Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Edzőterem. Olcsóbban kijössz mintha vennél magadnak 15 féle gépet otthonra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: Nem kell valakinek olcsón kézi súlyzó? Ha jól tudom max 10k-ig pakolható. Olcsón odaadom.
Mennyiért rakjam fel netre kb?Más2: Van aki szed ízületvédőt? Mert nekem a bal térdem néha baszottul szokott fájni, biztos hogy nincsen minden rendben vele. Egy baleset óta amikor focilabda nagyságra duzzadt, azóta tudom hogy valami nem klappol.

-
macikos
addikt
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Elhatároztam, hogy elkezdek edzeni, hogy valamilyen fizikumom nekem is legyen.
Kezdésnek vettem egy kézi súlyzókészletet. Csinálok 1-2 alapvető gyakorlatot, de van egy olyan sejtésem, hogy több mindent lehetne csinálni vele.
Ebben kérem a segítségetek.
Köszi szépen előre is a válaszokat! 
-
macikos
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Én is, szeretném! Ugyanis Big Mac-et még soha a büdös életben nem ettem. Sajtburgert is csak egyszer! Hamburgert ettem egy párszor. A párszor alatt azt értem, hogy <10 alkalommal
Nem mekis hamburgerből többet ettem, de azt se vittem túlzásba. Az a baj, hogy már az se olyan, mint 10 éve. Kispórolnak belőle mindent.Más:
Csak én vagyok olyan speciális, hogy esős időben nem tudok edzeni? -
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Munkatarsaim ilyeneket szoktak tolni ebedre, de ha bent eszik meg akkor az uditot duplazni kell, mert mielott kijonne, meg egyszer tele szoktak nyomni

Eloszor jottem ki ide 2000-2002 kozott, az ujdonsag varazsa engem is elkapott. Fel even at gyakoralitalg nem ettem mast csak gyorskajat.Akkor meg nem is hiztam el annyira, mert fizikai melo ment. De fel ev utan mar csak buvar volt, lement, korulnezett, visszajott.
Most kb 4 havonta egy pizza +egy hamburger valahol, es ennyi. -
Manitou
veterán
Én a duna maratonra gondoltam edzeni és egyúttal diétázni is , Ez kb heti 150km tekerést jelentene + heti 2x konditerem. Ez a terv

Ma akartam tekerni egy 50-est, de nem sok kedvem van kimozdulni ebben a döghőben.
Lehet egy laza 20-25-öst tolok azért majd, ha csökken a hőfok. -
kovsol
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
én meg azt se tudom mi az, de csak egyed

-
gaborbol
őstag
válasz
Kassadin
üzenetére
Itt Marylandben a minimalber $7,5/ora. Egy menu barmelyik gyorsetteremben 7 dollar alatt van vagy onnan indul a jobb minosegu. Atlag minden utcasarkon valamilyen gyorsetterem, de varosba forgalmasabb uton 2 kilometer alatt szokott lenni vagy 10 kulonbozo, nem veletlenul van itt ennyi elhizott ember... Olcso a "szar" kaja, es lepten nyomon belebotlasz.
-
Manitou
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Nekem egy jó pizza vagy gyros jobban adja, mint egy mekis vagy burger kinges menü. Ez van
Nem mintha sokszor ennék pizzát vagy gyrost is, bár ha belegondolok azért jóval többször , mint meki vagy burgerking.Off:
A szomszédban itt röfögtetnek egy amcsi izomautót
Ilyen hotrod féleséget.ilyen, csak fekete Durván jó hangja van 
-
L4R$()n
tag
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Nekem is a pizza, meg minden szarszemét kaja.
Ezeket mindig tudnám enni váltogatva: pizzák, mekis kaják
, rántott hús, sült krumpli/főtt krumpli, bolognai.
Ha csak ezeken kellene élnem, boldog ember lennék. 
Gyros pita/tál...ezeket kihagytam, alap.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Kalóriában meg zsírban?
Tipo16V: Remek. Csak fölösleges pénzkidobás. Annyi pénzből tudsz venni kevésbé egészségtelen élelmet is, amiben legalább annyi fehérje meg ch van mint a hamburgerben.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Értelmét nem sokat látom...Megeszek 5-t, és fél óra múlva éhes vagyok. Nincsen benne semmi tápérték.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Zomb€€
üzenetére
Testalkattól függ. Ha valaki kövér, annak valóban akár több év is lehet. De aki ropi volt és full nulláról indult azon azért meglátszik.
Én 58-59 kg voltam amikor elkezdtem, és amikor már egész jól néztem ki (magamhoz képest) akkor voltam 67 kg 5 hónap után, és ugyanaz a magasság és közelsem volt annyi zsír, mint izom... ;P
Ma 78 kg és egy kicsit több zsír is van
Hja és nem versenykinézetre gondoltam hanem emberi alakra
-
macikos
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
Tegnap néztem a Knight Rider-t (nem röhögni!
) és Peter és David Paul voltak benne (a barbár ikrek). Nem voltak valami szárazok, egy darab ér nem látszott rajtuk, meg elég éretlen is volt az izomzatuk, pedig 27 évesek voltak. Évekkel később meg már elég jó formában voltak pár ZS kategóriás filmben. Igaz, lehet akkor már nagyobb adagokat toltak... 
-
Zomb€€
őstag
Rohadtul nem elég pár hónap. Sőt pár év se. Az igazán faszás "éretten" izmos kinézethez több év kitartás, és munka kell, de mintha ezt nem tudnátok. Ez nem az a sport ahol hamar jönnek az eredmények...

-
Kassadin
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Heti 3-szor elszoktam menni becsületesen edzeni, az egy dolog hogy inkább egy focistára hasonlítok mint egy testépítőre(bocs nepszter
). Valamelyik nap kérdezte a melóhelyemen egy csajszi hogy focizok-e....
Ilyenkor gondolkodom el hogy vajon még mennyi idő fog kelleni ahhoz hogy full izom legyek. 
Macikos: Ne egyél olyan hulladékot. Ha ennyire hamburger mániás vagy, miért nem csinálsz magadnak?
-
macikos
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
Ja

Utoljára vagy 2-3 éve voltam McDonald's-ban, akkor kemény 2 darab hamburgert ettem
Gondoltam jó lenne egyszer úgy bemenni, hogy jól is lakjak, de ezek szerint ez nem fog összejönni...
Eszem a rizsemet... fincsi...

Polacheck: Külföldön meg úgy van, hogy veszel egy pohár kólát és utána annyiszor újratöltöd, ahányszor akarod! A másik pedig, hogy a ketchup ki van rakva az asztal közepére! Ingyen!
-
BÁ Nutrition
addikt
én meg jól lebetegedtem. faxom.. pedig holnap akartam nyomni egy fullos melledzést.
így dülöngélve nem biztos hogy menni fog. mondjuk ott legalább feküdni kell
-
macikos
addikt
Úgy, hogy nagyjából tudom az áraikat, de a többire is kíváncsi lettem volna. Meg mondjuk a hozzám hasonló egyszeri paraszt ha először menne oda kajálni, akkor honnan tájékozódna?
Az igazán nagy lehúzás az ez:
Hamburger:
Marhahúspogácsa, hagyma darabok, kapros savanyú uborkaszelet, ketchup, mustár hamburger zsemlében.Big Mac:
2 db marhahúspogácsa, 1 szelet ömlesztett Cheddar sajt, hagyma darabok, friss jégsaláta, 2 szelet kapros savanyú uborka, Big Mac™ szósz szezámmagos zsemlében.Hát rohadjanak meg! 1 kib*szott szelet uborkát tesznek abba a rohadt hamburgerbe. A Big Mac meg hatalmas nagy ugrás, ott már 2 szelet van

-
Boxer001
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Az elmúlt néhány évben kb. ez volt ja.
Úgy szoktam, hogy hirtelen neki feszülök ezerrel néhány hónapra, aztán közbe jön valami (ez nem kifogás, nem vagyok az a lusta fajta, ne magadból indulj ki
), és ha már amortizáció, akkor legyen fullos, rákontrázok extra szar evéssel, taccs... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd most meglátjuk, hogy év végéig sikerül-e valami magamhoz képest jó forma, azon leszek.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyébként el tudom képzelni, hogy aki nem vásárolni megy, annak hogy örül a faszi, mert én mikor vásárolok, akkor is elég mogorva.

-
Kassadin
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Meglehet. Akkor már most kap tőlem egy
-t.Amúgy én januárban kezdtem, akkor nem voltak még szezon bodisok, de május óta egyre többen vannak, gondolom ez tart majd június végéig, amikor már a strandok javában üzemelnek, menni kell megmutatni az 1 hónap alatt felszedett töménytelen izommennyiséget.
Azt sose értem hogy ha 3-an vannak miért 1 csinálja a másik 2 meg nézi. Tiszta útépítés szindróma. -
macikos
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
"holnap be is nézek"
Ja, mint 1-2 haverom, akik szinte naponta járnak tápkieg boltba "dumálni". Gondolom, hogy az eladók mennyire élvezhetik a sok elmebeteg jobbnál-jobb kérdéseit

Nézegettem most a McDonald's oldalát, nemigaz... hogy nem zárták még be ezt a sz*rt? Eszméletlen, hogy mekkora lehúzós szemét banda. Árat persze nem írnak ki, de miért?
Rohadjanak meg. De legalább most már nem is megyek oda, max ha nyerek a lottón, de talán akkor se. -
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nem semmi.
-
Jojo5
őstag
penene: köszi
joamilestoné: köszi
Tamoo: sose késő

God Vazzeg: köszi, csak lassan és annyira nem jól mint lehetne...éljen a genetika

Zomb€€: én már így is kivagyok, hogy mennyit mentem össze
még van azért hátra bőven... sajnos 
SzlobiG: ez nem akarat kérdése... céljaim vannak és már el akarom érni őket vagy legalább elérhető közelségbe akarom hozni...

sNORh: pedig lassan itt az ideje mert már kikéne nézni valahogy

-
sNORh
addikt
becseresznyéztem, málnáztam, edzés utáni vitaminadag

-
Rossi
addikt
Hosszú volt a hétvége, már várom a holnapi edzést...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Én meg akko veszek sokat, ha akció van.. nincs pénz figye. Csóróság van.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
tudom nem gyúrás, de akkoris...
-
Zomb€€
őstag
Én éppen vizesítem a strandfazont egy literes somlóis cartedorral, de még a másik fele megvan

Dzsodzso, nem estél össze a diétában

-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
tolok én helyette... úgyis lassacskán kezdem elérni azt amit nyárra terveztem

hát1
hát2
hát3más: lehet szidni mert még mindig nem tudok pózolni.. azt viszont lehet megcsinálom, hogy bemegyek annyira alacsony TZSre amennyire csak tudok és utána rebuilding okossággal

jöhetnek a kommentek... remélem a topik még a vizen marad és nem süllyed el..
Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mennyiért rakjam fel netre kb?

Elhatároztam, hogy elkezdek edzeni, hogy valamilyen fizikumom nekem is legyen.
Kezdésnek vettem egy kézi súlyzókészletet. Csinálok 1-2 alapvető gyakorlatot, de van egy olyan sejtésem, hogy több mindent lehetne csinálni vele.
Köszi szépen előre is a válaszokat!

Ha csak ezeken kellene élnem, boldog ember lennék. 
Ilyenkor gondolkodom el hogy vajon még mennyi idő fog kelleni ahhoz hogy full izom legyek.