Hirdetés
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz bandus #10319 üzenetére
Én tescoba vettem annó 3.000 forint környékén, aluba tettem a husit és úgy be a grillbe. Használtam kb. egy hétig, aztán visszaálltam a serpenyős megoldásra, mert így kicsit olyan volt a hús mintha főzve lett volna, mert nem pirult meg, én meg úgy szeretem
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz bandus #10319 üzenetére
nekem márkás kontakt grillem van kb 140 ojró volt kint, közel egy kiló ráfér és rendesen meg is süti
a titok meg ja annyi amit írtál ha nem rakod alufóliába akkor meglátod mennyi sok trutyi kijön még a csirkemellből isill csak a szivacs puhább felületével mosd le, mert különben lebaxszod róla a tapadásgátló felületet. ha levehető laposat veszel akkor könnyebb elmosni, ill mosogatógépbe is lehet rakni
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wertigo1984
őstag
válasz bandus #16886 üzenetére
nagy kufferbe jo pakolni.... csak szegyen vele utazni.
(kolega latva, hogy "porozok" mint a mehecske, erre o is elkezde. Egybol durrbeleakozepebe, vett Weider feherjet. A sznob birka)
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
G.Ogre
csendes tag
válasz bandus #16990 üzenetére
Ilyenkor mindig rájön az ember, hogy a szó szerint vett testépítés tényleg csak kozmetika...és a túl nagy tömeg egy szint felett már ellened dolgozik, mert megnézel egy ilyen gyereket, a testsúlyához képest mekkora súlyokat dobál Persze nem nyom kétszázat fekve, de azt ki nem szarja le egy szűk körön kívül?
Nagy divat manapság a "funkcionális edzés", attól a fikázós hadjárattól eltekintve, amit az edzőtermek ellen indítottak, nem is lenne vele probléma. Én pl rászoktam arra egy fél éve, hogy eldobtam a gurtnit, és nem dolgozok akkora súllyal, amit nem bírok magamtól megtartani. Ez persze egyfajta visszaesést jelent, de másik oldalról rohadt sokat erősödtem, mert korábban már 120 fölött tekertem a gurtnit mindenhez, még a húzódkodáshoz is, most már kb 220-ig meg tudom fogni stabilan a súlyt, és a saját súlyos húzódzkodás meg sem kottyan 5-6 sorozaton keresztül 115 kg-os testsúllyal. -
BÁ Nutrition
addikt
-
mocsanisi
senior tag
válasz bandus #17741 üzenetére
Ebbe mi a sok? De tényleg?
Mai kajám:
120g zab
Fél lityó tej
Egy nagy büfés melegszendvics
300g rizs
600g pipimell
6tojás
200g cottage cheese
1lityi zöldtea 100g maltodextrinnelÉs én jóval kisebb vagyok jojonál
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5 Pro teszt
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest