Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz Ferko75HUN #13948 üzenetére
emiatt nem kell abbahagyni. Kellemetlen, de semmi bajod nem lesz tőle, én is végignyomtam a kúrát
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Yeffy
veterán
hát már ne is haragudj, de naggyon nem mindegy, hogy hogy fogalmazol. mert aztán meg - időnként jogosan - leugatnak, h marhaságot mondasz. amit nem mondtál volna valószínűleg, ha alapelveket, alap tudnivalókat elolvastad volna. talán rájönnél, hogy nem úgy megy, h "jajj, x kilót nőttem súlyban, az mind izom, def_sza"... nem, faszikám, marhára nem így megy. könnyebb lenne, de nem így megy.
Tomka: jaja, már fröcsögök a monitorra...
hát igen, a Zindex olyan is...Smarties, mert régen ettem, adja lábazás/kaja után
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Dorian
félisten
Helló, egy gyors kérdés:
Barátnő szeretne némi izomtömeget növelni, mivel a táplálkozással elég kevés fehérjét visz be (Nem, úgysem fog több húst enni), szükséges a kiegészítés amit reggel és edzések után tanácsoltam neki. (Reggel darált zabpehellyel, edzés után szőlőcukorral)
Mi jelenleg a "best buy" fehérjepor, ami elég jó minőségű (nyilván nem "high" felhasználásról lesz itt szó) és egyben olcsó? Ill. Bp-en hol lehet jó áron beszerezni?
Scitec 100% whey protein prof.-nak van alternatívája?
Talán még én is elkezdek újra mozogni...Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Tomics
addikt
182 centimhez mérten semmi zsír nincs rajtam
Valóban? Akkor be vagy készülve versenyre, sőt még náluk is jobb vagy mert rajtuk van még olyan 5% zsír
Egyébként a kép téged ábrázol
PH! addikt since 2004
-
Jojo5
őstag
lehet találni olyan 182 centis és 74 kg-os embert aki csöppet sem izmos, de legalább fedett...
a másik fele meg, hogy ne is csodálkozz, hogy ha "beszólnak", akkora ökörséggel indítottál a topikban, hogy örülj annak, hogy nem keményebben oltanak le...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
tzahola
csendes tag
válasz Dorian #13953 üzenetére
Keresd laci06-ot és vegyél tőle myproteines fehérjét. Szerintem a legjobb ár/érték arányú fehérje és elég sokan használják a topicból. Scitec 100% Whey Pronál szerintem simán jobb.
Frz: szerencséd hogy Boxer nincs itt Reméljük még a műsor vége előtt beesik
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
faszikám? nem tudtam, hogy ilyen jóban vagyunk?!
Mint írtam azért mert elírtam valamit, azért még nem kell a kákán is csomót keresni!
Nem kell elolvasnom a tudnivalókat, mert valószínűleg öregebb vagyok itt a többségnél (Born:1975) és már 96-ban lejártam edzeni, nem fanatikus testépítő vagyok hanem csak olyan aki karbantartja magát. 70-75 kg körül mozgok évek óta és nem volt célom soha, hogy 100 legyek.
Nem edzéstervért jöttem, hanem egy termékkel kapcsoltban próbáltam meg érdemi információhoz jutni.Tomics : kisgyerek nekem 8 hónapos fiam van nőtől a feleségemtől, ha te ezt gondolod a szexről akkor abberált vagy, és hiába kúrogatsz állatokkal abból nem lesz gyerek,
Vagy te is boozy vagy, úgyis itt az a menő duma!Woodslave te úriember vagy, nem is tudom mit keresel itt!
tzahola miért akkor mi lesz?
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
SzlobiG
félisten
válasz Ferko75HUN #13958 üzenetére
"miért akkor mi lesz?"
Majd meglátod.
-
Boxer001
veterán
Semmi nem lesz, csak inkább velem fenyegetőznek, minthogy maguk próbálnák kiűzni a vadat. Küld el nyugodtan a picsába.
Tomics
Ülj már le.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Örülj hogy nincs itt boxer, már sírnál kínodban.
szerk: ja már itt van akkor rettegj kispajtás
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Zomb€€
őstag
Aztafakka milyet tric-lábaztam
Tricepsznél már jött az 50-es egykezes
Lábtolón meg szétkaptam kis combjaimat:
10x(150+175+190+205+220+235)De azért remélem nem leszek nagyon izmos, azt nem szeretném...
modba beírtam te patkány itt alattam
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Sotho
őstag
Te csak egy termékkel kapcsolatban jöttél ide, meg is kaptad a választ.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Tomics #13964 üzenetére
Neked kis pajtásod valamelyik állat a pajtából. Gumit azért húzzál mielőtt beléjük tüzelsz, nehogy elkapjanak valamit.
Boxer001 : ne sértődj meg , de nem is gondoltam, hogy bármi is történne.
Különben pár verekedést is megúsztam volna az életben, ha hagytam volna, hogy sértegessenek, itt meg még csak az a veszély sem állt fenn.
Sotho most nem azért mert te mondod, de végleg kilépek innen, mert csak feleslegesen ölném itt az agysejtjeimet.
[ Szerkesztve ]
-
tzahola
csendes tag
Hűha, ti is érzitek ezt az izomszagot?
-
Boxer001
veterán
válasz Ferko75HUN #13969 üzenetére
Javasolnék valamit, aztán vagy megfogadod, vagy nem. Kicsit lazábban, mert túl görcsös vagy ide.
Pont ezt akartam írni, hogy ha így folytatod, akkor nem mi fogunk itt idegeskedni, hanem te elhúzni. Ahogy érzed.[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
-
tepizoli
tag
De imádom ,hogy emberkék azt írogatják "uristen nem szeretnék tul izmos lenni!" Én bezzeg szeretnék csak lehetetlen. Olyan még nem történt ,hogy valaki nem akart és izmos lett. Az elenkezője annál inkább ,hogy izmos akar lenni csak nem lessz az.
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Kassadin
addikt
Látom, ma is volt sztárvendég a topikban.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Ferko75HUN #13943 üzenetére
szerintem nem néz ki szarul csak nem izmos
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Gery15
addikt
-
Tomics
addikt
válasz ForexGuru #13979 üzenetére
Sport1. A műsor 22:00kor kezdődik, a meccs 0:30kor. Félidőben Madonna lép fel Nemigaz hogy annál a vén szottyadtnál nem találtak jobbat. Eltart vagy 4-ig, de én ma fél1ig aludtam holnap meg csak délután kell mennem dolgozni Hajrá Pats!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
P00By
nagyúr
Belenéztem Shodan albumába, jót mosolyogtam!
-
spammer
veterán
válasz Ferko75HUN #13969 üzenetére
Nyugi, itt mindenki annyira unatkozik, hogy csak szivatja a másikat... Nem is tudom mitől ilyen pihent ez a sok gyúrós, biztos nem fáradnak el eléggé a gyúrásban Azt viszont el kell ismerned, hogy tényleg hülyeséget írtál azzal, hogy 4 kiló csak izomban jött fel. Viszont lehet hogy szerencsés vagy és a zsír/víz szépen egyenletesen oszlik el rajtad, azért nem tűnik fel a dolog. De sajnos az még nem izom.
--
(#13973) tepizoli: Én sem szeretnék túl izmos lenni, de tényleg, elég nekem az, ha kurva izmos leszek, a túl izmos már nem jó Viszont kurva izmos sem leszek, de ez van
--
Ja és Super Bowl gyúrósok, súlyzókat letenni este!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
wertigo1984
őstag
válasz Ferko75HUN #13928 üzenetére
én használtam, semmi mellékhatás nem jelentkezett. A párom ellene van minden ilyesféle dolognak, titokban levitte a házi orvosunknak a dobozát (még volt benne vagy pár adag), vett tőlem vért, majd mondta, hogy ha nem hagyom abba a bogyózgatást, lecsavarja a tökömet. (kb 160 cm, 50-60 közötti nénike, elég határozott) Ki is dobta a dobozt.
ne szívd mellre, ez ilyen társaság, érdemes rájuk hallgatni, szivesen adnak tanácsot, nem mondanak hülyeséget. én pl a topik homija vagyok... (ne vedd komolyan)
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
tzahola
csendes tag
válasz wertigo1984 #13983 üzenetére
kár bele... már elűztük
-
tween
őstag
válasz wertigo1984 #13983 üzenetére
nyugi, nem csak te vagy itt homi...boozy itt 80%-a ...
-
wertigo1984
őstag
azzzta na akkor az egész topik a vendégem az Alibi-be...
más: Ijk, Kassadin: kipróbáltam ferdepadon az egykezes nyomást, és nagyon nagyon érzem! Köszi a tanácsot!
(#13987) Boxer001: és a végén valami ilyesmivel >>--<3-->
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
macikos
addikt
Na, látom jó kis felfordulást csináltam a pirosszeműnek írt válaszommal
-
ForexGuru
aktív tag
esti mozi[link]
-
Kassadin
addikt
válasz wertigo1984 #13988 üzenetére
Én ferdepados fekvenyomást írtam le, hogy csináld. Ijk mániája az egykezes fekvenyomás.
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz tzahola #13984 üzenetére
Sajnos meg kell szegjem az ígéretem, hogy nem írok ide többet.
Te senkit nem űztél el kislány! Majd akkor szólogass be, ha bedurranva nem puncis képet szúrsz be egy gyúrós topicba!
wertigo1984:
spammer:
macikos: te meg, ha az vagy aki régen az iPhone szakmai topicban irkált és segített másokon, akkor nagyot kell csalódnom benned. pirosszemű wow, nagy lángész vagy, még több ilyet a kutyafalka morálban edződött itteniek hadd vicsorogjanak.
Tisztelet a kivételnek![ Szerkesztve ]
-
ForexGuru
aktív tag
válasz Ferko75HUN #13995 üzenetére
azért segített iphonosba mert hátha betéved ez gazdag kislány a topikba
-
Ijk
nagyúr
"Te senkit nem űztél el kislány! Majd akkor szólogass be, ha bedurranva nem puncis képet szúrsz be egy gyúrós topicba!"
Még nem árt rajta csiszolni, de a beilleszkedést tekintve kezdetnek nem rossz[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tomics
addikt
Hahaha tudtam hogy nem bírod flémelés nélkül!
Egyébként ha sikerült tisztán, mindenféle szerek nélkül 4 kiló színtiszta színizmot felszedni akkor szivesen látunk. De addig amíg fel vagy vizesedve a szertől és csak flémelést tudsz generálni a topicban addig nem igazán. Szóval kérlek távozz közülünk!Így van Gery (bubee öccse), jól mondod: Viszlát !
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs