszni hagyni.
Tetszik az új iPhone, csak kézbe kéne majd venni hogy mennyire kényelmes kezelni a 16:9-es kijelzőt. Lehet hogy 4S lesz, de mivel hosszútávra tervezek vele (2-3 év) lehet hogy lassúcska lesz idővel, bár most azt olvastam a tengapi iOS6 frissítéssel hasít minden rajta
Nem tudom...2x gyorsabb az új proci, az azért nem elhanyagolható, de meg kell várni a teszteket/összehasonlító videókat. Az ár miatt is kérdéses, ha 200 alatt lenne a független store-os ára akkor elgondolkoznék rajta. -
Ijk
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Én meg azt nem értem hogy miért kell ekkora hisztériát csapni egy szaros telefon miatt. Már a hírportálok is olyan szenzációként számolnak be róla mintha felfedezték volna a korlátlan, olcsó energiát.
Azt már alig merem megemlíteni hogy a ph telefonos rovata kb 10x pörgősebb mint a hardveres. Telefonok.
-
bandus
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tú in van

)

asszony is azt mondta nem csinál vele semmit, szóval lehet passzolom

bazzeg