Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
BÁ Nutrition #40299 üzenetére
A mi szintünk???
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Depression #40298 üzenetére
egyértelműen a fehérje
nem is értem hogy lehet ez kérdés.. túl van misztifikálva a vitamin jelentősége. főleg a mi szintünkön ugye..
[link] -
Depression
veterán
Anyagilag most közbejött valami. Vitamin vagy fehérje a fontosabb?
-
Ijk
nagyúr
Remélem két pohár kadarkától holnapra izmos leszek. Bár ebben Boxinak vannak tapasztalatai.
-
spammer
veterán
132 hsz, vissza nem olvasok
strand+lángos+sör+fagyi > atta!
csak bejelentkeztem pateszok, remélem ma mindenki kigyúrta magát!
-
Boxer001
veterán
Na neeee...ránner, meg még a kotton is...faxa.
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #40283 üzenetére
Na te sehonnai, már csak te hiányoztál
Ha ennyire vicces kedvedben vagy, akkor majd összehozunk asuspc-vel, ő nagy mókamester
-
Tomics
addikt
válasz
runner 125 #40283 üzenetére
Nem inkább elérted a célod, vagyis egy olyan formát, amivel már átkúrtad a fél várost?
-
Tomics
addikt
Fekete Laci az ATV-n soha nem koxolt, fia kezét lábát eltördelné ha hozzányúlna, hatodikos korába 56 kilósan már 200 kilót emelgetett
-
Tomics
addikt
válasz
Blackhole13 #40257 üzenetére
schönherz kurva jó terem ami a gépparkot / felszereltséget illeti, csak szorgalmi időszakban kora délutántól késő estig annyian vannak hogy meg se lehet mozdulni szó szerint, mert minden kis 50 kilós csőkarú patesz a gyúrást veszi fel testnevelésnek, ami nem is lenne baj, csak bohóckodni járnak le meg dumálni hogy meglegyen a jelenlétiben az aláírás hogy ott voltal...pl. alig lehet találni egy területet ahol elférsz oldalemelésnél
de amúgy ha kevesen vannak kurva jó (reggel tudsz menni), van egy hangulata
-
Boxer001
veterán
Látom Wood is bazári lett...
-
Kassadin
addikt
válasz
Boxer001 #40259 üzenetére
Még szerencse, hogy nem ismersz.
BÁ Nutrition: Nem sűrűn szoktam nézni motivációs videókat. Edzőtársam sincsen, de ilyen nyomi szintre nem is kell.
#40262: Nem kajálok úgy, ahogy kellene, valamint szartam bele az edzésekbe is. Ennek is köszönhető eléggé. Mostantól másképp lesz.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Kassadin #40252 üzenetére
te láttál már motivációs videókat? szerinted miért nem denidevító meg miszterbínek vannak bennük? nincs annál motiválóbb mint amikor az edzőtársad 200 felett nyom, és neked is ez a célod. nehogy már ő jobb legyen mint te érzés is előjön, ill más szemmel nézed a súlyt. hiába van rajta 160-180 kiló, látod hogy mikor ő nyomja milyen könnyen dolgozik vele és hozzászoksz hogy ez egy kis lófax.. csak nyomkodni kell.
persze egyszerre nem megy, de szépen fejlődsz..
erre majd azt mondod te nem nézel videjókat, mert azok kokszos állatok stb.. mindegy nekem működött oszt kész. szerintem szar ha te vagy a legerősebb a teremben és nincs kivel versenyezni -
Boxer001
veterán
válasz
Blackhole13 #40257 üzenetére
Dehogy tudja, csak arcoskodik.
-
headhunter
addikt
"Nem is lehetne szebb alkalom a huszadik teszt alkalmával, a nyár utolsó napjára, mint az öt napja nyílt Hooters, amiről az egész város beszél. Péter cimborámmal mi is elmentünk, és beteszteltük, mit tud a dudás étterem. De mindenek előtt szeretnék idézni egy klasszikust..."
-
Dani82
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #40250 üzenetére
De, ha ilyen goyrsan feljön, akkor elméletileg gyorsan le is kéne mennie. Nem ilyen gyorsan persze, de 3-4 hét alatt tiszta kajával, edzéssel utána azért csak visszabillen a dolog
Expendables alap!
-
Kassadin
addikt
válasz
macikos #40248 üzenetére
"Egy izmos, rutinos ember sokkal jobb edzőtárs+jobban tud segíteni+motivál."
Nálunk elvétve akad 1-2 izmos ember, amúgy természetesen ők is az edzéssel foglalkoznak, nem azzal, hogy bárkinek is segítsenek (mellesleg ezt nem is várhatja el senki sem tőlük). Nekem nincsen szükségem (egyelőre) külső motivációra. Minden edzésen meg kell halni és újra kell születni. Én ezt az elvet vallom.
Blackhole13: Értem.
BÁ Nutrition: Szerintem meg ha tisztában vagy az elérni kívánt céloddal, az is bőven elégséges motiváció lehet.
-
macikos
addikt
Pateszok! Remélem a Feláldozhatókat nézitek az rtl-en
Csoda hogy ilyen "hamar" leadják.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Dani82 #40246 üzenetére
eléggé
nekem szerintem 8-10 kiló is feljönne ennyi idő alatt..
szal lelked rajtaKassadin: azért mert eléggé tud motiválni ha van melletted valaki aki komolyabb picit.
adam: ha fél éve edzel és közbe több kihagyás volt akkor 1 hét normál kajálástól és 3 edzéstől ne várj sok változást. neked mire 10 kilót felszedsz az több hónap, és ugye akkor annak nagy része nem izom lesz
-
Kassadin
addikt
válasz
Blackhole13 #40245 üzenetére
Miért van szüksége az embereknek arra, hogy hegyomlások legyenek mellettük?
Nálunk egy csomó öreg van, meg olyan kis pokémonok járnak oda, mint én.
#40248: Újpalotán vannak olyanok.
Nálunk csak szimplán mindenki olimpiai meg fekvenyomó bajnok. Jah meg természetesen mindenki képben van a teljes magyar alvilággal. Fontolom, hogy ismét elkezdem hordani a zenegépet, nem bírom már ezt a sok hülyeséget. Lényegtelen, mikor megyek, mert mindig van 1-2 barom.
-
Dani82
senior tag
válasz
gordonfreemN #40209 üzenetére
Egyébként 1 hét alatt mennyire lehet odabaszni a formát kb.? Mert megyek nyaralni és ultra all inclusive... mivel február óta diéta van és lement 20kg úgy terveztem, hogy a nyaralás kezdetével elindul a 3 hónapos tömegnövelő időszak.
Viszont egy héti a terv, az hogy 0-24 zaba. De minden. Kenyér, cukor, zsírminden.
Nagyon elbaszható az egész 1 hét alatt? -
Blackhole13
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #40243 üzenetére
Ja emlékszem rá, de nem tudtam, hogy oda járt.
Azért 20as karú mérnökinfósok mellett elég kevés motivációt találhat az ember.De már kéne egy kis váltás, meg árban azért fele a mostani helynek.
-
adam_
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #40237 üzenetére
Terembe aktívabban kb fél éve, több kisebb leállással. Miért?
De most nagyon elhívatott vagyok.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Blackhole13 #40240 üzenetére
volt itt anno foglalt név nevű kolléga aki ott tevékenykedett, de aztán kikopott a sportból gondolom, pedig Jojónak nagy bringás haverja lehetett volna, és együtt csinálhatták volna a 0ch-s edzéseket..
ja asszem modi is volt, szal kár hogy már nem ír ide -
Márk01
tag
válasz
God Vazzeg #40183 üzenetére
Alakul,grat.
Még is csak volt értelme az Ijk-val végzett közös edzésnek. -
Blackhole13
senior tag
Schönherz terem felszereltségéről mit tudtok? Edz ott valaki?
Lassan el kéne döntenem váltok-e a régi jól bevált teremről. -
headhunter
addikt
válasz
deniro2 #40101 üzenetére
"headhunter: én egy lift nélküli bérházban lakom az ötödiken, a pofámról leégne a bőr, ha semmit nem adnék szerencsétlen szállítónak, miután fölevickélt a cuccommal, főleg ebben a 40 fokban... Egyébként sem vagyok olyan szarevő, hogy mondjuk egy 10-20k-s rendelést nem tudok megdobni 2-300 forinttal..."
Kertes ház : Postakocsi sofőr röptében dudál, headhunter "földszinten" csomagot átvesz...
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #40204 üzenetére
-
Möhe
addikt
válasz
gratula,Lacika is nyomott?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #40229 üzenetére
Nekem még ennyi sem biztos, hogy elég...
Vagy induljunk ki ebből:[link] -
mocsanisi
senior tag
gyerek: hallod ha most elmegyek inni most és benyomok glutamint és amikor hazajöttem akkor is akkor nem esek össze?
én: nem válaszolok hülye kérdésekre
gyerek: naa
Najó én kiégtem
-
Ijk
nagyúr
válasz
Grat a 2. helyhez.
Hány koxost előztél meg?gordonfreemN: 450g CH az krva sok, még a 92 kilómmal sem kezdenék ilyen sokkal tömegelésbe.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #40204 üzenetére
nagy király vagy papa
grat
-
adam_
senior tag
válasz
gordonfreemN #40221 üzenetére
A csirkéhez a köretet (rizst) ti mivel szoktátok "ízesíteni", megküldeni, hogy ne legyen olyan száraz, illetve a csirkét pácoljátok, vagy naturba minden?
-
adam_
senior tag
válasz
gordonfreemN #40219 üzenetére
Zöldség, gyümölcs mellé? Edzés után pedig mehetne 3-4 tojás (főként esténként edzem, utána nyomatok turmixot, majd hazaérve akkor kb 20h felé beküldeném a tojásokat) Akkor így okés lenne?
-
gordonfreemN
addikt
Bocs, elírtam, 450g szénhidrát akart lenni. 100g rizsben ~80g ch van.
A 450g ch neked mondjuk: 4 zacskó (4x125g) rizs, meg mellé a reggeli zabod.
Én ehhez minimum a 4 adag rizs mellé ennék 4 adag 100-150g csmellet.
A többi mehet pluszba. Mondjuk ha nagyon zsírosodsz majd tőle, azt úgy is észreveszed és akkor visszaveszel a ch-ból. -
adam_
senior tag
válasz
gordonfreemN #40217 üzenetére
A csirkemell elég 300g/naponta és akkor mellé 450g rizs csapatok, és akkor a fentebb felsorolt kaják.
Mit gondoltok amúgy, heti 3x edzés elég, vagy mehetne akár többször is?
-
gordonfreemN
addikt
Mondjuk most, ahogy így újra nekifutottam az írásodnak, rájöttem, hogy egy adag rizs neked 100g. Akkor viszont belefér még 2x100g bőven.
A fehérje: itt azt szokták mondani a többiek általában, hogy viszlát, meg hogy tskg/2g fehérje a mi szintünkön elég. Vagyis kicsit módosítanám a kajádat, kb 140-180g fehérje legyen meg naponta és min. 450g rizs.
Ez kinézhet sokféleképpen, a felosztást rád bízom.Szerk: készítményből van elég így is, sztem ne erőltesd. de ha van pénzed, felőlem...
-
adam_
senior tag
válasz
gordonfreemN #40209 üzenetére
Esetleg ne fogyasszak több szénhidrátot, vagy tömegnövelő készítményt?
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition #40207 üzenetére
Matekból nem voltak erősek.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition #40207 üzenetére
Hát ő... igen, ezért nem is kommentáltam inkább.
adam_:
egy hét alatt ne várd a mérlegre állva, hogy 4 kilóval többet mutasson. de még egy kilót is ímmel ámmal. Mérd meg magad este és reggel. 1,5-2 kila különbség. Így ha 1 kiló hízást akarsz megmérni, ahhoz igen pontatlan adatok állnak rendelkezésre. Mondjuk bevágsz egy liter vizet, máris megvan az 1 kiló. Ez türelemsport is. Kitartás, a kajád szerintem jó.
-
adam_
senior tag
Kb. 1 hete tömegnövelek, heti 3x edzek, és úgy napi szinten megeszem 100g zappelyhet, 3x 100 g rizst illetve 100g csirkét + zöldségeket, edzés után 4-5 tojást, plusz fehérjeturmixot edzés előtt illetve után is, pihenőnapokon csak reggel, + multivitamint, 3 - 4 liter vizet iszom, valamint reggelente banánt is eszem, és edzés után is, a tükörben nézve már kezdem látni a fejlődést, viszont kilóban nem jött rám még semmi sem. Mit gondoltok, akkor jó az étrend, egy hét alatt ha nem híztam semmit sem, az "még jót jelenthet", vagy étkezzem másképp? Mit gondoltok?
Múlt hét hétvégén írtam ide nektek, akkor ajánlottátok ezt a fajta étrendet számomra. 175 cm magas vagyok, és jelenleg 71kg, a célom, hogy a 80-at elérjem, úgy gondolom ehhez a magassághoz ez lenne az ideális (de ezeket mind múlt hét vasárnap leírtam
Nagyon szépen köszönöm az előző, illetve a jövőben a segítségeteket, örülök, hogy van egy ilyen topic itt a PH!-n ahova fordulni lehet a testépítéssel felmerülő egyéni kérdéseimmel.
Pár héttel ezelőtt a nyaraláson készült ez a kép rólam, ezt a formát szeretném még kicsit feltömegelni. [link]
-
BÁ Nutrition
addikt
Amikor a versenyző aláfeküdt a 185 kg-os súlynak, azt sikeresen kinyomta, de a rúd kicsúszott a kezéből a majdnem másfél mázsa a mellkasára esett
üdvözlöm a szerkesztőséget
-
chubii
senior tag
Eddig mindig találtam valami kibúvót,hogy miért ne edzek lábra,de ma elhatároztam,hogy változtatok a dolgon. Nagyon adta . Ez a guggolás valami kegyetlen. Azt nem írom le mekkora súllyal dolgoztam, mert kiröhögnétek, de ezt betudtam az első alkalomnak. Utána a lépcsőzés felért egy újabb edzéssel
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #40203 üzenetére
Nincs ruhám, amúgy is fasságnak tartom! Ruhában a 230 lófax, le se jön a súly.. 260-270 kellene, amihez meg még kevés vagyok.
De nem is érdekel ez
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #40200 üzenetére
erre már az a törpecsávesz tanított?
miért nem nyomsz akkor ruhában? -
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #40197 üzenetére
Jó hát én csak vicceltem, hogy koxos.
-
Tomics
addikt
válasz
God Vazzeg #40200 üzenetére
Aztakurva
Akkor én nagyon le vagyok maradva vagy gyengébbnek hittelek.
Aztán vigyázz ekkora súlyokkal, csak okosan
Aktív témák
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest