Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
siti
őstag
válasz
üzenetére
kérdezz meg egy közösség építőt, mi a titka
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3. bogrács party, 9. lan party -
siti
őstag
válasz
shteer
üzenetére
pölö: csirkemell

vékonyra szeletelve, fűszerek, olíva olaj, serpenyőben félig meddig átsütni, beledobálni üveg tálba, pirítok hozzá kis gombát, ezzel megszórom, öntök rá egy kis főzőtejszínt, megszórom sajttal, majd fél óra sütés. köretnek paradicsomsaláta meg tk kenyér. ez az ünnepi nem diétás "izom". -
siti
őstag
azt szeretném megkérdezni, hogy én twinlab fehérjét iszok edzés után, ez csodaturmixnak számít? mert ha igen, akkor engem becsaptak...
-
siti
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
mert kövér voltam, mondjuk nem a fogyás volt a cél, az csak egy részeredmény, inkább igyekszem jól érezni magam a bőrömben. Másfél éve a haverok beszéltek rá a kondira, fél év semmi eredmény után kezdtem el diétázni (meg egy vérvizsgálat után, doki max 200g szénhidrátot enged, vagy mehetek inzulinra), ez után dobtam le nagyon gyorsan 7-8 kilót, a maradékot meg szépen lassan. Most a napi fehérje adagot igyekszem 120-130g-ról felvinni 180-200g-ra. 70Kg lenne a cél tavaszra, de szénhidrát limit miatt hosszú fáradtságos meló lesz ez.
-
siti
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
vagy 170 "magas" cukorbeteg

-
siti
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére
nem, annak sok anyósa van
-
siti
őstag
válasz
Depression
üzenetére
ez gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz a rizs mellett?

-
siti
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
én csak sima marha húst használok, (bár itt se mindegy, hogy melyik része a bocinak, maradjunk a bolti darált húsnál). illetve zsemlemorzsa helyett (mert azt felénk a fasírtba teszik) marha(vese) faggyú kerül, 5:1 arányba összedarálva, bár most hogy csökkentem a bevitt zsírt, ez is kimarad, amúgy meg ízlések és pofonok. fűszerezésben a mustár nem hangzik rosszul, ezt lehet kipróbálom. van aki tojást is kever bele, jobban összeáll és nem esik szét sütés közben.
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)