Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Depression
üzenetére

hány éves vagy és hiszel-e a Télapóban?
-
Depression
veterán
Nekem a célom 80 és 90 kiló között van, 163 centi alacsonyan. Addig biztosan meg kell ennem még 1-2 csirkét.

Lénárd Lajos nekem túl gebe. Szerencsére nekem is rossz a genetikám, ilyen pici csípőt nagy nem szeretnék.
szerk.: 33 múltam.
-
spammer
veterán
Na ebben aztán van mátrix:
TNT Detonation Enhancer
CRE A-TOMIC Bomb
Nano-Atomized Anabolic Blasting Agent (Anabolic and Anti-catabolic agents)
Energetic Shock Wave
Thermogenic Firestarter
Radical Destroyer
Resurrection Activator
....
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mondjuk ez olyan mintha neked diétádkor belinkelnénk Kökény Bélát, hogy akkor ez a cél...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én kiegyeznék a formájával, mondjuk 7-8 kilót kéne leadnom...
De mondjuk én magasabb vagyok, szóval elég 4-et. Bár nem látom én se magamban ezt a fazont

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ezt én nem tudnám hozni sosem, de tetszik tényleg! Szuper forma. A combja nekem már sok mondjuk. Viszonylag megfelelő kajálás és edzés mellett egy-két év alatt szeretnék felkapni 3-4 kiló izmot, de inkább 4-et, mint 3-at. Nem hinném viszont, h valaha is így nézhetnék ki, mint a képen látható férfi. Valahogy elképzelhetetlen.
Aztán igaz, h valóban vége a strandolásnak, és talán jobban járnék, ha előbb kezdenék tömegelni, ha nem szedném le azt a maradék zsírt. De szeretnék egyszer végre nagyon alacsony tzs%-on lenni.
ps: hogy a fenébe 71 kiló?! Mondjuk úgy emlékszem, ő is alacsony. Mindjárt rákeresek, mennyire.

-
válasz
Depression
üzenetére
Nem olyan egyszerű, mint aminek tűnik! Talán túl jónak látjátok a formám, azért nem gondoltatok bele jobban.
Vagyok 73,5-74, és van még rajtam legalább 2 kiló leadandó zsír, de talán 3 is. Tehát lepucolva, olyan tzs%-al, amilyet szeretnék, leszek mondjuk 71 kiló, és én ugyanilyen tzs%-al szeretnék 75 kiló lenni! Ez nem két nap lesz, de több, mint egy év, talán kettő is. -
Jaja! Majd akkor mit fogtok szólni, ha tömegelni is a leangains mellett fogok! Marad az átmeneti böjtölés ugyanis a tömegeléshez is! Csak emelek 200-300 kalóriát, és máson nem változtatok.
Tamoo: reményeim szerint nagyon lassú izomgyarapodást fog eredményezni, ami egy éven át folytatva már látható is lesz. Még fogyok 1-2 kilót, aztán irány a tömeg egészen 77-re, onnan pedig befogyasztani 75-re, és kész is vagyok.
-
válasz
drogery
üzenetére
Nagyon egyszerűen. Vegyük pl. az egykezes húzódzkodást. Amíg nem megy, csinálod ráfogással: a másik kezeddel ráfogsz a gyakszit végző kezed alkarjára, és annak az erejével kisegíted. Egyre lentebb fogod meg az alkart, és egyre kevesebb erővel. Aztán eljutsz odáig, hogy a negatívat már a másik kéz rásegítése nélkül csinálod, végül pedig sikerül egy kézzel is felhúznod magad. Nagyjából így, de mindenütt kicsit másként. Ha olyan erős leszek vmikor, majd aggatok magamra 1-2-3 kiló súlyt is az egykezes húzódzkodáshoz, de ott még nem tartok, örülök, ha 2x fel tudom magam húzni egy kézzel.
ps.: csak a borsó ad mindent lebíró akaratot!
Ja, és köszik!
Ha csak viccből, akkor is! 
-
válasz
deniro2
üzenetére
Dehogy, lehet a gyúrástól is természetesen! Főként az ismétlésszámtól és intenzitástól függ sztem a relatív erő nagysága, de ha valaki jobban informált, ne tartsa magában!
Én nagyon alacsony volumenű edzéseket csinálok maximális intenzitással. A fegyencedzés inkább arra jó, hogy arányosan és funkcionálisan legyél erős. Nem izolálok. Persze az is igaz, hogy mihez képest nézzük az arányosságot és funkcionalitást ugye: mert az tulképp feladattól függ. Tehát egy erőemelő testére is mondhatjuk, h arányos: az erőemeléshez.
A fegyencedzők teste meg azokhoz, amiket ők csinálnak. -
Yeffy
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
már vártam, mikor nyögi be valaki... -.-"
mindenhonnan ez a fos ömlik, meg fog is még v két hónapig. jeee...
-
Tipo16V
aktív tag
deniro2 nagyon csúnya lettél

nutrex cuccokat amúgy lehet itthon kapni??
Kassadin nekem sincsen, pedig nagyonszeretnék

-
deniro2
senior tag
Köszi srácok, tudom, hogy szép vagyok..

-
Nexuiz
tag
Mell-kar volt ma és szépen meghúztam a hátam siralmas vagyok.

-
nepszter1
addikt
jelentem olyan merev vagyok mint egy farönk , a csípőm mintha nem is lenne elég durva dolog esetleg valakinek van ötlete hogyan lehetne a csípőmet nyújtani vagy hogy jobban érezzem ? Főleg moncsát kérdem ő a nagy MMA-s ja meg Márkot esetleg ha tudna segíteni valaki elfogadom .
-
Kassadin
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
"Én már legalább raktam be képet, s már akkor is, mikor szarul néztem ki."
Változott azóta valami?

"Azért írok ebbe a lánytopikba, mert ez pörög a legjobban. Mások edzenek, itt meg party van egész nap."
Azért finoman a szavakkal.

"Amúgy sztem nem rám gondoltál, de igen, én sem szeretnék Ronnie lenni; célom jelenleg 75kg kockás hassal, és kurv@jó relatív erővel."
Belemennék vajon mit jelent a kurvajó relatív erő, de szerintem kiégnék. Amúgy van neked/nektek külön topic.

-
macikos
addikt
Azt raktok be egymásnak, amit akartok
-
válasz
Kassadin
üzenetére
Rólad mondjuk nem tudni, mennyire próbálkozol.
Én már legalább raktam be képet, s már akkor is, mikor szarul néztem ki. 
Azért írok ebbe a lánytopikba, mert ez pörög a legjobban. Mások edzenek, itt meg party van egész nap.

Amúgy sztem nem rám gondoltál, de igen, én sem szeretnék Ronnie lenni; célom jelenleg 75kg kockás hassal, és kurv@jó relatív erővel.
-
válasz
Tipo16V
üzenetére
De igen. Viszont az én testem jól bírja a kevés fehérjét, úgy tűnik. Eddigi tapasztalataim alapján nagyjából mindegy, hogy 100, 120 vagy 140 fehérjén vagyok, és akkor már az olcsóbb a nyerő. Most 73 és 74 kiló között stagnálok. A cukrot szeretném csökkenteni.
Kassadin: itt a fél topik követhetné a példám ezen az alapon.
-
Lehet, h végül ez lesz belőle, mert diétát nem lehet 200-250 körüli ch-val tartósan folytatni sztem. De néha azért olyan jó egy cukros kávé. Van, hogy beteszem hűtőbe, és jeges kávét iszok.
Tomics: rám tuti semmi hatással nem lenne. Amiket én össze szoktam enni minden gond nélkül...

Ja: a túrót natúr fogyasztom mindig, se cukor, se joghurt, se más! Ez legalább oké, és így is szeretem: magában.
-
Tomics
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
A fegyencedzők mind ilyen hülye barom állatok?

Azt hallottam lilahagymában sok a protein, tejjel fogyasztva megduplázza a fehérjeszintézist, szerintem ma este mindenképpen próbáld ki
Mellékhatás: gyomorbuggyanás, rekord síkfutás a szoba-mosdó távon, wc-kagyló törésveszély 
-
válasz
Tipo16V
üzenetére
Én le akartam már többször is cserélni a cukrot valamilyen édesítőre, de egyik se jött be. Legutóbb ezt vettem, de napi 8-10 tabitól már viszketek vagy enyhén dagad a szemhéjam.
Szerk.: főként azért kéne minimalizálni a cukor-bevitelt, mert amúgy is sok ch-t viszek be másokból anyagi okokból. Szóval nem mindegy tényleg, hogy mondjuk a napi 3 kávé és mondjuk 1-2 tea cukorral vagy édesítővel csúszik le. Egy jó édesítőszert szeretnék találni, ennyi. A Norbi-féle nálam nem jó, de mások se jöttek be.
-
Woodslave
félisten
-
spammer
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Fred23
üzenetére
nem, mi cukrot eszünk, és mégsem zsírosodunk
de egyébként nem cukrozok semmit sem, natúrban eszem. Persze ha csajom(van
) süt sütit vagy valami, szemrebbenés nélkül betolom arcba.
melóhelyen meg a 2-3 kávéba 1 kanál koronás kristálycukor nem nagy szám szvsz.tegnapi vacsorám egy üveges zöldborsó fele, és fél liter tej volt. Atta.
jóvót? gondolom reggelre kijött mind némi vízzel együtt.
a kovászosuborkában is nagyon sok a fehérje, azt is javaslom tejjel. -
válasz
spammer
üzenetére
Tényleg nem tudtam. Mindenki azt mondja, a méz nagyon egészséges. De akkor, ha se cukor, se méz, melyik édesítőszert érdemes venni?
Ja, itt egy Norbi-cikk.
Vagy itt mindenki cukor nélkül él?

Szerk.: tegnapi vacsorám egy üveges zöldborsó fele, és fél liter tej volt. Atta.
-
Ijk
nagyúr
Látom Borsós Fred ismét bejelentkezett.
-
-
Aktív témák
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

örülök ha így látod...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De mondjuk én magasabb vagyok, szóval elég 4-et. Bár nem látom én se magamban ezt a fazont

azért nem
Messze meg a strandszezon