Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition #45388 üzenetére
Ez jó, kezdesz meggyőzni.
Találok rólad itt az archívumban valahol képet, megnézném én azt a nem látszik-ot.
-
gordonfreemN
addikt
este még leszaladt egy kis babgulyás aranygaluska, finom volt
-
gordonfreemN
addikt
ma voltam, fájós fejjel, adta, meghaltam
-
gordonfreemN
addikt
Amúgy nem értem meg azokat, akik betegen is járnak közösségbe. Nagyon ki lehet így baxni a másikkal. Persze mit nekünk ez, hisz ez a mentalitás alap.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #44667 üzenetére
Most meg egy kis diétás kaja volt lefekvés előtt, mogyoróvajkrém néhány kanaval, meg löncshúsos zsemlye -
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #44354 üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #44336 üzenetére
A mesékben nem hiszek
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Depression #44333 üzenetére
azért egy olyan farok jobb lenne, nem?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #44327 üzenetére
Ó, ha tudnád milyen az ha nem kell...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #44322 üzenetére
Ahogy mondani szokták, f@sz feláll ész megáll, szóval érdekes párosítás
-
gordonfreemN
addikt
Valamelyikőtök véletlenül nem a Xl kerület lágymányosi rész környékén lakik?
Vagy könnyen el tud oda jutni?
Egy bajtársunknak kellene segítséget nyújtani: [link] -
gordonfreemN
addikt
Na mi van? Elvitte a cica a nyelvetek?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition #44258 üzenetére
Majd szólj, ha kell, akkor lesz. Sajna a halál faxa, ja.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
N-vidi-A #44242 üzenetére
google proenzi3
Mégsem: a tárcsákra nem tudom mit képzeltél el, de ha csili-vili kell, akkor sportbolt, vagy hasonló. Itt ezek sima vastárcsák.
Nem tudom milyen kinézet az, amit le kellene írnom, kerek és a közepén lyuk van. Mint egy tárcsa.
Már írtam párszor itt a fórumban, igaz nem reklám gyanánt, hanem ha kell tudok segíteni. 270 körül van kg, ha biztosra kell, összehozlak az arccal, itt van ph!-n.
Rég óta ismerem személyesen, nem lesz gond vele.
Helyileg Ecséd.
huh -
gordonfreemN
addikt
válasz
Depression #44243 üzenetére
kitartás -
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
BÁ Nutrition #44224 üzenetére
Jól van akkor, szar vagyok, mert én meg nem mentem betegen edzeni
-
gordonfreemN
addikt
válasz
mondomén #44219 üzenetére
Sajnos nem tudok válaszolni. Azért, mert nem most kezdtem, és így nem fair.
Szóval két évvel ezelőttig elértem a ~mostani alakom, de akkoriban kreatin, fehérje, tömegnövelő, szemét kaja stb.
Akkor egy komolyabb anyagi kiadás miatt leálltam, természetesen szépen elkezdtem visszacsoffadni, majd egy idei tavaszi műtét teljesen betette a kaput, talán önmagamhoz képest is alulfogytam.Aztán már csak "tisztán" nyomom (nyomnám) április óta. Véleményem az, hogy lazán elérhettem volna ezt a fizikumot (meg persze kitartással többet) az idők folyamán, de ezt "innen" már nem olyan perspektívában tudom mondani, mint ahogy te szeretnéd.
Ez ugye az izommemória miatt van. -
gordonfreemN
addikt
válasz
mocsanisi #44141 üzenetére
Melled pont annyira nincs mint nekem
Lehet ebből valaha is valamit csinálni? Mert az alja/közepe olyan nekem, mintha sose lenne belőle semmi... (sry magamra értem)
N-vidi-A: tudok tárcsát, valami 270 körül csinálják haverék. Sztem CNC-vel ráadásul. Ecséd/Heves megye
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg #44043 üzenetére
"Átlátszó betűtípussal írok?? Senki se reagál semmi beírásomra trololooooo
"
Ez velem is elő szokott fordulni, akkor mostantól én is sírni fogok, ha nekem nem válaszoltokszerk:
Amúgy én szó nélkül kipróbálnék ezt-azt, ha ellenőrzött, mondjuk gyógyszertári cucc lenne.
Akkor teljesen igaz az, hogy nem okozhat különösebb szövődményeket.
De így, *haver autójából valamit beszúratni...*vagy bárhonnan
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Depression #44027 üzenetére
Akkor rajta lehet így segített a cucc. Magas vérnyomás kellett neki nagy izomtömeghez, megadta neki
-
gordonfreemN
addikt
Csak a féltékenység beszél belőletek, hogy ő majd úgy néz ki, mint aki gyúr
-
gordonfreemN
addikt
válasz
drogery #44010 üzenetére
Pedig szokás felénk is.
De inkább nem is mesélek, rosszul leszel.
Na jó, mégis.
Van egy srác, már egyszer a tüdeje is kilukadt, füvezik vagy száz éve, meg partydrog, és mostanában szúratja is magát. Mondjuk edzett már vagy 4-5 éve, de az előbb felsorolt indokok miatt érthetően nem akart hízni.
Mielőtt belevágott a kúrába, 66 kiló volt, aztán szuri (nem jegyeztem meg h mi) majd felment 72-ig, aztán újabb kúra, felment 76-ig, most elvileg pihenőt tart, 72 kiló körül lehet.Mondjuk a formája egészen megváltozott, határozottan jobban néz ki, mint előtte
-
gordonfreemN
addikt
válasz
asuspc96 #43870 üzenetére
Ettől függetlenül nem foglak sajnálni, én együtt élek egy (veleszületett)szívbeteggel. Nem kezelem őt úgy, mint aki rokkant, mert azt szerintem senki sem szeretné. Te is örülj annak, hogy itt úgy bánnak veled, mint a normális emberrel.
De azért vigyázz az egészségedre, járj utána, mennyire lehet terhelni magad, stb, nehogy ebből bajod legyen!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg #43861 üzenetére
pajkos
-
gordonfreemN
addikt
ja most már menjen mindenki aludni
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #43818 üzenetére
szemére
majkát? -
gordonfreemN
addikt
válasz
Boxer001 #43774 üzenetére
Kitöröltem és visszaszerkesztetted....
Távolkeleti nők számomra elég lankasztóak
Mondjuk a feketék még inkább
Akkor a sorrend fel is állt.#43782 macikos:
[ Módosította: philoxenia ]
-
gordonfreemN
addikt
Madison Ivy itt mekkora szar már [link]
Bimbó nincs...
[ Módosította: philoxenia ]
-
gordonfreemN
addikt
Ehhez mit szólnál?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg #43703 üzenetére
Hát nem tom. Elfogadom az ízlésedet, de elég kifacsart.
Ezek olyan útszéli csajok nekem.
Amúgy jobban megnézve jó lenne ez a csajszi, de a szemöldöke
43689-es viszont odaba -
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #43698 üzenetére
Na, ez már igen. Még így izmosan is
(#43696) deniro2 :
viszont én béna vagyok, nekem most így 40 ment
-
gordonfreemN
addikt
Ez mennyire szabályos? Szerintem nem az, jól belendíti magát... rekord
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #43680 üzenetére
Az egykezes fekvőnek az e-péniszen kívül nem látom értelmét. Tehát anatómiai oldalról.
A fekvőt hogyan gondolod, szűken vagy széttárt könyökkel?
Mindjárt megnézem mennyi megy így, hogy egész héten krumplin meg ropin éltem a fosós diéta miatt.
ui: ja, annak örültem, hogy nem igazán sikerült fogynom, max egy fél kilót.
Viszont, hogy orvoshoz elmentem, ott elkaphattam valamit, most meg náthás is vagyok, tiszta szégyen -
gordonfreemN
addikt
Nem baj, jó ez így is.
Tegnap este volt egy doksifilm, ahol azt boncolgatták, hogy egy átlagember egy izomcsoportja 89 százalékát tudja csak munkába fogni megfeszítéskor.
Viszont aki célirányosan edzi az izomcsoportot, az akár 96%-át is tudja.
Ennek igen nyomatékos oka lehet abban, hogy ki mekkora izomtömeggel rendelkezik és mennyi súlyt bír emelni.Tehát akkor ebből adódik, hogy két ember ugyanakkora súllyal edz, mégis az egyik nagyobb izomtömeggel rendelkezik a másiknál.
Vagy fordítva, ugyanakkora izomtömegük van, mégis az egyik több súllyal edz mint a másik.Mondjuk ez eddig is egyértelmű volt, de a kísérlet alatt egész világosan elmagyarázták.
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
philoxenia #43529 üzenetére
Rendben, ezt elolvastam, de amit témát hozzáértően és hosszan boncolgattatok, az nekem már sok volt.
Boxer: az igen, van dőzsolés, pizza,bor...
43528 Spammer: de nem csak a gyúrásban, bárhol máshol, az életben. Pl anyám kérdezi, hogy hogyan csinálják a házat, elmondom aztán szarik bele mégsem fogadja meg a tanácsom. Akkor minek kéri. Pedig ésszerűen mondom.
Pl múltkor itthon voltak nővéremék. Venni akartak egy routert. Mondtam, hogy TP-linket vegyenek, mert nekem az bevált. Hát nem, vettek egy valami szart, amivel nem volt már a másik szobában jel. -
gordonfreemN
addikt
válasz
God Vazzeg #43522 üzenetére
Csak lazán, nem kell itt véresen komolyan venni semmit...
Én már az életben is úgy vagyok a tanácsadással (~vélemény), hogy ha kérdezik, elmondom de csak szűken lényegretörően.
Általában teljesen felesleges jártatnom a számat.
Tehát az egész beszélgetés eseménye eljut addig, hogy a hallgatószemély acceptálja amit mondtam neki, de aztán mintha mégis a saját feje után menne.Ez meg már alap tulajdonság, általában minden ember azt a választ várja, amit hallani akar.
Az a jó szónok ugye, aki azt mondja amit hallani akarsz (vagy olyan formába önti).
Nincs vele konfliktus, nézeteltérés ez pedig a vezér jellem fontos velejárója. -
gordonfreemN
addikt
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Steam topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest