Hirdetés
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
arra gondolok, hogy amikor szedem, akkor semmi különlegeset nem érzek, ok. kicsit talál feszesebb az izomzat, víztelenebb stb. (monjduk elsöprő szexuális ingert és folyamatos merevedést nem éreztem tőle soha). Tehát akkor olyan természetes állapotnak tűnik amit észre sem veszek. Amikor meg abbahagyom a szedését, akkor érzem, hogy nem olyan mint volt. Puhább, gyengébb vagyok stb. - mondjuk valamilyen szinten elbaxott a hormonháztartásom szerintem, de arra még nem vettem rá magam, hogy drága pénzért megnézessem.
Azaz nincs ilyen alfa-hím érzésem közben, inkább omega-hím érzés utána (vagy alfa nőstény, de az xarabbul hangzik )"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ijk
nagyúr
Izomlázzal mit lehet kezdeni? Kedden melleztem de még most is elég erőteljesen benne van a mellemben és az elülső deltámban, holnap meg már váll-hát edzés lenne.
És ez már elég régóta így megy, hogy 3-4 napig elhúzódik az izomláz./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Márk01
tag
Komolyan ezen meditáltok,hogy milyen lehet ez a Scitec H.O.S ?
Nézzétek már meg mik az összetevők,komolyan mondom kész "gumimaci"az egész termék.Arról nem is beszélve,hogy mennyiért vesztegetik,a "lófüttyöt".Zombee-tól pedig elnézést kérek,hogy előre rontom a placebót,nem akartam csak már kezd viccessé válni a termék körüli "felhajtás".
===============================================================
-
rgeorge
addikt
Semmit. Tűrni. Még azt sem tudják biztosan, mitől van az izomláz (rostok sérülése?). Egyéni az is, mitől és mennyire jön elő, van akinek semmilyen igénybevételre sincs sose, van akinek meg mindenre van. Általában a kisebb izmoké hamarabb jön elő.
Én azt szeretem, amikor allergiaszezonban (az nekem január 1-től december 31-ig tart) van hasizomlázam, minden tüsszentés egy öröm.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Markgx10
őstag
válasz Woodslave #14504 üzenetére
Én egyszer éreztem komoly erőt tribulustól, ez még régen a God által javasolt asszem biotechestől volt, annak tényleg volt hatása, ha úgy szedted, ahogy God mondta, azaz lefekvés előtt 2 szem, bármi más amit próbáltam akkoriban, mint ha nem is szedtem volna semmit kb.
Ezenkívül már a bunyós időszak alatt, kb másfél éve talán, ha jól emlékszem, vettem egy Novedex Xt-t, amit akkoriban "tiltottak be", Sportikáról rendeltem és az krva jó volt. Akkor amikor már nagyon fájt, hogy vernek és már halálosan fáradt vagy és alapesetben azt mondod, hogy nem bírom tovább, na ilyen alkalmakkor mindig tovább bírtam, mindig fejben erősebb voltam, akkor is mentem, ami normális esetben lehetetlen lenne. -
Ijk
nagyúr
válasz Boxer001 #14511 üzenetére
Amúgy lexarom, csak nem tudom hogy mennyire érdemes ráedzeni olyan izomcsoportra ami még nem regenerálódott. Mondjuk szombaton meg lenyomom a hátedzést, vasárnap meg úszás. Habár ott szerintem inkább hasznos, mert nem kap nagy terhelést, viszont a vérkeringés felpörög.
Márk01: Tehát ami ér valamit az illegális, ami pedig szabadon beszerezhető, szart sem ér?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
megint én
őstag
Kerek egy hete figyelek oda, hogy baszott sokat egyek, és edzéseken nagyon széthajtom magam. Az nem túl sok, ha egy hét alatt már 5,2kg-t szedtem föl? Főleg, mivel előtte meg hasonló gyorsasággal fogytam.
Más... Heti öt napra hogyan osztható ésszerűen az edzés? Az egyik nap az tuti csak mell, mert arra nagyon sok félét tolok. pl:
5sz fekvenyomás
5sz fekve minuszoson
5sz fekve ferdén
5x10 átemelés
5x10 tárogatás
5x10 tárogatás fej fölé 45°os padon
5x10 tárogatás úgy, hogy a súlyzókat nem a fejem fölé emelem, hanem a törzsem elé. így a felső mell nagyot durran.
5x10 ezt csak faszból nyomásnak hívom (45°os padon a két egykezest párhuzamosan magam elé nyújtom/azaz pöcs fölé/, és onnan emelem a fejem fölé.)
5sz csigás keresztezés
5sz csigás keresztezés teljesen döntött törzsel.
Ez KB ugyan az, mintha tárogatást kábellel ferdepadon csinálnám, csak nincs kedvem oda vissza pakolgatni a padokat...
ahova csak 5sz-t írtam ott az ismétlések száma piramisos, azaz 8-10-10-8-8 és az utolsó két 8asnál emelem a súlyt.Ja, még egy harmadik kérdést:
Mindenképpen kell az az egy hét pihi? Pl ha vállra edzek hétfő, azt már szerdán alig érzem, szóval csütörtök-péntek felé, már lehetne még egy?!? Vagy nem?!?![ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz megint én #14523 üzenetére
Te hülye vagy?
Szerintem fizikai képtelenség egy hét alatt 5kg-ot felszedni, de ha sikerülne is gyorsan hagyd abba amit csinálsz, heti 1kg-okkal kalkulálj legfeljebb.
Mi a francnak csinálsz ennyi gyakorlatot? Ferdepad, egyenes pad, szűknyomás és egy tárogatás csigán.
Kassadin: Vicces hogy mindig te szólsz be, miközben tudom hogy 15kg-os kézikkel izzadsz.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
megint én
őstag
Ja, kicsit vissza is fogom mert ez így tényleg sok. Amúgy Pl a tegnapi étrend:
7-kor: Túró 300g két kanál mézzel de nem csak hogy szénhidrátot vigyek be, hanem mert rühellem az ízét a túrónak
9-kor: muesli ~150g + fél liter tej + két kanál mazsola
10-kor: ugyan ez
12-kor: TESCO kifőzdés grill csírke - felet vettem, és abból falatoztam kétóránként salátával, rizzsel koviubival
20:kor tegnapról maradt oldalast beburkoltam és naagyon zsíros volt sajnos, és ezt elvileg nem szabad De Kúúúrvára nagyon finom!
Amúgy Kb 85kg ig akarok fel menni, onnan meg elkezdek szép lassan leszálkásítani.A sokféle gyakorlat amúgy nagyon tetszik nekem, mert sol olyan jár a konditetembe akik mindenféle bemelegítés nélkül veszett súlyokkal lenyomnak 3xtizet a fekvőpadon, és olyan a mellizmuk, mintha csak egy csíkban lenne, és nem széles, és nem ér föl a szegycsontig. Full kiábrándító szerintem. Igen, sajnos genetika is, és nem vagyok egy gyapotszedő néger, hogy olyan mellizmom legyen, de mindent megteszek az ügyért.
-
macikos
addikt
válasz ForexGuru #14543 üzenetére
Ja, most ő odafigyel a kajára... képzeld el mi lenne akkor, ha nem figyelne oda...
Egyébként meg a jó kurva anyját a wikipédia szerkesztőjének:
"Többnyire sportolók használják a kémiailag egyszerűbb szerkezetű, könnyebben emészthető és élettanilag jobb tulajdonságokkal bíró szőlőcukrot vagy más néven krumplicukrot (glükóz)."
Nem csoda, hogy minden kezdő tömi magába a szőlőcukrot. Felmennek az internyetre, beírják googleba hogy cukor és azt látják, hogy a sportolók használják
[ Szerkesztve ]
-
ForexGuru
aktív tag
most majdnem 2 hétig nem lesz egy csaló napom se mert nem leszek otthon
minden nap ugyan az
zab + fehérje kelés( 7 óra) után
csirke rizsek egészen 8 tól 20 óráig
(kb 3 óránként, 4-5 kaja amennyi megy mivel tömegelünk )
edzés után malto+fehérje
alvás előtt 4 lapkasajt -
Ijk
nagyúr
válasz megint én #14538 üzenetére
És szerinted attól lesz formás mellizmod hogy az összes létező mellgyakorlatot megcsinálod egy edzésen?
A tömegelést meg úgy szokták csinálni hogy szépen lassan, nem heti 5 kiló zsír? felszedése a cél hogy aztán majd azt leszálkásítsuk (lefogyjunk).
Kicsit több türelem kellene, mert neked sem fog sikerülni pár hónap alatt ami másnak évek alatt./人◕ ‿‿ ◕人\
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest