Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
Boxer001 #42698 üzenetére
Tudom
Na ez On picit . Tanácskérés. Nem viccből, tényleg. A lényeg. Régen súlyt emeltem ( 20 éve ) 38 vagyok. Nagy darab, szélles vállúnak mondott, de nem kigyúrt. Eresztettem sörhasat , és fel - le dobálok 15-20 Kiló súlyt. Külföldön melózok pincérként. Amikor kint vagyok 4 hónap alatt lemegy 15-20, hazajövök visszajön. Most visszajött, de nekiálltam napi rendszerességgel 1.5 - 2 km - t úszni. ( csak gyorsúszás szinte ) Mellúszás nem javasolt nekem, mert 10 éve volt egy geincműtétem. 2 hetem alatt, amióta szorgalmasan úszok, szinte nem ment le kiló rólam. Ég a zsír rendesen ahogy érzem, mert ugye az úszás az is megmozgat mindent, de kilóba nem akar lejebb menni semmi. Reggel / délbe eszek, este kilőve, max gyümölcs, vagy egy 1/2-1 liter tej. Érdemes - e valamit szednem a fogyáshoz, vagy hagyjam csak hogy átalakuljon a zsírfelesleg, majd utánna veszítek a súlyomból ? A jövőben komoly szándékom van az úszás folytatása esetleg biciklizéssel egybeiktatva. Elfogadok szívesen jó tanácsot bárkitől. ( csak a p@sába ne küldjetek a kérdés miatt
)
-
Jojo5
őstag
válasz
bandus #42690 üzenetére
jah, jo nagy szívás...
nyár előtt már kerestem melót, de csak ide jutottam be, de ide is csak pár hete...A reptéren volt fizikai/adminisztratív munka és le se kaksiztak egész nyáron, most meg ha elfogadják a belépőm, akkor elvileg mehetek majd oda...
( a szövetkezetnél néztek is, hogy nekem, hogy lehet fényképes belépőm, mert azt nem kaphat csak úgy mindenki...)
remélem te is megkapod a melót
-
úú, bazeg, ekkora szopást... annál nincs rosszabb, mint ingyen dolgozni
énis most várom, hogy visszaszóljanak melóval kapcsolatban, remélem ez megtörténik minél hamarabb. heti 3 teljes napot, plusz két felet dolgoznék, szóval elég rugalmas, és még a béremből se vonnak le
tényleg nem egyszerű amúgy jó melót találni suli mellett, azt hittem könnyebben boldogulok. bár ha ez összejön, akkor nem panaszkodom
remélem te is találsz valmi értelmesebbet...
-
Jojo5
őstag
válasz
kukinyo #42685 üzenetére
diákmunka nettó 450-ért, ha többlet van, többlet van, ha mínusz van akkor levonnak a bérből, ez ennyi
najó, eltakarodtam lábazni, ha már a kedvem egyre jobb... már a héten szóltak, hogy mi a f@x történt velem, mert már nem vagyok az a vidám kölök mint régebben és el vagyok anyátlanodva....
-
Jojo5
őstag
nah, ma ingyen dolgoztam es holnap meg az elso oraban is ingyen fogok....
-
R2D20208
addikt
Sziasztokl tesák ! Mizu?
-
gordonfreemN
addikt
amikor van idom olvasgatni, bezzeg nem porog a forum...
God mar igaazan jentkezhetne, hogy mi tortent vele ma...
Artu: koszonom, te igazan kedves vagy
-
mocsanisi
senior tag
-
asuspc96
senior tag
válasz
Kassadin #42637 üzenetére
"Az a baj, hogy a jelenlévők nem tinédzserek, másrészt még jobban aláásod a semmi tekintélyedet a hozzászólásaiddal."
Hidd, el nem nagyon érdekel, hogy egy gyúrós topicban legyen tekintélyem,csak az alapvető emberi normákat kellene követni pl. kölcsönös tisztelet....
(csak amíg ez nem valósul meg a másik oldalról itt miért kéne?)
Depression
"Olvasd el a topic címét mégegyszer! És mielőtt ismét félreértenéd: Nem is a pékek fóruma..."
de nem is az, hogy baszogatásra vágyók ide!
Ja igen, attól, hogy nem írom be, hogy adott nap mi volt + atta, akkor már nem is gyúr az ember, nem ? -
adam_
senior tag
-
Inv1sus
addikt
Egy hónap után azt kell hogy mondjam, hogy az utolsó hét volt az, ami szerintem a legjobban sikerült (adta). Ez a magas ismétlésszám kis súlyokkal, koncentráltabban, szabályosan csinálva.
Szerda este már alig bírtam mozogni és még mindig tart a hatás, csak más izmoknál.Étkezésen is változtattam, napi 3x iszom fehérjeturmixot, illetve pihenőnapokon is igyekszem 2x-3x inni, illetve fehérjedúsabban enni. Szerintem így jobban is épül az izom, azt hittem elég edzésnapokon habzsolni.
-
Boxer001
veterán
Láb edzés abszolválva. De legalább megvolt...ennyi elég is róla.
Fészen írja nekem, hogy kit ismerhetek, név: Balint Geczi.Szegény csávó...
-
gordonfreemN
addikt
baxa meg, hogy ma meg gépet kell csinálnom, semmi kedvem...
de legalább a főnökömé_
-
Depression
veterán
Panaszkodtam, hogy nem megy a hátazás. Csökkentettem a súlyon, dupláztam az ismétlések számát. Bevált, végre éreztem a hátam ahogyan kikészül, és nem azt, hogy elfárad.
Boxer: Természetes (natural) matrix, ahogyan írta.
-
Woodslave
félisten
a scitec cuccok tényleg működnek
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN #42640 üzenetére
Ennél jobban már nem lehet, úgy hogy neki már mindegy mit ír...bár ne írna semmit, de nincs olyan szerencsénk.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
gordonfreemN #42628 üzenetére
Mivel ez egy csöcsös verseny (ob, press-es, stb) ezért szerintem a 160 már jó lesz ide..
Meglátjuk mire lesz elég
-
asuspc96
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #42626 üzenetére
Benned sem csalódok sosem...
Sok szerencsét a versenyhez...
Bár, mivel ma ittam egy picit, nem biztos, hogy 11-kor ébren leszek holnap, de álmomban csápolok neked, igérem... -
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg #42626 üzenetére
mennyi lesz a cél? (súlyba)
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN #42617 üzenetére
Ne tartsd magadban...
Asszony is tud róluk? -
asuspc96
senior tag
Wood: ezért érdemes még az egyetemen becsajozni...
-
deniro2
senior tag
Egy kis ős durvulás
Agykárosodás veszély!!! Muzsika tv kedvelők és dj. Trutymósok ne kattintsanak! -
Woodslave
félisten
[link] izmos akarsz lenni? Válassz jó szülőket
-
R2D20208
addikt
-
Jojo5
őstag
én ráfogom a sulira, meg arra, hogy dolgozom és ha azt mondják, hogy ez nem kifogás akkor még az edzést is felcsapom indoknak, hogy ne kelljen bulizni\sörözni\nőzni menni...
a mostani osztály is kezd kinézni, hogy milyen "f@x" vagyok, hogy nem iszok...
mondjuk egy topiktalira még én is elmennék vagy topikos edzésre... eddig akikkel edzettem közösen az Zombee mocsanisi Tipo16V kollégák voltak, kovsollal csak futólag találkoztam illetve laci06-al, valamint Kassadinnal volt 1 filmnézés mert edzeni nem akart lejönni
Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Mobil flották
- Motoros topic
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest