- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Lábazásnál is vicces a köredzés
Izzadtam, mint azzállat
-
nepszter1
addikt
kezd melegedni a helyzet
-
LOTR
addikt
puritans prideon 1et fizet 3at kap akció van [link]
-
macikos
addikt
Azt vágjátok, hogy idén év végére terveznek egy versenyt, amin elindul majd Ronnie és az utóbbi 2 évtized profijai?
A FIBO-n Flex, Levrone, Cormier is pedzegettek valami ilyesmit az egyik interjúban, mármint azt, hogy visszatérnek, ha a másik is visszatér
Durva lenne!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
macikos #43984 üzenetére
Seggükbe habverőt. Szerencsétlen ember készül itt hónapok óta élete meccsére, erre dobálóznak vele h bunda volt stb. Fel volt készülve ellene tökéletesen, könyök is játszott, ennyi. Sapp lebecsülte, nem készült semmit... Kunkli jobb volt, jól csinálta, max riszpekt az öregnek.
-
macikos
addikt
Sok kis szarházi harcos testőr fizikum már fikázza is Facebook-on Bob Sapp-et, hogy így szar meg úgy szar. Nem fogják fel, hogy ezzel csak Kunklit degradálják...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bandus #43982 üzenetére
Bájotekesek nem rosszak szerintem.
Pffff most hogy belegondoltam nem lábaztam vagy 3hete
nem volt rá idő.
Bár a bringázást azt nyomtam. Mondjuk szombaton volt is egy szép nagy zakózás, feküdtem a földön egy darabig. Kicsit odavertem a térdemnek, bokámnak úh most meg kényszerpihenő van. -
válasz
God Vazzeg #43981 üzenetére
valami értelmes, csavaros shakert lehet most kapni valahol? sportika teljesen kifogyva...
illetve vaníliás syngexet kóstoltad már, az milyen?
-
nepszter1
addikt
kb 60deka csirke mell összedarálva
4tojás , só , bors , egy kicsike tej + kb 250gramm zab az összedarálvaés utána formálunk belőle ilyen formákat vagy akármilyet
nem adom én csináltam a konyha egy kicsit felfordult utánam anyámnak várom a reakcióját
-
Kassadin
addikt
válasz
headhunter #43969 üzenetére
Ez hogy jön ide?
-
headhunter
addikt
Miért is "szeretjük" a motorsportot?!
-
whitezo88
nagyúr
Szerda este lesz SportM-en 21:45kor a Bob Sapp meccs, csak 3 nappal késtek...
-
Bibby
addikt
Most akkor mennyi a sportika házhozszállítás?
-
Zomb€€
őstag
Mell váll volt, jó volt.
Van egy csávó kb 30 kilóval könnyebb nálam meg 20cmel kisebb, és állandóan méreget ha épp együtt edzünk. Lehet hogy Kunklit akar játszanimod: Nah, a két homár...
-
P00By
nagyúr
válasz
runner 125 #43958 üzenetére
Sztem becsülendő!
-
Yeffy
veterán
válasz
runner 125 #43954 üzenetére
Az, persze...
Medve: otthoni fali.
-
P00By
nagyúr
Életembe először csináltam köredzést. Azt hittem egyszercsak össze fogok esni, de nem!
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #43949 üzenetére
Gratulálok Tivadarnak, méltó befejezés. Remek volt, nem semmi a fickó!
Sapp meg tényleg elég érdekes, hogy amilyen nagy, olyan "balfasz"... mindegy, nem nagyon ugatok bele, annyira nem értek hozzá.Klíma kidzsuvázva, pihi ezerrel. Jól leszívott ez a 3 nap edzés, főleg a szombati láb, jjeee...
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #43947 üzenetére
Na húzzál csak el innen nagyon gyorsan, ne rontsd az üzletem! Én vagyok itt a kizárólagos zsír exportőr
Ráadásul én ingyen adom
-
Kassadin
addikt
válasz
God Vazzeg #43945 üzenetére
Inkább veszek tőled izmot.
-
Tipo16V
aktív tag
már ukrajnában is...
a biciklis rész kemény[link]
-
macikos
addikt
válasz
Boxer001 #43933 üzenetére
Komoly volt. Bob Sapp nem erre számított, főleg a könyökösre. Az nagyon beszaladt neki.
Sajnáltam szegényt. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy mindketten kaptak ezért pénzt, csak az a különbség kettőjük között, hogy Bob Sapp csak a pénzért csinálja ezt(szétvereti magát), míg Kunklinak ez az élete.
-
dnelb
veterán
Sportika Bodybuilding & Fitness Webáruház
Elértük a 4000 Facebook rajongót, ezért 10 órai kezdettel elindítjuk a meghirdetett -40%-os napot!
Az akció keretében a Bodybuilding & Fitness Webáruházban minden termékünkre* 1 teljes napig, azaz 24 órán keresztül -40%-os kedvezményt adunk!
Az akció 2011. május 2.-án 10.00-tól, 2011. május 3.-án 10.00-ig tart!
Köszönjük, hogy segítségetekkel egyre több Facebook felhasználóhoz eljuthatunk -
whitezo88
nagyúr
Sapp meccseit nézegetve inkább pankrátor, lassú, lomha, de a többi is iylen ekkora súlyban, csak kalimpálnak mintha be lennének rúgva
[link] -
Boxer001
veterán
válasz
macikos #43930 üzenetére
Faxa. Ez amúgy valami vicc kategóriás meccs volt, vagy komoly? Nem láttam, meg nem is értek hozzá, azért kérdezem...Csak mert a nigga részéről nem mernék rá esküdni, hogy komoly, pl. a nevetséges nyilatkozata alapján. Vagy szegény ennyire hülye...sok észt mondjuk nem nézek ki belőle.
-
macikos
addikt
Itt van a döntő pillanata a meccsnek: [link]
-
kkrisi
senior tag
Kunkli - Bob Sapp meccs holnap lesz a sport2-n 16:15lor és azt hiszem 20:15 láttam port.hu-n
-
God Vazzeg
veterán
Ezt majd figyeljétek! Jó árak lesznek ha minden igaz!
-
penene
őstag
válasz
runner 125 #43926 üzenetére
Na zsír, erre kiváncsi vagyok. Bár szerintem youtubeon előbb fent lesz a meccs, mint ahogy a TV adja... bár tuti védik a jogokat ezerrel, azért se láthattuk
-
Tamoo
nagyúr
Facebook szerint Kunkli nyert. Nem volt valami hosszú meccs.
-
macikos
addikt
Egy visszafogott komment facebookról:
"KIKATTANTAM TELJES MÉRTÉKBEN!!! MIEEEZ??? EZÉRT BA..TAM EL AZ EGÉSZ ESTÉMET ÉS EZÉRT REGELTEM???!!! EZ VALAMI ELKÉPESZTŐEN KIÁBRÁNDÍTÓ!!! SPORT 2 HOGY SZO...D LE AZ ÖSSZES NÉGER F...ÁT TORKIG, HOGY NEM TUDOD KÖZBETÍTENI EZT A MECCSET MÁJUS 1.-JÉN ÉLŐBEN!!! "
-
runner 125
nagyúr
-
macikos
addikt
Elmennek a faxomba
4 órája ezt a xart nézem, hogy legyen valami, erre nem adják le
A facebook oldalon lázadás van xD
-
nepszter1
addikt
Nem lesz most
KEZDŐŐŐŐDIK MEKKRA ÁLLAT BAZZEG
kék képernyő wtf?
-
Tamoo
nagyúr
valahogy úgy érzem h nem fogják közvetíteni a Kunkli meccset
-
runner 125
nagyúr
válasz
penene #43906 üzenetére
Annó gyenge harcos volt Sapp nagyon, legalábbis K1-ben. Csak ment előre, mint disznó, s csapkodott a levegőbe. Tény, h ha egyszer véletlenül valakit betalált az összerogyott.
De, nem volt állóképessége, 3 perc után elfogyott a levegője, mellesleg nem bírta a fájdalmatˇˇ. Azóta szerintem sokat fejlődött, úgyhogy mindenképpen izgalmasnak ígérkezik. -
penene
őstag
válasz
runner 125 #43905 üzenetére
Megnéztem Sapp egyik korábbi meccsét, nemtom mikor volt. egy 95 kilós ellenfele volt, ment előre, az kirakta a térdét, és Sapp összerogyott sírva.
Valami hasonló kéne!Kemény lesz, az biztos!
Na, első magyar vesztett. :S
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #43903 üzenetére
Azt mondják, hogy csak 22:00-kor fog kezdődni. Nem baj, jó lesz ez!
Facebookon is belinkeltem ezt a kunklis oldalon, megvan hülyülve mindenki
-
penene
őstag
válasz
macikos #43896 üzenetére
Na bexarok. Ráraktam egy szűz XPre, és most megy a Sopcast.. jeje, akkor majd legközelebb is ezen a vinyón nézek meccset.
(egyszerűen érthetetlen módon win7 alatt szépen felmegy 100ra a buffer, de fekete marad a képernyő, bármit csinálok. Veetle meg persze megy tökéletesen. No mindegy, mostantól nem probléma.
Kösz a linkeket!!
Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest