Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #44464 üzenetére
Multkor nézegettem ezt a plasmajet-et, majdnem vettem is, de mégse
Olvastam, hogy itt a fórumban is sokmindenkinek a legjobb volt amit eddig használt.
Nagy a kupi
Most mintha tömegesebb lennél inkább, mint szálkás.Most diétázol nem? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szőröscica #44496 üzenetére
Én csak az adipokilt próbáltam, kb 2 hete szedem. Az első héten azt mondtam, hogy semmi extra, max kicsit jobban pörgök tőle, most a második hét elején kezdtem érezni, hogy megtolja a testhőmérsékletet.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Polacheck #44494 üzenetére
Ez egyébként egy érdekes felvetés, mert szerintem valamilyen szinten minden gyúrós metroszexuális. Már ha a külsőségeket érted alatta.. Szőrtelenítünk mert jobban látjuk a "művünk" meg mert esztétikusabb is, illetve valamilyen szinten elvárás is hogy ne csubakka legyen az illető, ha már ad a testére. Illetve én úgy vettem észre hogy a hölgyek (hölgy! mert most állandó van már egy ideje) is elvárják ezt, bár alapból ha szőrös vagy nem mondják. De ha leszeded, egyből "jobb így"
-
szőröscica
addikt
Na, rendelnék a zsírégetőt, meg fehérjét.
Kókuszos-csokis 100% Whey Professionalt veszek, viszont a zsírégetőben szeretnék tanácsot kérni! Adipokill, Re-Form, vagy Perfect Fatloss legyen? -
Kassadin
addikt
Anyám ma azt mondta hogy ne szedjek szteroidot...Mert ugye most lát életében először tejsavó fehérjét.
Megnyugtattam hogy a szteroid még kicsit odébb van.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #44479 üzenetére
Testszőrnyíró? Nem epilláló, vagy gyanta? Gyenge vagy
-
macikos
addikt
Kozmetika egy vagyon. Legalábbis amikor én néztem az volt. Veszel vízben melegíthető rolleres vagy milyen gyantát meg csíkot, szólsz valakinek, hogy csinálja meg és kész. Persze nem árt kioktatni az illetőt, hogy megfelelően tépje le a csíkot, mert különben: 1. Beszarsz 2. Véraláfutás marad a helyén. De nem gáz. Lassan nekem is kellene, mert full szőrös vagyok. A tricepszem is azért nem lópatkó formájú, mert a szőr eltakarja és nem látni
-
Ijk
nagyúr
válasz
Fasza, kicsit nem árt a szálkásítás
Van régebbi képed, amolyan sorozat, hogy 1, 2, 3... év után milyen volt a forma?
+1 pont hogy végre nem iphone-t látok.Szőrtelenítést magadnak csinálod, vagy kozmetika? Én azért nem akarok ennyire, csak a hátamon-vállamon is van, ami már tényleg gáz.
-
Bibby
addikt
válasz
"kritikák és fikák jöhetnek"
Kibaxott nagy a rendetlenség nálad.
-
Jojo5
őstag
válasz
Manitou #44460 üzenetére
ha jellemezni kéne eszméletlen bedurranás és eresedés az SP 250nél az Xplodenál meg mintha több kraft jönne egy picit a semmiből persze itt is van durranás meg eresedés de valahogy az SP közelebb áll a szívemhez mert az talán jobban pörget és intenzívebb nálam... de az Xplode ilyen csendes gyilkos szerintem
-
Yeffy
veterán
válasz
Az igen. Fasza, grat mester!
-
nepszter1
addikt
válasz
headhunter #44468 üzenetére
Volt . Semmit nem tudsz ellene csinálni sajnos bár én lóbalzsammal és SALONPAS GEL / ilyen kis tapaszt raktam rá és egyszer csak elmúlt . De nem sokat tudsz vele csinálni el kell viselni .
-
headhunter
addikt
Csonthártya gyulladáshoz (Sípcsont ínhüvelygyulladás), volt már valakinek "szerencséje"?
-
kovsol
titán
válasz
kisebb a hasad mint az enyém
amúgy te szőrteleníteni szoktál vagy alapból vagy ilyen csiga ?
-
Manitou
veterán
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #44456 üzenetére
Nekem olyan 45 perc is eltelt az edzés megkezdése és az attack elfogyasztása előtt. Lehet egy órával előtte kéne, és akkor végig adná az erőt
superpump 250-et Jojo dicsérte nagyon úgy emlékszem.
-
Apollyon
Korrektor
Hi!
Kihagytam most másfél hónapot, előtte is ritkásan jártam és most kissé lement az izomból, de a formája szerencsére megmaradt mindenhol. Holnap tervezek újra lemenni, már ma akartam csak éjjel szénné bicikliztem magam és ma fáradt vagyok kissé. Szal eddig 90-el nyomtam fekve, holnap kb mennyi lehetne a max, 50-60? Vagy csak 40?
Mer nem akarom asse, hogy másnap nem tudom kinyújtani a karomat az izomláztólSzal holnap mell meg bicepsz lenne. Bicepszre amúgy felhúzást szoktam nyomni (azt sokat mer nem megy, szal ezt most skippelni kéne?), most kb 75 kg vagyok 175 magassághoz. Gondolom nem kéne most sem másfél órát lent lenni.. Vagy ilyen sok kihagyás után mit és mennyit érdemes edzeni?
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #44452 üzenetére
Az lett.
Mell-kar volt. Az edzés elején semmi különöset nem éreztem. De aztán mikor gépen tárogattam, ott nagyobb súlynál frankón éreztem, hogy durran a mejj
És utána végig a bicepsz+tricepsz szuperszettben is nagyon jól ment az edzés. Leginkább a scottpad& homlokraengedés szuperszett ment nagyon jól, erőben és bedurranásban is toppon voltam. Mikor 8kgal nehezebb voltam akkor sem voltam ilyen erőben szerintem.
Kár hogy pont fekvenyomás és ferdepadon nem adta az erőt -
Ijk
nagyúr
Rohadt náthát, múlthéten 2 edzésem is kimaradt, lázasan azért csak nem megyek. A lábedzés viszont nagyon szarul esik ha csak egy hét is kimarad, a tegnapelőttinél majdnem beájultam, most meg alig bírok lemenni a lépcsőn
Most volt a mell, hát kurva gyenge a karom, ugye áttértem kézisúlyzós edzésre, fekvenyomás 30 kilósakkal, majd ferdepados nyomásnál 20 kilóval remegnek a kezeim az utolsóknál. Utána ferde és egyenes pados tárogatásnál meg szimplán csak fáj a karom
Na majd hozzáedződik. Viszont úgy izzadtam mintha kardióztam volna, mellettem játszó társaság nézte is mi a fax bajom van. -
Manitou
veterán
Van itt pár tasak 1adagos okosság.
- Attack
- G-bomb
- Crea -BombSzerintetek melyiket próbáljam ki most edzés előtt?
Én az attackot gondoltam. Most pont elfogyott a monohidrátom is, amit ilyen napi 5-10 g-al toltam csak. kb 4 hétig.
-
Jojo5
őstag
-
penene
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44445 üzenetére
skype?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg #44422 üzenetére
Tényleg jó módszer, csak hát kell hozzá egy hozzáállás. Nullára leedzed magad, és akkor még fel 25-40 percet kardiózni.
Egyik ismerősöm úgy csinálta, hogy edzés után felment öltözőbe betolt egy kis aminot, meg talán fehérjét is (nem sokat), így eltelt kb. 5-6 perc és úgy ment le kardiózni 45 percet.
Brutál formája volt, szal neki is bejött. Igaz, vmi 17 éve már gyúr.Mondjuk ilyenkor asszondják, nem jó, mert gyomorba megy vér, de valszeg amilyen feldolgozottságú a cucc, nagyon nem terheli a gyomrot.
-
Jojo5
őstag
tegnap 6 óta kicsit bealudtam
-
Zomb€€
őstag
Asd!
-
macikos
addikt
Délután ettem sültkrumplit. Nagyon olajos volt! Majdnem hánytam, annyira eltelített. Most ettem pár szem gumicukrot és egyből jobban lettem!
-
Yeffy
veterán
válasz
Köszi a tippet, veszek már lassan én is...
A diétához pedig sok sikert!Polacheck: grat, nagyon jó eredmények. Azért -40 kiló az kemény!
Bic/tric, majd lehaltam. Kemény volt, a 3 edzésnap is. Holnap meg fél 5kor kelés, áá...
-
LOTR
addikt
válasz
jól van, kipróbálom majd én is ezt a módszert is
-
God Vazzeg
veterán
Igen így csinálom, még pedig azért, mert a glikogén raktárak leürülnek fajinul edzés végére és egyből zsírt égetek, nem kell éheznem.. (értsd: nem kell reggel éhgyomorra nyomnom) Nekem ez nagyon bejött..
Polacheck: Sokat számít az L-karnitin, jobban megy az edzés is, meg a zsírmozgósítást támogatja, jó a szívnek és az érrendszernek is. Szóval franc tudja, nekem megéri az az 1% is
-
LOTR
addikt
-
Akit érdekel nutridrink az irjon,cserélem is
Nekem hozott 10kg 3 hónap alatt"kajával" -
Rossi
addikt
Ma érdekes tapasztalatokkal gazdagodtam...
Ferde padon nyomtam mellre egykezesekkel. 27,5-ös súlyzót simán feveszem és nyomok bele 2x8-at. Ma próbálkoztam a 32,5-össel, felvétel nem sikerült elsőre, feladták. Így viszont majdhogynem könnyebbnek éreztem mint a 27,5-öst...
-
nepszter1
addikt
válasz
God Vazzeg #44402 üzenetére
Nekem egyik héten fekvenyomás van a másik héten pedig egykezesekkel
Ma váll-bic jó volt attól leszámítva hogy valami személyi edző féleség volt a terembe és a gyereknek mondta a hülyeségeket . Természetesen papucsba. A 50kgmos gyerekek csinálták ezt a lehúzást de úgy hogy minden egyes ismétlésnél teljesen felrántotta őket a súly és valahogy lehúzták is megint ez előröl mondom fasza .
-
deniro2
senior tag
válasz
Polacheck #44409 üzenetére
Szerintem a bb-n írták, nem kell készpénznek venni... Egyébként meg, mi az amiről azt írják, hogy többet használt? Nagyjából semmi... Vannak mindenféle titkos mártixok, szinergikusan egymást erősítő összetevőkkel, 5x ennyiért, mégis valamiért sorra olvasom testépítőktől, hogy l-karnitin+yohimbe...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szőröscica #44407 üzenetére
valahol azt írták (nem találom a cikket), hogy kb +2-3%-ot jelent a karnitin. ennyiért szerintem nem éri meg, bár a fene se tudja milyen teszttel állapítják meg, hogy mennyit fogyott volna az illető nélküle
-
deniro2
senior tag
válasz
headhunter #44406 üzenetére
Ezt valami csaj írta, úgyhogy nem olvastam el...
Viszont, elég jól nézhet ki 84-es mellel és 85-ös hassal.... -
headhunter
addikt
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #44401 üzenetére
közvetlen edzés után csinálod a kardiót, tehát mintha utolsó gyakorlat lenne?
és ha igen miért pont ezt választottad? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
God Vazzeg #44401 üzenetére
én 93,7-et mérlegeltem ma reggel, még -0,4kg és pont 40 kilóval leszek kevesebb mint tavaly január első napján
Karnitint tényleg megérné tolni? Én inkább úgy voltam vele, hogy kipróbálok valami erősebbet, úgyhogy vettem adipokilt.
-
God Vazzeg
veterán
94,1kg vagyok, elég nehezen indul be a diétám, de nem adom fel. Vettem most l-karnitint, bigyótekkben akciós most, ajánlom mindenkinek figyelmébe
Vettem egy hímzett brutal trikót is, beszarásul néz mi majd ha jól fogok kinézni csinálok benne képet
Kardió már megy, heti 4 súlyzós edzés van, végén 25 perc kardió, ez utóbbit majd még növelem! Okosságok még nem indultak, de lassan berúgom a motort
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest