Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
headhunter
üzenetére
68 virslis kiflit

-
Möhe
addikt
Srácok!
Máshol is divat hogy a magánórást otthagyja az edző a foglalkozás utolsó gyakorlata közben?Még akkor is ha ismerőse az ember? -
R2D20208
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Szeva ! Te új vagy itt a családban ?
(#40589) Kassadin üdv ! Artu vagyok. Személyi tréneretek szeretnék lenni. Persze ha érdekel titeket. Hisz mi egy szűk kis család vagyunk.
Össze is tarthatnánk nem ? Amennyiben tárgytalan, nehogy félre legyek értve, én nem rossz indulatból írok, és ha nem igénylitek , akkor lépek is innen normális módon természetesen. 
-
asuspc96
őstag
Látom a nevem akkor is fent marad, ha nem is írok 2-3 napig...(Boxer ne reagálj erre mert ez magas labda)....I'm a fuckin' hero!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kassadin
addikt
Kik ezek az új arcok?

#40591: Akkor jó, megnyugodtam.
-
R2D20208
addikt
válasz
korpicschess
üzenetére
Szia! Ne haragudj, de te a klubunkhoz tartozol már ?

(#40584) macikos száműzetés

Na lépek skacok ! Ha valami szitu van, lökjétek a PÜ - t és segítek ! Na Ciao !
-
Ijk
nagyúr
Te ki vagy?
Na inkább lépek, ez már kezd unalmas lenni.
R2D20208: És hazaengedtek? A ruszkikban sem lehet már megbízni.
-
Boxer001
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Te ki vagy?

R2D20208
Még szép.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
headhunter
addikt
Egyetek sokat...

" Megdőlt a csirkeszárnyevés rekordja
Rekordot döntött csirkeszárnyevésből egy amerikai férfi: 191 darabot falt be 12 perc alatt.
A nem mindennapi eredmény az Egyesült Államokban született a buffalói evésviadalon. Joey Chestnut 8 szárnnyal ette túl a korábbi csúcsot, amelyet az immár legendás sprintevő, a Fekete Özvegynek becézett és alig 50 kilós Sonya Thomas tartott tavaly óta.
Chestnutnak jó éve van: július 4-én megnyerte a Coney Island-i hotdogevő versenyt is. Ott 10 perc alatt falt be 68 virslis kiflit.
" -
spammer
veterán
Szerintem asuspc gyűjti a sereget. Készül az Avengers gyúrós edition.
Vagy én nem tudom, honnan szakadt ide ez a droid ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R2D20208
addikt
A lényeg, hogy mi gyúrósok tartsunk össze.
Na most csak olvaslak titeket. Ha bármi kell, edzésterv / étkezési tanácsok, csak kérdezzetek ok ?
(#40570) macikos üdv a klubban ! Senkinek nem szóltam be. Tök jó arcok vannak itt. szinte családi a hangulat.

-
macikos
addikt
Mi folyik Gyöngyösön?
A terembe beszabadult a sok kis pokémon, majdnem meghaltam a zokszigénhiánytól.
Látom itt meg megjelent egy újabb titán, aki beköszön, megkérdi hogy lenézzük-e azt, aki nem Mr. Olympia, aztán meg elkezd beszólogatni LOL
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csodálom hogy nem Boxer jött ezzel. Gyanúsan megszelídült az utóbbi napokban. Lehet hogy valami lány lágyította meg a szívét.
-
spammer
veterán
Ma már volt, de akkor most én is

-
Boxer001
veterán
Újabb degenerálttal bővült a klub.

-
R2D20208
addikt
Ti azon "izomagyuak" közé tartoztok, ha bemegy egy nem kigyúrt, még nem 50 - es bicepszű , esetleg sörhasú illető a terembe, és szinte röhögve ránéztek ? Vagy ti a normálisabb réteg vagytok, akik segítőkészek ?
(#40551) kukinyo vállba szélesebb vagyok. De a beszédem ugyanez. Artu a legnagyobb troll. Egész élete mondanivalóját kisípolják !

-
Boxer001
veterán
Szerintem felénk kevesebben lesznek...remélem.
Haver múltkor kérdezte egy ilyen edzésre nagyon elszánt társaságtól, hogy meddig használják még a fekpadot...még van 1...pofázik tovább. Később rákérdez...még van egy...pofázik tovább...haver megint rákérdezett, ugyanaz a válasz.
Megunta és elküldte őket a retkes picsába, el is kotródtak.
R2D20208
Jól, mert ez egy gyúrós topic, amúgy írjál.
-
R2D20208
addikt
Sziasztok ! Jól érzem ebben a Topickban az izomszagot ? Írhat ide olyan is, akinek van súlyfeleslege, vagy az le van nézve itt is ?
-
Ijk
nagyúr
Beindult a szeptemberi tiniinvázió.

-
Jojo5
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
kezdődöt avval, hogy fél év után elvették a kajajegyünket és 20-22k-ról lecsökkentették erre a 15-6k-ra...
most meg a kis maki elsőszakmásoknak akarnak kedvezni mert ugye én már voltam ösztöndíjas, amit még meg is értek, de sajnos tipikus, hogy a fele sz@rik bele, es aki szarik bele annak en nem adnek osztondijat...

-
Jojo5
őstag
válasz
spammer
üzenetére
nekem úgy néz ki, hogy az edzés utáni bejelentkezéseim száma le fog redukalódni heti 2 max. 4 közé...

szemét oskolám valószínüleg elveszi a Lufthansa-s szerződésen és emiatt nem kapok majd havi ösztöndíjat és a lufival nem fogok szerződésben állni ami ledolgozott idönek számítódott volna..

-
Manitou
veterán
Na mell kar lesz.
Ha valaki beszól tuti megütöm most

Nem vagyok agresszív

-
deniro2
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére

Szal.a spammer gyerekek brillírozott.... Nagyon helyes, ha már izmot nem sikerült építenie, legalább vicces legyen...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deniro2
senior tag
Hát srácok, hétvégén nem igazán értem rá olvasni a topikot, nem is tudom, hogy mennyit büfügtetek össze, de, ha volt valami említésre méltó, akkor légyszi valaki linkelje, köszönöm...
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, jackfetaminnal, jó volt.
-
MATEO6600
őstag
Hali!
Két kérdésem lenne !
1. Ti mit csináltok az üres fehérjedobozokkal? Egyszerűen kidobjátok? Jó lenne találni egy környezet barátabb megoldást rá
2. Pénzhiány miatt heti 2x szoktam venni 250 gramm túrót. Szerintetek hogy érdemes elfogyasztanom? Hetente 2x egyszerre a 250 grammot, vagy pl 4 napra felbontva 4*125ös adagban? -
Dani82
senior tag
Ebből a testépítésből kurva jól meg lehet élni, vagy nem tudom, de Kathi Béciék kérója se alapszintű félszuterén panel, ahogy multkori BBtvben Toldi Zsuzsáék is 3 szintes lakásban laknak .... Scitec elég jól tejelhet
Vagy csak ennyit spórol azember, ha nem költ tápkiegre és ingyen kapja? 
-
spammer
veterán
MELLesleg Kathi Bécinek nem rossz a csaja
Ingyen edzősködött neki, mikor a csaj elkezdett edzeni... Nagy kujon ez a Béla

-
-
shteer
titán
Izomlaz tema: 2honapja edzek ujra, nalam rendszeres, 2. napon fokozottan jelentkezik es szeretem

-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sejtem
de hátha van valami jó poén.
Mondjuk benézett asus, vagy vannak-e úl mémek esetleg tanulmány...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
108 hsz

na akkor visszaolvasok egy kicsit. Lesz értelme?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zomb€€
őstag

-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Már alig vártam egy tesztoszteronos cikket.
drogery:
"Intenzitás
Az edzés "nehézségi foka". Az intenzív edzés kevés pihenőt, sok súlyt jelent. Az edzés kezdőként nem intenzív, majd az intenzitást fokozni kell a súly növelésével és az edzés "pörgőssé" tételével, majd erőltetett ismétlésekkel, amikor az edzőpartner pszichológiai segítségével küzdjük le a súlyt. Az átlag edzőterembe járó edzése nem intenzív, inkább pinalegyezésnek hívhatjuk. Az intenzív edzés fáj, lihegést és teljes izom bedurranás-érzetet okoz."
Ez a BB-féle megfogalmazás.Woodslave: Mindegy hagyjuk, nem ettem meszet hogy veletek vitatkozzak bármiféle testépítéssel kapcsolatos fogalomról.

-
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Össze is tarthatnánk nem ? Amennyiben tárgytalan, nehogy félre legyek értve, én nem rossz indulatból írok, és ha nem igénylitek , akkor lépek is innen normális módon természetesen. 

Vagy csak ennyit spórol azember, ha nem költ tápkiegre és ingyen kapja?