Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
bandus
veterán
megjött a syngex fehérjém:
íz: 9/10
oldódás 10/10eddig talán ez a legjobb fehérje amit eddig vettem, így hirtelen még az on-t is űbereli

-
nepszter1
addikt
Irány lábazni

-
macikos
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Gyönyörű...

-
headhunter
addikt
Ami nem sikerült Németországban az Universum edzőinek, itthon összejön... (Úszógumi volt, nincs!)

-
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
30at még én is fel-leveszem, pedig nem vagyok egy benga
egyébként nekem is ez a gondom hogy szerelős súlyzó. Az nem túl kényelmes az ember combján. -
szőröscica
addikt
Bár a húsvét kicsit eltolta a diétámat, mégis fogytam. Innentől viszont keményítés következik. Több aerob kell.
-
whitezo88
nagyúr
reggelt! indoljon egy szakértéssel a reggel, most olvastam:
A sok proteinnek annyi mellékhatása van, hogy a szíved is nő, mivel tömény izom.
-
kovsol
titán
válasz
Tipo16V
üzenetére
aztán minek kell a lábat is felemelni ? én nem szoktam és lazán felveszem
32.5 -t még úgy szoktam bicepszből felemelni fejem fölé is mikor vállból nyomok egykezesekkel, nem tudom mi itt a para egy fekvenyomásnál
rárakod lábadra azt hátradőlsz, nyomod, felülsz lerakod a lábad elé, egyben has edzés is, mikor felülsz a két 40kg -s súllyal a kezedben, az a vicc 4 sorozatot szoktam csak ugye, de hasamba ettől is izomláz lesz, attól a kemény négy felüléstől -
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Mese habbal. Az egy dolog, hogy mit mond a kamera előtt.

Nem szoktam bbtv-ket nézni, nem igazán tetszik Bunny legtöbbször alpári stílusa.whitezo88: Egy szóval se állítottam hogy hülyeségeket beszél/ír.

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
meg is látszik rajta

kár hogy nem mindig kamerák előtt eszik
de ez legyen a legkisebb baj vele...
független, elfogulatlan "újságíró" aki mindig közzéteszi hogy mondjuk kai green épp melyik expon lép fel, vagy hogy dexter jackson hol nyaralt, de azt hogy a magyar sportolóink eredményeit is beírja a hírek közé.. na azt már nem.. persze kivéve ha haverról van szó...na mindegy csak sose bírom megállni

-
macikos
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Mivel ő soha nem indult versenyen, abból kifolyólag, hogy nem testépítő, így nem meglepő, hogy semmilyen eredményt nem ért el

Ő edző,szakértő. Igaz, papírja nincs róla, ezt sokszor a fejéhez is vágták, de mondjuk én leszarom
Nem a papíron múlik a hozzáértés. Ha azon múlna, akkor Ronnie Colemannek Rubint Réka lenne az edzője 
-
macikos
addikt
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Kérdezd meg az edző válaszolban, biztos örömmel fog felvilágosítást adni.
Tipo16V: Tehetséged van a rajzhoz, így tovább.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rossi
addikt
Súlydobálással kapcsolatban:
Én is szoktam, sajnos. Azonban nekem már egyszer tört szét pont a kezemben sokat dobált kézisúlyzó, hanyattfekvős tricepszezésnél. Az egész terem szaladt oda, hogy egyben maradt-e a fejem, de szerencsére csak a szám repedt fel.
Nem volt egy nagy súly, talán 15 kg, de el lehet képzelni mit csinálna az ember arcával mondjuk egy kinyújtott kézből leeső 30-40-50 kg-os súlyzó...
-
Zomb€€
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Hát ha valamelyik kuki szólna hogy ne dobáljam, akkor odaállítanám, hogy adogassa...

-
Tipo16V
aktív tag
úgy könnyű "felvenni", hogy ülsz a fekpad elején, megfogod a súlyt, rá a combodra,és ahogy vagy, egy az egybe hátra dőlsz, a lábad marad úgy ahogy volt alap helyzetben. nemtudom elmagyarázni, videót meg nem találtam" rajz: [link]
aztán lábat le...és had menjen.
headhunter megelőzött
-
szőröscica
addikt
És Bunny hol edz? Most tudom, hogy balesete volt, de előtte?

-
macikos
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Tomics járt oda edzeni! Azt mondta, hogy jó terem, egyszer még Bunyós Pityu is edzett ott
-
Tomics
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
egyik legjobb ár/érték arányú igazi body-s terem pesten

imádtam oda járni -
P00By
nagyúr
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nekem messze van csak ez a bajom vele.
-
Blackhole13
senior tag
Voltam ma Lantos Johnny termében, elég jól felszerelt, viszonylag olcsó, szép szál emberekkel.
Kár, hogy olyan környéken van... -
Zomb€€
őstag
Nah, mell + váll, ismét jó volt. Nagyon bejön ez az egykezes fekvenyomás. Ma előkerült egy (2) 40-es játékszer is...tényleg nem egyszerű felvenni.
Egyebet nemtok mondani. Jah de. Thx to macikos, elkezdtem nézni az elejétől a Red Rock Reality-t, nagyon jó, bírom Vörös Zolit. -
deniro2
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Azért gondoltam arra, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk az édes íz meghagyását, de szénhidrát nélkül
Vegyél neki 10 csomag bolerót...

bandus: hűtőben 3-4 napig is elvan a zöccség szerintem
-
bandus
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
jaja, a bájotekes mellett döntöttem. meg is veszem május elejin
addig meg próbálom betartani a kajálást. a mai napon sikerült 
mod: sose voltasm nagy zöldséges, de most a diéta jegyében mirelit zöldségkeveréket is vettem. ha ezt megcsinálom egyben, ahogy a tasakra rá van írva, hány napig lesz még ehető? 1-2? ksözi

-
P00By
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Viszont ő erről teljesen meg van győződve, h küzd a kilók ellen

-
szőröscica
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is ezt mondom neki, de imádja az édességet. Azért gondoltam arra, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk az édes íz meghagyását, de szénhidrát nélkül.

Egyébként lehet, hogy hagyom a fenébe, 50 éves, a korához képest szvsz marha jól tartja magát, van rajta vagy 5-6 kiló felesleg, de legalább nem ráncos.
Őt zavarja leginkább, senki mást nem... Persze csak addig zavarja, míg meg nem lát egy szép szelet süteményt. 
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
komoly küzdelem lehet a kilókkal ha sütiket meg csipszet eszik nap mint nap...
-
szőröscica
addikt
Hello!
A Protein Delite jó szerintetek?
Édesanyámnak venném, mielőtt kiröhögtök.
Most jön Anyák napja és állandóan küzd a kilókkal. Az a nagy baja, hogy imádja a süteményeket, egy nap simán betol szerintem 6-700 kcal-nyi édességet.Már állítottam neki össze étrendet, azt szépen be is tartja, de a süteményről képtelen leszokni, szóval szart sem ér az egész. Arra gondoltam, hogy esetleg ha egy ilyet tolna sütemény helyett, az jó lenne. Gondolom este mikor leülnek Apámmal tv-t nézni, akkor előkerül egy kis chips, stb... Ehelyett is mehetne.
Meglátogatom hétvégén, és ha szerintetek ez jó ötlet, akkor vennék neki egyet. Inkább ezt, minthogy valami zsírégetőt vegyen magának, ami semmit nem fog érni, ha továbbra is rosszul kajál. Nem?
-
P00By
nagyúr
Vicces mennyit jelent egy apró változtatás. Két hét alatt nőt a karom, pedig "éhezgetek" is

-
Tipo16V
aktív tag
ma volt mell bic, edzőtárs kidöglött, kondiban rohadt meleg volt, rosszul is voltam, de letoltam az edzést, jóvót

-
kovsol
titán
-
nepszter1
addikt
Ma volt mell-tric jó vót .

Holnaptól elkezdek egy kicsit diétázni kb 3kgmot kellene lefaragni 93kg vagyok de nem látszik meg . Ilyen nagyon laza diéta lesz ha 2hónap alatt lesz meg akkor annyi . Semmi zsírégető csak egy kicsit kevesebbet eszek . -
-
whitezo88
nagyúr
na ma este ismét edzés, a nagy húsvéti összekajálás után kéne már valamit csinálni. már vagy 3 hónapja halogatom a diétát, de csak nem megy lejjebb a kg.
-
bandus
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
a második, mert az elsőről még cska nem is hallottm

-
szőröscica
addikt
Adipokill, vagy Re-Form?
-
bandus
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
najó, de ez egyértelmű, hogy minden más csak olcsó utánzat.. kíváncsi vagyok mikor jön ki a sciteces marmonkanna, hogy legyne miből inni edzés közben

-
bandus
veterán
mégegy kérdés gyúrósszakik: l-karnitin az l-karnitin? azaz mindegy , hogy milyne gyártótól származik?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Zomb€€
üzenetére
pont ez az hogy Macikos se tudna lediétázni egyszerre szerintem, mert van rajta vagy 40 kiló plusz és mire lerobbantaná magáról az izomzata is öszzeesnye kegyetlenül. mindenesetre azért majd kiváncsi leszek rá mit mutat ha lediétázik
vagy lehet úgy akarja hogy felhízik 170 kilóra és úgy akar kockás hasat mint bob sapp
-
deniro2
senior tag
Van ez így... Mikor Janesz félig-meddig lediétázva jelentkezett a Superbodyra, akkor elmondása szerint ruhában csak néztek rá értetlenül, hogy mi a f@szt akar itt ez a kissrác, aztán vetkőzés után már nem volt kérdés...

Amúgy, nekem ilyen frusztrációim nincsenek, hogy minek néznek ruhában, meg minek nem... Eleve baszott vékony csontjaim vannak, szal monster alkatot max. profi mennyiségű izomzattal tudnék produkálni, úgyhogy megelégszem egy impozáns atlétás formával...

-
Jojo5
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
láttam én is bubi átalakulásást a 2. kép meg mostani amikor a nagy tartályról lediétázott akkor nem ilyen formája volt mint a mostani
a mostani már szépen "kihegyezett" forma bőven
csak sajnos ez a kép is baszott kicsi... biztos ő is wood korban szenved mint zombi, hogy nem tudnak rendes méretben képet csinálni
Hidd el az én magasságomhoz ez a súly már bőven csak 1 sportos és viszonylag szálkás forma volt...Ruha nélkül nem volt rossz...de ruhában meg talán ha biciklisnek néztek....

most ruhában is látják, hogy legalább a terem közelébe szaglok míg ruha nélkül sem vészes a forma sőt a strandra már szerintem bőven befér még 1 kicsi csiszolással
-
deniro2
senior tag
Sok minden nem látszik ebből a képből, de az biztos, hogy satnya itt sem voltál...

De, ha már feldobtam Bubi formáját, akkor utólagos engedelmével demonstrálnám is 2 képpel, aki még nem látta: before - after...
Szerintem ő sem bánta meg, hogy ledobta azt a több, mint 30 kilót, hiába lett kisebb...Jaja, az elöbbit nem neked írtam, viszont azt már többször is pedzegettem a képeid alapján, hogy némi diéta neked sem ártana, de, ha azt mondod, hogy a képek csalnak, akkor nem ugatok bele...

-
Jojo5
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
2 éve nyáron hoztam 1 viszonylag jó fazont akkor 86 kilóig kellett küzdenem, hogy letakarodjon rólam sok-sok zsír. Teljesen nem lettem szálkás, de a lényeg nagyon szépen lement rólam és aránylag szálkás lettem
nah ez lettem akkor... sajnos már csak 1 kép maradt fent az akkori "formáról"mellé nekem a közel 190 centimhez ez a 86 kiló is pics* volt

SZERK: Ja, hogy BAZZEG NEM IS NEKEM ÍRTÁL hanem macinak...
Kajak bevagyok baszva a hülyeségtől...
én meg itt magyarázkodom pedig más is mondta élőben, hogy nem vagyok rossz formában sőt még zombi is megemlítette, hogy nem kell sokat vergődnöm 1 jó fazonért... én hülye 
szerk2: amúgy zombitól akarjatok képet mert szégyenlősködik itt közben meg állat...

-
deniro2
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Minden tiszteletem a tied és az elért eredményeidé, de nagyon két malomban őrlünk...

Nem tudom láttad-e Bubi képeit, mikor még mázsa felett volt és diéta után, mikor már 70 kiló sem volt? Számomra nem kérdés, hogy 100x inkább szeretném a diéta utáni formáját elérni, mint a sertés jelmezes előzményt...
Mármint nem súlyra, mert jóval magasabb vagyok nála, hanem azt a definiáltságot... 
Minden rosszindulat nélkül, azért egyszer rád is kiváncsi lennék, hogy hány kilóval tudnál egy szálkás formát hozni. Bubinak a 162 centijével ehhez több, mint -30 kiló kellett...

-
Jojo5
őstag
válasz
deniro2
üzenetére
Nekem sikerült egy eres 45öst reprezentálnom az idei évben, de ha minden úgy alakult volna ahogy szerettem volna szerintem a 46-7 is hozható lett volna...
a kurva sok volna ne lenne és máris jobban érezném magamat
amúgy 3 év után nem rossz ez szerintem... sőt!

mondjuk annak örültem, hogy zombi megdícsért mert ő ugye már diétázott formában van...
és aszonta', hogy élőben jobb az élességem... 
-
macikos
addikt
válasz
Tomics
üzenetére
Ja, éppen most akartam írni, hogy a végén lesz belőle egy szálkás Justin Bieber forma
Én meg ki vagyok akadva, hogy vékony vagyok. 88kilóval hol diétáznék, mennék zabálni, mint az állat.
Egyébként megvolt a húsvét, jóvolt, begyűjtött csokik szakszerű megsemmisítését elvégeztem

Aktív témák
Hirdetés
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egyébként nekem is ez a gondom hogy szerelős súlyzó. Az nem túl kényelmes az ember combján.
De kinek mi 

rárakod lábadra azt hátradőlsz, nyomod, felülsz lerakod a lábad elé, egyben has edzés is, mikor felülsz a két 40kg -s súllyal a kezedben, az a vicc 4 sorozatot szoktam csak ugye, de hasamba ettől is izomláz lesz, attól a kemény négy felüléstől

én mondjuk a friss étel híve vagyok és úgy szoktam max egy napra elég adagot főzök egyszerre meg és azt osztom fel adagokra