- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Jaj, már megint okoskodok...

-
Inv1sus
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Megkérdeztem barátnémat, azt mondja, hogy ez olyan mint a cigi: csak akarattal tudsz leszokni róla.
Valószínűleg nem csak koffeinfüggő vagy, hanem cukor függő is. Emiatt a zöld tea nem lesz teljesértékű megoldás, de ettől függetlenül kipróbálhatod, hátha használ.
Azt mondja, hogy hiányoznak az ásványi anyagok a szervezetedből (rossz étkezés), azért vagy álmos.

(#47045) God Vazzeg:
Mert köztudott, hogy a csapvíz milyen egészséges és milyen jótékony hatással van a nemzőképességre is, nem igaz?
-
Inv1sus
addikt
Inkább semmi.
-
Inv1sus
addikt
Én még régebben mondtam, hogy mutatok képet mire jutottam, hát tessék... Nem, nincs szétgyúrva a tricepszem és striák sincsenek a vállamon.

Eddig 4x15-ös gyakorlatokat csináltam, 3 napos edzéssel, egy izmot egy héten egyszer felállásban. Most a Sárga kapszulás Kezdő kettéosztottat kezdtem el kipróbálni, tehát nagyobb súlyokkal, kisebb ismétlés, kevesebb sorozattal. Azt hittem kettő gyakorlat nem lesz elég a mellezéshez, de még mindig érzem a keddi edzést. Az előző edzésformánál max egy napig tartott.

-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Ezen a héten csak kétszer fogok menni edzeni, holnap lesz az első nap, csütörtökön a második. Szerintetek mit kellene összeraknom holnapra? Ami eddig volt:
hétfő: mell, bicepsz
szerda: hát, tricepsz, has
péntek: váll, láb
Illetve érdeklődnék, hogy ki mennyi gyakorlatot szokott csinálni egy adott izomra, általában hány sorozatot és milyen ismétléssel (példa kedvéért ha mondjuk bicepsz edzésről van szó).
(Olvasgattam a sárga kapszulát, én kicsit kevésnek tartom hogy 3 gyakorlatot, 3 ismétlést, egy óra alatt lezavarva kb)
-
Inv1sus
addikt
Ettől a Dragon Flag-től nem lehet sérülést szerezni? Nem sérülhet meg a hát?
Egyébként nekem nagyon tetszik, jó lenne ha lassan, de biztosan én is megtudnám csinálni a sok esőtáncos között.
-
Inv1sus
addikt
Nekem a gyúrástól kezdett el nőni a hajam. Eddig kopasz voltam, de most már rasztába hordom.
-
Inv1sus
addikt
Ha nincs rá mód, hogy edzésnapon olyan ételeket egyek, amik fehérjedúsak (csirkemell, túró stb), akkor ezeket pótolhatom fehérjeporral?
-
Inv1sus
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Miért nem szóltál? Én egész jól értek a képek feljavításához.
Sajnos a rossz exponáció a képminőség rovására ment, illetve a környezeten nem tudtam ennél jobban világosítani, de hát nem is az a lényeg.
Ezt tudtam kihozni belőle:
[link] -
Inv1sus
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
korán kinyúvadni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Inv1sus
addikt
válasz
mondomén
üzenetére
Ahova én járok, ott is magasról tesznek kb a vendégekre. Odamegyek, köszönök, nem köszön vissza. Ilyenkor néha legszívesebben ráugranék a pultra és adnék neki egy olyan tockost, hogy lefejelje a pénztárgépet.
Viszont minden mással nagyjából elégedett vagyok. Jó terem, jó gépek, jó öltöző, jó tusoló.
A súlyokat természetesen nem mindenki rakja vissza, kezdve a törpe seggluktól egészen a nagy kigyúrt edzőig.
-
Inv1sus
addikt
A mell középső részétől egész az aljáig milyen gyakorlattal lehet jobban megedzeni? Szeretném, ha kockásabb lenne a mellizmom.

-
Inv1sus
addikt
Myprotein Impact Whey Protein fehérjében van laktóz? Olyan mintha tejet innék?

-
Inv1sus
addikt
Mert gondolom mindenki nulla izomzattal kezd neki a gyúrásnak, ugye?

-
Inv1sus
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Semmi. Csak akkor lesz két hónapja, hogy gyúrok. Akkor csinálok nagy összehasonlítást, hogy két hónap alatt mit lehet fejlődni.

-
Inv1sus
addikt
Olyankor mi a helyzet, ha a tricepszem túl fejlett a bicepszemhez vagy vállamhoz képest? Ne gyúrjak rá tovább vagy mit csináljak?

-
Inv1sus
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Ha csak hasmenés, akkor nyugodtan menj.
Egyébként szerintem ne.
gordonfreemN: Na hát a tészta, aztán nagyon jó alternatíva.
Attól max háj lesz könyebben, mivel egyszerű szénhidrátról beszélünk. A rizs meg ugye összetett, lassan szívódik fel. -
Inv1sus
addikt
Egy hónap után azt kell hogy mondjam, hogy az utolsó hét volt az, ami szerintem a legjobban sikerült (adta). Ez a magas ismétlésszám kis súlyokkal, koncentráltabban, szabályosan csinálva.
Szerda este már alig bírtam mozogni és még mindig tart a hatás, csak más izmoknál.
Étkezésen is változtattam, napi 3x iszom fehérjeturmixot, illetve pihenőnapokon is igyekszem 2x-3x inni, illetve fehérjedúsabban enni. Szerintem így jobban is épül az izom, azt hittem elég edzésnapokon habzsolni.

-
Inv1sus
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
Inv1sus
addikt
válasz
deniro2
üzenetére
Nahahahhaaaaaneeem. Egy edzés 2 óra és heti 3x járok.
Hogy miért hosszú?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1) Mert ma például nem négy gyakorlatot csináltam egy izomra, hanem 5-öt. Hát/tricepsz. És akkor volt +1, ami a kettőnek a váltogatása volt, afféle átmenet.
Has is volt két gyakorlattal illetve az oldalamra is edzettem... ez hova sorolandó egyébként?

2) 15-ös ismétlésekkel csinálok 4 sorozatot.
-
Inv1sus
addikt
Na félreteszem magam honlapra (mármint mára), mert holnap hát/tricepsz/has. Illetve csak has, mert szar a genetikám.
-
Inv1sus
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Edzés után egy szőlőcukor, majd fehérjeturmix (40gramm). Hazamegyek és betolok kb 200-250 gramm csirkemellet némi rizzsel. 3 óra múlva szintén csirke és rizs, 3 óra múlva 3-4 tojásos cucc + fehérjeturmix (25g), vacsora meg 250gramm túró 2 kiskanál tejföllel felhígítva.
-
Inv1sus
addikt
Egyébként ma kipróbáltam ezt a kis súlyokkal nagyobb ismétlés számba való edzést. Most először éreztem úgy, hogy az egész mellizmom be van durranva, valószínűleg azért, mert kis súlyokkal jobban lehetett figyelni az edzés szabályosságára is.

Kíváncsi leszek, hogy lesz-e valamiféle izomláz.
Többiek: A banánt azért kérdeztem, mert az azért nem egy diétás cucc.
Reggerle kellene ennem, edzés utánra, esetleg uzsonna, tízóraira valami mellé? -
Inv1sus
addikt
Banánt mikor érdemes enni?

-
Inv1sus
addikt
Én is inkább Ijk technikáját fogom jövőhéttől alkalmazni, ez az "egyre nagyobb súllyal egyre kevesebb" nem igazán jön be, nem érzem, hogy rendesen átmozgatnám az izmokat vele.
Kisebb súllyal, több ismétléssel szerintem többet fogok elérni.
-
Inv1sus
addikt
Megtudhatom, hogy miről beszéltek? Milyen szavazás, milyen szótár? Mi van?
Mind1. Egyébként ennek mi értelme volt?

Tamoo: Mi voltam?

Ja egyébként 1 kilót fogytam. Mióta tömegelek 80-ról lementem 77-re

-
Inv1sus
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Mert hízlal, növeli a vércukor szintet és ráadásul nem is laktat. Pár óra múlva ugyanúgy éhes leszel tőle.
Alternatívaként puffasztott rizst érdemes kipróbálni.
-
Inv1sus
addikt
Tömegelésnél érdemes edzés előtt tíz percet futni? Vagy inkább diétánál kellene erőltetni?
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
Attól hogy a nagy többség máshogy csinálja, attól még lehet xar. Ahogy látom, hogy a nagy többség rúdas bicepszezésnél is esőtáncot jár, miközben tudatni akarja mindenkivel a teremben, hogy a kínok kínját éli most át.
Inkább csinálom helyesen, szabályosan és sérülés veszélye nélkül, mint kevésbé cikisebb pózba, egonövelő mozdulatokkal.
-
Inv1sus
addikt
Én ma eleget lábadozok.
-
Inv1sus
addikt
Ez a hét nagyon adta. Kedd este egy kis rosszullét, szerda hányás, hasmenés folyamat, este pedig egy kis ájulás.
Holnap viszont úgy néz ki, hogy tudok legalább egyet edzeni, arra gondoltam hogy kihagyom akkor a lábat és a tricepszet, helyette összerakok egy hát-váll-has kombót. Lehet-e ilyet?
-
Inv1sus
addikt
válasz
nepszter1
üzenetére
Melyik konditeremről van szó? Csak mert halottam én is, hogy van az iskolának külön konditerme, ami valamivel olcsóbb és tennék vele egy próbát. Csak nem szeretnék abba a hiába esni, hogy valami hülye helyre fizetek be (még napijegy sincs itt, lol?).
Ha kicsivel többet rászánná a dologra, akkor a fitworld-ot ajánlanám, 2011 telén cserélték le szinte az összes gépet, súlyt és súlyzókat és rohadt jók.
-
Inv1sus
addikt
Hát az első edzés után én is úgy közlekedtem, mint egy t-rex. Elég nehéz így lebaszni a szomszédot, hogy az komolyan vegyen.
Úgy rémlik, hogy folyamatos nyújtással lehet segíteni ezeken a testtartásokon, ezért csinálom folyamatosan. Próbálok a tökéletességre törekedni.
Majd egy-két hónap múlva meglátjuk, van-e eredménye. -
Inv1sus
addikt
Úgy érzem, hogy ma a mell-bicepsz napomon igencsak jól ettem (leszámítva azt a kis fagyit, amivel lefojtottam a csirkét meg a rizst
)Nálunk mintha fogynának az emberek, de nem is baj. De hogy az egyetlen alsó kábeles gépre mindig felugrik valami majom akrobatizálni, attól kész vagyok. (Meg irigy is.)
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
Kb 1 perces pihenőket tartok. Rengeteg leírást és videót megnéztem, kielemeztem egy-egy gyakorlatról, hogy biztosan jól csináljam, illetve edzés közben is rájövök néha, hogy bizonyos kis módosítással jobban bedurran a célizom.
Ezekből indultam ki, mert szakmailag hitelesnek találtam az edzőt.Újrakezdő vagyok egyébként, régebben fogyózás alatt kondiztam, illetve az után még 1-2 hónapig. Kis kihagyás után Hot iron féle aerobic órákra jártam, ott is tanultam dolgokat.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát ha nagyon levizsgálom magam, akkor tompán érezni szoktam valamit, de én azt nem mondanám izomláznak.
Edzés közben és után is folyamatosan szoktam nyújtani, illetve hideg-meleg zuhányozást is bevállalom edzés után, de nem tudom elképzelni, hogy ezek lennének ennyire hatással a dolgokra.

Mindig a legnagyobb súllyal próbálom meg csinálni, amíg még szabályos. Fogalmam sincs miért nincs valami érezhető eredmény.
-
Inv1sus
addikt
Az normális, hogy az első hét óta nem igazán volt izomlázam? Ez így rendben van?

-
Inv1sus
addikt
---
Bocs, lehet kicsit túlokoskodtam a dolgot.
Csak Hot Iron edzésen három edző is így csinálta, gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
----
Így harmadik hét végénél már egyáltalán nem zavar az ízetlen fehérjepor. Simán letolom, mint a vizet. Meg kell szokni aztán bikicsunáj.
----
Szerintetek egy pizza mennyire fér bele a tömegnövelés témakörébe, mert most úgy megkívántam, nincs kedvem sárgaborsó főzeléket készíteni.
-
Inv1sus
addikt
Ne viccelj már, hogy így kell.

Már a fickó is röhej úgy, ahogy van kinézetre, de ahogy még berántja maga alá a térdét? Remek ízületgyilkos mutatvány.
Azt pedig nem tudom honnan veszed, hogy ezzel nagyobb súlyokat lehet mozgatni. Próbáld csak ki, hogy a térded nem tolod előre, a vállaid se hagyod előredőlni és egy vonalba mozognak a lábfejeiddel. Szép pucsítos művelet, de így garantáltan minden porcikádat igénybe veszi.
-
Inv1sus
addikt
Látom a beachboy formám jó vitaalap lett.
-
Inv1sus
addikt
Én egyszer olvastam valami testépítőről, aki olyasmit nyilatkozott, hogy neki sokszor már az egyszerű séta is fájdalmas, mert hogy annyira kevés a testzsír százaléka, hogy gyakorlatilag az erein lépked a lábfején. Nem tudom mennyi volt a valóságalapja, de így nem csoda, hogy nem látni őket a futópadon, olyan nagy tömeggel meg, ahogy ti is mondjátok, nem is lehet.
Én nem is akarok ilyen nagy tömeget, egyszerű beachboy formát akarok az egészségem megőrzése mellett.

-
Inv1sus
addikt
válasz
panizzi
üzenetére
Szerintem kell, mert ha megvan hízva, akkor egészségügyi problémái is lehetnek (pl magas vérnyomás) és ezt kifejezetten helyre tudja tenni a rendszeres futás + a szív is edződik + állóképessége is nő.
Sima súlyzós edzéstől nem hiszem, hogy egyhamar helyrebillenne ez a sok dolog.
macikos: A futás nem izomépítésre van, a lépcsőzéssel és bringázással a törzstől lefelé lévő izmokat meg meglehet dolgoztatni.
-
Inv1sus
addikt
Egyébként még az is segít a fogyásban (jelentősen!), hanem tömegközlekedéssel utazol ide-oda, hanem sétálsz. kb 300 kalória óránként, simán megéri, ha van rá időd
Tomics: Emeletenként mész egyet a lift-tel.
-
Inv1sus
addikt
válasz
RockHaRD
üzenetére
Séta 1 perc -> Gyors séta 1perc -> Lassú kocogás 6 perc -> Tempós séta 2 perc -> 4x ( Lassú kocogás 8 perc -> Tempós séta 2 perc) -> Lassú kocogás 8 perc -> Gyors séta 1perc -> Séta 1 perc
Tömegtől függően több séta, később kevesebb pihenő vagy gyorsabb futás.
Nálam most jelenleg (kb 78 kiló)
Lassú séta 5
Gyors 6
Lassú kocogás 8
Gyors kocogás 9 v 9,592 kilósan 6-oson lassú kocogtam XDDD és 4 perc volt a lassú séta
kb a 30. perctől 40-ig lesz az, amikor azt fogod gondolni, hogy eleged van. Ha ezt átvészeled a maradék 20 már menni fog.
Ez mind saját tapasztalat, de gondoltam leírom, hátha tudsz belőle valamit hasznosítani.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Nexuiz
üzenetére
Ahol én edzek ott van 7-8 futógép, azok fejenként fél milliós tételek voltak, tehát már alapból 4 millió oda. Szerintem ennél többe fáj egy konditerem, főleg ha tágas termet szeretné vagy ha úgymond 'kényelmesebb', biztonságosabb, modernebb gépekkel raknád tele.
Ilyen gépekkel van most tele az edzőterem, nekem rohadtul bejönnek a régi Atlas cuccok helyett.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Szerintem a legjobb megelőzés az, ha rendesen, szabályosan csinálod a gyakorlatot, illetve gyakran nyújtasz.
-
Inv1sus
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
És nem félsz attól, hogy ha beüt valami gikszer, akkor leszakítja a fejed?

-
Inv1sus
addikt
Érdekes, két hete tömegelek és 2 kilót fogytam. WTf?

-
Inv1sus
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére

-
Inv1sus
addikt
Én lustaságnak hívom, ha valaki valamit nem csinál.

-
Inv1sus
addikt
edzés utáni második étkezésnek tojás is jó? :/ Hússal problémáim adódtak.
-
Inv1sus
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem mondjátok, hogy ennyire nem látszik? Mind1, azért kezdtem el járni, hogy ezen változtassak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Férfi.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Attól max háj lesz könyebben, mivel egyszerű szénhidrátról beszélünk. A rizs meg ugye összetett, lassan szívódik fel.

Majd egy-két hónap múlva meglátjuk, van-e eredménye.