Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Már azt hittük puncit mész simogatni és elveszt a topik
De megnyugodtunk 
Irritáló a srác, de ezentúl inkább ignorálom mielőtt kibannolnak

-
Skizz
addikt
válasz
wertigo1984
üzenetére
Hova te?
-
wertigo1984
őstag
Juppíííííí holnap (ma) megyek kis oroszlánt simogatni... grrrr grrrr

(#42789) asuspc96: még mindig Tomics-al nyírjátok egymást? Oltanak, ezt nem lehet kivédeni.

(#42799) Skizz: Újpalota, Eötvös cirkusz
2 éve a gyöngyösi állatkertben simogattam egy 3 hónaposat. Van is róla kép. -
Tomics
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
de az se mind1 mivel méred, egy konyhai mérleggel vagy egy hitelesített kalibrált mérleggel. ja mégse, mert annak is van mérési hibája, meg amúgy is 2 mérés között (ugyanazzal az műszerrel, ugyanazt a dolgot mérve) is van differencia

meg az se mind1 mivel definiálod az 1 kilót. el kell hogy keserístelek, el kell menned franciaországba nemzetközi súly- és mértékügyi hivatalba és el kell lopnod az 1899-ben platina-irídium ötvözetből készült, 39 mm magasságú és átmérőjű hengert, ha pontos akarsz lenni

gordonfreemN:
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nyilván
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a csőkarú qrva életbe
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
milyen páratartalmú levegőre gondolsz? van ahol 1 kiló levegőnek sokkal kisebb doboz kéne mint máshol..
azaz ebben standardot kéne bevezetni, mert különben mérési pontatlanságok lépnének fel és kiderülne hogy 1 kiló vevegő több vagy kevesebb is lehet 1 kiló vasnál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Most gondolom hülyülsz, de amúgy érted...
Ha veszel egy tegyük fel 10köbméteres dobozt, amiben a levegő súlya (ami persze normál értelemben véve nincs, a levegőnek légnyomása van) eléri az egy kilót, akkor a másik 10 köbméteres dobozba leendő 1 kiló vas csak pl 0,01 köbméternyi helyet foglal, akkor ott marad még mellette 9,99 köbméternyi levegő
Vagy valami ilyesmi8 faxságra gondolt. ...ilyen baromságokkal foglalkozni

-
-
gordonfreemN
addikt
Hát ez talált süllyedt
illetve javítanálak, mi lesz a nem kiszorított levegővel.
Amúgy ezek szörnyek?: [link]
-
R2D20208
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
BÁ. De a levegőnek nagyobb doboz kell mint a vasnak. Namár most. Ha kiveszed a levegőt a másik dobozból , és berakod a ( kissebb ) vasat, akkor mi lesz a kiszorított levegő helyén ? Érted ?

-
Tomics
addikt
Mi megy itt te jó isten
Az okoskodó tenyerébemászó asusg*civel az élen
Fajsúlyról hallottatok már?

-
Nexuiz
tag
-
spammer
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
Mit kell indokolni? Térfogat, sűrűség etc... A hangsúly azon van, hogy ha mindkettőből veszel 1 kilót, akkor mindkettő 1 kiló lesz. Nem arról volt szó, hogy milyen "nagy".
Ezért van az, hogy vékonyabbnak látják magukat, zsírt vesztenek, de a súly nem változik, mert közben izmosodtak. (Most tekintsünk el attól, hogy vizesedik az ember, jól bezabál vagy nem, szart-e előtte vagy nem meg ilyenek....)
-
spammer
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
Köszönjük Emese!
Fogsz egy kiló vasat meg egy kiló gumicukrot és rárakod a mérlegre, akkor qrvára 1 kiló lesz mindkettő. Az egy dolog, hogy az 1 kiló vas egy pici tárcsa lesz mondjuk, a gumicukor meg egy nagy zsák, de attól még a mérlegen ugyanannyit fognak nyomni.
Ha asuspc 40 kiló, közben felszed 10 kiló izmot, de lead 10 kiló zsírt, akkor marhára 40 kilót fog nyomni a mérlegen, csak közben vékonyabbnak tűnik, mert az izom nem folyik szét rajta, mint a zsír.
-
asuspc96
őstag
válasz
Depression
üzenetére
tömeg
"A tömeg a fizikai testek tulajdonsága, amely a bennük lévő anyag és energia mennyiségét méri. A súlytól eltérően a tömeg mindig ugyanaz marad, akárhová kerül is a hordozója. A relativitáselméletben az invariáns tömeg nem függ attól sem, milyen vonatkoztatási rendszerből nézzük a testet." [link]súly
"A fizikában a súly azon erők eredője, amelyekkel a test a környezetére hat. Tehát például egy asztalon lévő könyv súlya az az erő, amellyel az asztalt nyomja (a levegőre kifejtett nyomóerők kiegyenlítik egymást). Gyakran keverik a tömeggel, köznapi nyelvben a két szót szinonimaként használják. Azonos tömegű testek különböző erősségű gravitációs terekben különböző súlyúak, mert a testre ható gravitációs erőt a test közvetíti a környezetének, és ez adja általában a test súlyát." [link]érdekes felvetés...

nehézségi erő, és összes többi is bele kalkulálva ? nehogy pofára essünk...

