Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Úgy tudom a cukorbetegség maga a saját inzulintermelés leállása. Mitől áll le? Attól hogy tönkremennek a B-sejtek. Mitől mennek tönkre? Magas inzulinrezisztencia ( mozgásszegény életmód, csak a zsírok veszik fel a cukrot, jóval több inzulinszükséglettel), rossz táplálkozás, genetikai vagy más betegség hatása, és az univerzális stressz.
drogery: Számold ki mennyi kalóriát használsz egy nap alatt, edzéssel mindennel együtt és abból ki lehet következtetni. Biztos találsz tanulmányokat, hogy pl. az agy a sok gondolkodáshoz
mennyit fogyaszt, szív, állandó biokémiai folyamatok, stb. -
drogery
tag
már csak olyan problémák vetődnek fel, h glikogén raktárak mennyire üresek.
mennyi ch-t kell enni edzés előtt/után. ill. ha voltál már dagadt, vagy fogytál már valaha zsírból akkor lesz üres zsírsejt.akkor ezek szerint akkor csak és kizárólag edzés után kéne enni ch-t és csak annyit, amennyi visszatölti a raktárakat. ez nem túl sok.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem ilyen egyszerű a dolog, a legtöbb kettes típusú betegnél, eleinte az inzulin több mint elég, az inzulinrezisztancia az ami dominál... Az élettani inzulinhoz képest a bevitt inzulin először általában minimális amíg valaki ténylegesen nem károsodott, a 2 típus rendkívül széles spektrumú betegekből tevődik össze, életkor, testsúly fizikai aktivitás táplálkozás stb...
-
Woodslave
félisten
ennyi.senki nem beszél sínylődésről, csak annyi a kérdés, hogy izmosabb leszel-e ha tömény cukros oldatot iszol edzés után (tudom ti nem, hanem kis kanál cukrot, te csoda ch mátrixot raktok az turmixba)
Nem tudom ki hogy van vele, de itt jobban örülök az ilyen témáknak (mivel Boxer nem tud hozzászólni
) mint egyebeknek senkit nem kiemelve nem akarok sértődést 
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Annyit számít hogy az edzésen lestresszeled a szervezeted, tápanyaghiányos állapotba kerül. Minél később viszed be a tápanyagot, annál később tud elkezdeni újra építkezni, annál tovább érzed magad szarul. Valamennyit biztosan számít fejlődésben ez is, de nem hiszem hogy leépülsz ha 2-3 órával később töltesz. De ha van lehetőséged korábban, akkor nem értem miért kellene sínylődni.

philoxenia: Cukorbetegeknek legjobb kezelés a súlyzós edzés, magas fehérjebevitel. Nektek nem szabad gyors CH-t tolni, ahogy pl. zsíros embereknek sem nagyon. Éhezés viszont nem megoldás, attól függetlenül hogy a cukrod javul, sok más dolog romlani fog.
drogery: És akkor el is érkeztünk ahhoz a részhez hogy miért kell CH-t számolni. Ha kevés akkor az izmokhoz és zsírokhoz nyúl, ha túl sok akkor a zsírokba pumpálja jó sok inzulin segítségével. Ugye egy "üres" raktárba (izom) könnyebb beengedni, mint egy teli raktárat (zsír) tovább építeni. Építeni mindig nehezebb.
#43395: Ha alacsony a testzsírod, akkor jó, mert nincs plusz raktárad amihez nyúlni lehet, az izmokat tudja csak bontani. Tehát egyszerű, ha 10% körüli testzsírod van akkor érdemes, ha 20% és afölött akkor nem.
-
drogery
tag
szerintem pont fordítva. ha az izom raktárai megteltek, akkor a maradékot valahova rakni kell és ez zsír lesz.
mondjuk azt, h nehezebben vesznek fel az nem tudom mit jelent. nyilván van olyan helyzet,h az izom prioritást élvez, de csak akkor ha van benne hely. új izom sejt nem fog nőni, de új zsírsejt igen. tehát a zsír szinte végtelen mennyiséget képes tárolni és genetikailag sincs korlátozva mint az izom.
ezért van több dagadt ember és kevesebb izmos. -
Woodslave
félisten
carbohydrate (50g maltodextrin) added to 25g whey protein was unable to further increase post-exercise net muscle protein balance compared to the protein dose without carbs. Again, this is not to say that adding carbs at this point is counterproductive, but it certainly doesn’t support the idea that you must get your lightning-fast post-exercise carb orgy for optimal results.
na nekem ennyi elég
A konklúzió mindenki azt csinál amit akar, tök mindegy 
-
philoxenia
MODERÁTOR
Az éhgyomri vércukor is magasabb a legtöbb embernél.... a 4,5 -ös cukornál már időnként jelentkeznek nálam tünetek, izomremegés stb.
Amire még fontos gondolni, hogy a szív is tiszta izom, edzés alatt és után tartósan és erősen terhelve. A megnövekedett testtömeg mindenképp fokozott munkát ró a szívre, akkor is, ha ez izomtömeg, sőt egyes erőforrásokon osztoznia kell a többi izommal...
A tartós szénhidrátmegvonással kísérletezést mindenképp érdemes vércukorméréssel kombinálni, de a húszpercenként nonszensz... Érdemes beszerezni vércukormérőt, nekem sincs rá kedvezmény, a többi cucchoz képest pedig minimális az ára, a csíkot pedig meg lehet venni egészségpénztárra, sőt a legtöbb készüléket és a lándzsát is.. Tanulmányozni a hipoglikémia tüneteit magadon, ha érzed, mérni, ha 3,5 alá esik a cukor óvatosan enni...
Azért óvatosan, mert az alacsony inzulinszinthez az egyszeri bevitel számít inkább, mivel a vércukor mennyisége abszolút mértékben a bevitt cukortól függ... Az alma például nagyon jó erre a célra, mert lassan szívódik föl kevés szénhidrát van relatíve benne, így alig emeli a vércukrot, ha pedig a vércukor nem emelkedik 6-7 fölé, akkor sanszos, hogy az inzulinreakció mérsékelt lesz...Ha erős inzulinreakciót váltasz ki egy nagyobb adag szénhidráttal, az gyorsan feléli a cukrot a vérből, és ismét éhes leszel...
Ha alacsony inzulinszintet szeretnél, hogy alacsony szénhidrátszinted legyen, a CH bevitel minimális szinten tartása okán, akkor fontos még a nyugodt, stresszmentes gondolkodás is...
A stressz emeli a cukorszintet a vérben önmagában is, azaz a máj raktáraiból tartósan magasan tartja, nálam étkezés nélkül képes 6-7 között maradni a cukor sokáig és a végén meghalok mégis az éhségtől, ha ilyenkor eszem, a cukorszintem fölmegy 8-9 -re, ez étkezés után egészséges embernél is előfordulhat, az éhezés ellenben könnyen tönkreteszi a gyomrot, nálam a tartós koplalás rendbe tette a cukorszintet nagyjából, de refluxot okozott, most a kettő között lavírozok... -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem. A mellizmodból elhasználsz egy raklap energiát edzésen. Megiszod a 100g CH-t, és abból X gramm glükóz bekerül a mellizmodba, és beindul a glükolízis hogy a felhasznált energiát visszapótolja. Növekedni hosszútávon fogsz, mert a nagyobb terhelésre fokozatosan vastagabbá regenerálódnak az izomrostok, és egyre több energiát raktároznak. Ezért fontos a visszatöltés és a pozitív nitrogén mérleg.
drogery: Életmódtól függ. Szerintem a zsírsejtek sokkal nehezebben vesznek fel glükózt. Ezért van az hogy ha egy rendszeres testmozgást végző és egy ülőmunkát mozgás nélkül végző ember ugyanúgy sok szart (sok cukros kaját) eszik, akkor sokkal valószínűbb a mozgásszegény életmódúnál a 2-es típusú diabétesz. Mivel sokkal több inzulin termelésére készteti a hasnyálmirigyet, a túlterhelés miatt pedig elindul a B-sejtek karácsonyfaégő effektusos pusztulása (egy tönkremegy, a többi több terhelést kap és egyre gyorsabban elpusztulnak).
-
spammer
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer
üzenetére
jó lenne.

Edzel egy jó mellet- aztán iszol 100 gramm fehérjét meg 100 gramm ch-t aminek a fele beépül és 100 grammal fejlettebb a mellizmod...Nekem nem meggyőző...

Lényeg hogy aki izmos az ch-t iszik edzés után a többi nyominger meg okoskodik hogy nem kell... Ennyivel ismét lezárhatunk egy érdekes vitát

-
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
"The greater the depletion, the more glycogen the body stores for next time."
És vele együtt löki befele a protínt!
Fejlődés 
Ja, azokat a köröket már régen lefutottuk párszor, hogy teljesen nem tudod lemeríteni a raktárakat egy edzéssel, ez igaz
Viszont attól még elhasználsz energiát, annak a helyére töltheted vissza (fehérjével együtt) 
De faxom, én sem vagyok orvos/kutató, tökmindegy....

-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
bocs de ezek qrávra nem releváns cikkek, szó nincs itt kezózisról... Ugyan nem tudod, de body.builder-re nem hivatkozunk, életlen fegyver
(poén) -
KAMELOT
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
Szerintem ha nagyon mélyre szeretnél ásni ajánlom figyelmedbe a MOLECULAR CELL BIOLOGY 5TH EDITION könyvet pdf fomátumban.
Orvosi tudás kicsit kell hozzá de érthető. Ebből megtudod mi az igazság.
Jó olvasást!mert az izmok inzulinérzéketlenek....ez egy jó nagy baromság. Meignt valami agyatlan írhatta ezt. Edzés után azért kell több szénhidrát mert csökkent a cukorszinted.
Nem értem, hgoy lehet össze vissza baromságokat írni. -
Woodslave
félisten
mert az izmok inzulinérzéketlenek
(nem tudtam kihagyni)At this point you may protest, “But what about glycogen resynthesis? Even if conventional workout carbs do not increase protein balance or provide any quality nutrients, they may be needed to preserve glycogen stores.” First of all, you have to perform an absurd amount of volume to really deplete glycogen stores with weight training. A full-body workout consisting of 9 exercises for 3 sets each at 80% 1RM (something only a beginner can do) only depletes about a third of the body’s glycogen and 9 sets for a specific muscle result in 36% depletion in that muscle (Roy & Tarnopolsky, 1998). After performing sets of 6 leg extensions at 70% 1RM until absolute failure occurred (weird protocol I know) and not consuming anything afterwards, 75% of glycogen was restored after 6h (Pascoe et al. 1993). Also, the body regulates itself adequately. The more you deplete glycogen, the faster the glycogen resynthesis. The higher the intensity, the faster the resynthesis. The greater the depletion, the more glycogen the body stores for next time. Even in endurance athletes glycogen resynthesis is often complete within 24h. You’d have to train a muscle twice daily with a volume you could not possibly recover from in order to require carbs to replenish your glycogen in time for the next training session. Should you ever fully deplete your glycogen stores, you’ll know it, because endurance athletes say it feels like being unable to move. Needing carbs for ‘energy’ is in your head.
azzal nem vitatkozok, hogy lemerül valamennyire, tehát logikus (
) hogy oda megy. Személy szerint nem vagyok éhes edzés után, sőt az édeset se kívánom....Pedig mondjuk úgy, hogy nem eszek edzés előtt....
(tudom az izmaimat eszem éppen) -
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
drogery: De elvileg csak az izmok befolyásolják az inzulinérzékenységet ugyanazon embernél edzés előtt és után.
God: Ha nagy az inzulin rezisztencia, akkor mivel lassú a hormonvisszacsatolás ezért túl sok inzulin termelődik, vagyis jobban le fogja nyomni a vércukorszintet (több inzulin kell hogy kipumpáld a vérből a cukrot). Ha kicsi az inzulinrezisztencia, kevesebb inzulin termelődik, kisebb lesz a vércukor ingadozása.
philoxenia: A normál vércukor egészséges embernél 4,5mmol/ körül van, ebből érdemes kiindulni.
Wood: Miért vennék fel a zsírok? Vezessük vissza faék egyszerűségűre. Két nagy raktárad van, az izmok és a zsír. Az egyiket teljesen lemeríted edzéssel, sőt még a másikhoz is hozzá kell nyúlni. Mi a logikus? Hogy a teli raktárakat akarja megtölteni a szervezet az üresekkel szemben?
De figyeld meg a tested jelzéseit. Én éhes vagyok edzés után, és a cukrosabb ételeket is jobban kívánom. -
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
pl zsír?

Egyébként direkt csinálják, hogy tudatlanságban tartsanak minket

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha kórosan alacsony a vércukorszint, és nem jut be szénhidrát akkor a máj a glükózt más anyagokkal pótolja. Keresek releváns cikket...
Már itt is írnak a ketózis hátrányairól:[link] az agy igazán nem szereti a teljesen cukorhiányos állapotot... A zsírt táplálékként csak az izmok képesek tartósan használni...
a cikkből: Amit nem értünk még pontosan az az, hogy a magas szénhidrát bevitel miért nem rontja el a hét közben kialakult ketogén anyagcsere állapotot. Úgy tűnik, ennek ugyanaz az oka mint annak, hogy a ketózis kialakulásához is több napra van szüksége a szervezetnek, ezért hasonló időnek kellene eltelnie ahhoz is, hogy testünk visszaalkalmazkodjon a normál szénhidrátos anyagcseréhez. Végső következtetések levonásához azonban még számos tanulmányt kéne végezni.
Véleményem szerint edzés után annyi szénhidrát bevitele, amit az agy mint elsődleges fogyasztó felhasznál fontos.Persze a versenyzők, akik orvosi ellenőrzés mellett kísérleteznek magukon, kevésbé kell óvatosak legyenek, de egy ilyen diétába kellő felkészültség nélkül belevágni nemigen érdemes...
Talán ez a cikk jól közelíti meg:[link] -
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is így gondolom, ugyanakkor nem ennyire egyszerű a dolog, mert amit nem vesz fel, az megy zsírba
De hogy mennyi idő alatt mennek végbe ezek a folyamatok....Mindegy, én CH-s turmixot iszok edzés után. Amikor remeg a lábam, fáj, meg minden baja van, megiszom a turmixot, és máris jobban érzem magam, vagyis ne baxxa már meg, hogy nem veszi fel a ZIZOM

-
Woodslave
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
mit értesz azon, hogy árt? Illetve te mint cukortbeteg, és gondolom edzel valamit nem kaptál valamilyen infot orvostól?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
A vércukor mennyiségét nagyban befolyásolja, hogy éppen mennyi van a máj raktáraiban... Ha ott van sok, akkor nincs gond, nem esik le a vércukor, más esetben, tartós megvonás esetén sanszos, hogy ártasz, ha edzés után nem eszel CH-t...
43367: ez függ attól is éppen mennyi inzulin termelődik élettanilag, ez egy sokkal bonyolultabb kérdés, mint elsőre gondolnánk...
-
Woodslave
félisten
ja egyre xarabb böjtölni, el se hiszem hogy ezt svéd meg kanadai fazonok tették "népszerűvé"

-
Woodslave
félisten
jó de ez azt jelenti, hogy az izmok veszik fel, vagy lehet zsír lesz belőle?Elgondolkoztam Drogery kérdésén és igaza van, lexarom. Akár mi lenne az eredmény az semmiben nem befolyásolja a hozzáállásomat, mert.
1. cukrot akkor se fogok inni
2. mindenképpen eszek szénhidrátot edzés után tészta, rizs vagy krumpli formájában és ezzel nem fogok várni 1-2-3 órát azért mert mire hazaérek kész a kaja és nem hagyom kihűlniZen-Wood tanítást olvastatok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
Namost. Javítsatok ha hülye vagyok
Ha a vércukrot mérjük, akkor a vérben keringő vércukor szint a mérés tárgya. Ez akkor magas, ha rossz az inzulin érzékenység, tehát a receptorok nem reagálnak, nem juttatják be a sejtekbe a glükóz molekulákat. Tehát ha magas a vércukorszint, akkor rossz az érzékenység, és ha alacsony, akkor bejutott a sok sok pici glükóz a sejtekbe, tehát jól reagálnak a receptorok, van érzékenység."(ugye minél jobban visszaesik, annál kisebb az inzulinérzékenység)." Szerintem ez fordítva igaz, minél jobban visszaesik annál jobb az érzékenység.. Lehet hogy hüJe vagyok, csak nekem így logikus

-
philoxenia
MODERÁTOR
Annál nagyobb.... cukros vagyok.... 2 típus, azaz inzulinrezisztens... nálunk is észrevehető a mozgás általi javulás... de mit tekintenél normális cukornak? Miért mérnéd húszpercenként? mondjuk, ha valaki szereti szurkálni magát...
Más: Ha kellően befeszít az ember...[link]

-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyszerű, akinél van a családban cukorbeteg, lenyúlja a vércukor mérőt. Betol egy 100g gyors CH-s turmixot, és elkezdi mérni mondjuk 20 percenként a vércukrot, amíg be nem áll normálisra. Ugyanezt eljátssza edzés után.
Mivel inzulint nem tudunk mérni abból lehet következtetni hogy mennyire esik a normális alá a vércukor normál és edzési utáni állapotban (ugye minél jobban visszaesik, annál kisebb az inzulinérzékenység). -
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha nem hajlítaná a teret, akkor lehetne még synthol is

-
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Dehogyis. Ez Inv1sus, csak most felgyúrta a bicepszét, mert le volt maradva a tricepszéhez képest

(#43358) Woodslave: ja, látom ő is csinált edző dvd-ket, mert minden szart

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csak annak is annyira kókány, hogy mondom inkább fölragasztott valamit...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez fotosopp ugyi? [link]
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Pedig ezt a T-nation Vin Diselje írta
Orvosi kutatásokkal nem támasztották alá, szokás szerint

-
KAMELOT
titán
válasz
Manitou
üzenetére
Ez szerintem megfelel neked. Csak nemtudom nálatok lehet e ilyet szerezni.
[(8R,9S,10R,13S,14S,17S)-10,13-dimethyl-3-oxo-1,2,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-dodecahydrocyclopenta[a]phenanthren-17-yl] undecanoate(#43351) Woodslave: ebben a Major Zsolti barátban is elég kevés anyag van.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem érdekel a logika, valaki mondja meg
láttalak és azóta izmosabb is vagyok
(na kb ennyi összefüggést lehet sok dologból kihozni
) -
Woodslave
félisten
válasz
spammer
üzenetére
várjál mit szokott írni egy nagytudású fórumtárs? Valami olyasmit, majd ha tudományos kutatásokkal meg mittomén alátámasztják, akkor elhiszem
Mondjuk annak a kérdésnek az eldöntése, hogy súlyzós edzés után az izom inzulinérzékeny vagy inzulinérzéketlen, nem tűnik olyan nagy feladatnak, vagy olyan kérdésnek ami "attól függ..." úgy gondolom.... Ezt ki kéne tényleg deríteni végre

-
spammer
veterán
"A gyors regenerálódás érdekében az edzés után azonnal el kell kezdeni feltölteni a glikogén raktárainkat, meg kell állítanunk a fehérjebontást vázizmainkban, és elő kell segíteni a nagyobb protein szintézist. Ha ezen feltételek közül valamelyiket nem sikerül teljesítenünk, akkor az gyengébb regenerálódást, a terheléshez való rosszabb adaptációt (alkalmazkodást) eredményez, ami a növekedés lassulásában realizálódik.
A kutatások azt mutatják, hogy fizikai terhelés, edzés után minél később jut szervezetünk a glikogén szintézishez szükséges szénhidráthoz és az izomfehérje felépítéshez szükséges aminosavakhoz, annál kevésbé lesz a pótlás hatékony. Az önmagában bevitt fehérje sem elegendő: fontos megérteni, hogy a maximális edzés utáni fehérjeszintézishez kellő mennyiségű szénhidrátot is be kell vinni a protein mellé. A szénhidrát által megemelt inzulinszint - melynek hatásához az edzés utáni nagyobb inzulinérzékenység is hozzájárul - ugyanis fokozza a fehérje anabolizmust, felépítést."
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nagyon nagy

-
bandus
veterán
grat
egyszer ovlastam valami olyasmit, hogy egy cégnél csak a portára kell valahogy bekerülni, onnan már rajtad múlik a dolog, szóval hajrá! én is hétfőn kezdek 
más: van itt a koliban a szinten egy srác, nagyon durván ki van pattintva, tegnap meg kiderült, hogy valamiféle junior erőemelő világbajnok, meg világrekordot is tart asszem. amit hallottam az 181 kg-os fekvenyomás volt, meg 250 kg-os guggolás. azért ez elég durva így 22 évesen

-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az a baj, hogy most pont én is ezt írhatnám válasznak.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem baj ha nem érted, nem kell magyarázkodni
-
philoxenia
MODERÁTOR
Volt már?[link]

-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most akkor ki imponál kinek?

Szóval a mondandód első fele igaz rám a második meg, köhm... -
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Miután elmentem könnyű bevaúzni mi?
Hamarosan láb, hurrá.
-
Jojo5
őstag
bandus
ma voltam adatrögzítős próbán ferihegyen és végülis felvettek
, úgy néz ki, hogy jövőhét kedden megyek szerződést kötni, de lehet inkább átpártolok a raktárba, vagy ingázok a 2 hely között, mert a csajok kegyetlenül durván nyomták a bevitelt mivel ismerték a rendszert stb, de viszont a raktárban dolgozok(könnyű fizikai) már 8 kor eljöhetnek, és ugyanannyit keresnek mint az adatrögzítők, akik meg 9:00-30-ig vannak 
csak, hogy legyen gusztustalanság is, a Lufthansa kikért 6 diákot a suliból jövőhétre, mert kell az ingyen munkaerő, ezért jövőhéten minden áldott nap reggel 7-től 2-3ig a Lufthansa-nál fogok hangyamunkát végezni, mert ez nem tanulás lesz ahol magyaráznak, hanem az, hogy jó akkor bontsd le ezt bontsd le azt...

-
macikos
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Pedig pont akartam ajánlani az Intenzív Szoptató Koca Táp-ot

-
Manitou
veterán
Kéne valami csodaszer.
Ki mit ajánl?
Valami szemesre gondoltam (nem takarmány)

-
asuspc96
őstag

-
dragonfx
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
én bico trico.t szoktam együtt mostanába
a molnárpetis bedurrantósat
hotblooddal előtte...ütt nagyon rulezzzzz
-
spammer
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Se csaj, se barátok, izmos se vagyok, edző válaszolt olvasok, ÉS NE LEGYEK KEMÉNY?

---
Ijk: én is filózok tömegelésen, csak én kenyérrel
Lassú ez a testkomp, minőségi zsírt kell építenem 
-
Ijk
nagyúr
Belekezdek egy lájtos tömegelésbe, edzésnapokon megemelem a CH-t 400-500g körülire, pihenőnapokon marad a 200g. A héten el is kezdtem, kíváncsi leszek a súlyváltozásra, ha lassan jön emelek, ha gyorsan csökkentek.
Viszont már el is felejtettem milyen remek érzés alaposan betölteni edzés után. Szinte érzem hogy jön fel az izom.
De a lábam már most fáj a délutáni edzés után. -
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ja hát mondjuk csak nézzél rá...
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mennyit fogyaszt, szív, állandó biokémiai folyamatok, stb.

A konklúzió mindenki azt csinál amit akar, tök mindegy