-
spammer
veterán
válasz
Depression
üzenetére
"de igenis egy kiló vas nehezebb, mint egy kiló tollpihe."
Köszönöm, nincs több kérdésem

-
válasz
spammer
üzenetére
Ha lenne ici-pici fizikai alapismereted, akkor nem mernél ilyen téren belém kötni.

Nem azért, mert fizika terén helyesen volt leírva, amit én írtam, de igenis egy kiló vas nehezebb, mint egy kiló tollpihe.

#42775: Kevered a súlyt a tömeggel, és nem veszed figyelembe a felhajtóerőt. Már "egykő"-nek is megvolt a kérdésekről a véleménye.

-
spammer
veterán
válasz
Depression
üzenetére
"Az izom alapból nehezebb mint a zsír, tehát még úgy is tudsz külsőre fogyni, hogy közben nehezebb leszel."
Mi nehezebb? 1 kiló izom, vagy 1 kiló zsír?
Esetleg 1 kiló vas? Az nehezebb, nem? 
-
shteer
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
persze mert neked 20 kilóssal kell

-
BÁ Nutrition
addikt
-
Tomics
addikt
Na rendeltem egy kis goxot a diétámhoz (ződ tea, l-karnitin ), semmi és senki sem állíthat meg a telixart búvárruha ledobásában !
-
shteer
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Milyen teszto?

BÁ
tieszto?
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Durva mi? Kibaszott jól tartja magát, én is csak lestem, amikor megtudtam...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
azért mert neked cső karod van és mindenhol egyforma vastag(vékony
) Jojó meg izmos, azé ilyen 
-
Boxer001
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Most lett 47, ha jól tudom.
Enyhén szólva nem nézné ki belőle az ember. 
God
Múltkor nem valami 170 felett nyomtál?
Ja amúgy grat.
-
shteer
titán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
grat! jövőre tudsz még előrelépni 3 helyet

-
-
-
God Vazzeg
veterán
Hali
Nahh, 4. hely lett, 160-at nyomtam, tudom, viszlát
Amúgy nagy verseny volt, több mint 60 indulóval. Sokat kell még erősödnöm, de ezt eddig is tudtam 
Gyóvót

-
macikos
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Kilágyult a töve

-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Na és persze, hogy olcsóbb, mint ahová én járok.

Gordon
Apropó...ha már itt vagy...ismered a Sámson tulaját, Gabit...vagy ha nem is ismered, de gondolom tudod ki, ugye? Ha igen, akkor tippeld meg hány éves. -
shteer
titán
-
Boxer001
veterán
-
R2D20208
addikt
válasz
Depression
üzenetére
" Minden diéta alappillére a rendszeres testmozgás." Nagyon érdekelne a dolog. Amúgy én azt hittem, ti azok a nehéz testépítők vagytok, ami már számomra átmegy, átbillen a csúnya oldalra.
Ő pl még nem az az oldal, ami már nekem nem tetszik.
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Összejöttetek már, vagy meddig fűzöd még?
macikos
Hát de már mióta nyomul...és még csak ott tartanak
-
Utol foglak érni lassan, csak csoffadj még egy kicsit.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zomb€€
üzenetére
Jojónak ma rossz napja van.

-
-
R2D20208
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne a gyúrósokkal hasonlítsad össze. Nekem spec egy úszó testalkata, testfeképítése vagy egy síkfutójé is jobban tetszik, mint egy olyannak, aki ki van gyúrva. Nekem az sok. Persze tisztelem a dolgot, és a sportotókat is, és az eredményeiket is. De én azért nem gyúrok, mert számomra túlzás / sok . ( pl a böhöm nagy , és vastag combjaim is a súlyemelésnek köszönhetem )
-
R2D20208
addikt
Nézd meg az úszókat, vízilabdázókat. Nekem egy nagyon jó barátom 5 éve úszik. 35 kilót fogyott, és tartja a súlyát. Deltás mint állat, és nagyon szikár, izmos és null zsír. Németben van, de sajna nem érem el valamiért.
(#42708) Depression Én nem vagyok dagadt állat, csak szeretnék a súlyomból is csökkenteni. Jövő héttől tervezem a szénhidrát csökkentését, illetve mellőzését is. Viszont energia kell a sport előtt, hisz ez folyamatos 1-1.5 óra úszás. Diétával , és aktív sporttal nem ártok jobban, mint használok ? Nagyon köszi a segítséget.

-
válasz
R2D20208
üzenetére
Ha csak a súlyod nincs rossz hatással a gerincedre, akkor ne foglalkozz a mérleggel. Az izom alapból nehezebb mint a zsír, tehát még úgy is tudsz külsőre fogyni, hogy közben nehezebb leszel.
Kaja: Itt az az alapszabály, hogy csökkented a szénhidrát bevitelt, mikőzben növeled a fehérjét. Nagyobb izom több energiát fogyaszt, gyorsabban fogysz.
A gyömölcsök is tele vannak cukorral.
Két hét nem a világ, egy értelmes diétával kb. 1 kg-ot veszítesz hetente, ami nálad valószínűleg fel sem tűnik. Nincsenek csodamódszerek, türelem és kitartás kell.
Sok sikert!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De megnyugodtunk 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)