Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Woodslave #42792 üzenetére
Tudtam hogy valaki előjön ezzel. De mint írtam nem izomépítés-izommegtartás a cél, hanem állóképességi sport. Egy bizonyos táv-idő alatt amikor már teljesen ki szoktam merülni hogy már nem bírom... itt talán észreveszem a különbséget pár alkalom után hogy esetleg jobban megy-e, fél órával tovább bírom-e stb. Majd kiderül. Ha nem érzek semmi különbséget akkor nem veszek többet. Ennyi. Nem kell egyből hülyének nézni, még ha Te annyira képben is vagy.
-
deniro2
senior tag
-
Kassadin
addikt
válasz
deniro2 #42782 üzenetére
Cba úgy ahogy van szar.. Minden drága ott. Te is jó helyen vásárolsz.
Sparban 169 Ft a fél kilós zabpehely kicsi szemű. Meglepő de a szintén baszott drága sparban találtam az eddigi legolcsóbb zabpelyhet.Aztán lehet hogy van olcsóbb, nem tudom, nem járom végig pest összes boltját, amúgy penny marketben 99ft a puffasztott rizs, akit esetleg érdekel, máshol csak drágábban láttam eddig. Na az árakról ennyi elég is lesz.
Ma lábaztam, elég szar volt, mert haza bírtam jönni. Jövő héten megpróbálom jobban odatenni magam, ma is tanultam valami újat, lábnyújtásnál ha a lábfejed lefele van(mint a balettosoknál), akkor sokkal keményebben érzed a combod. Ezt ma mutatták nekem is, gondoltam leírom, hátha esetleg valaki nem ismeri.
-
brownus
veterán
válasz
KonzolKartel #42726 üzenetére
ööö, ezek nem tiltott szerek?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
deniro2 #42783 üzenetére
Hát igen a por jobban jön ki. Mindenesetre nem kell Angliáig menni, a scitec-es is jónak tűnik. A 700g-os meg mégjobban megéri, csak 6000et-7500at nem szívesen köhögök ki rá, mert a biotech-essel ellennék kb 3hónapig ami kijön 2300ból. Na majd még meggondolom...meglátjuk mennyi fizuemelést kapok
-
deniro2
senior tag
Vettem zabpehely lisztet, mert a cbában 400 ft-ért adták kilóját (szemben az 500 forintos fél kilós zabpehellyel) és meglepődve tapasztaltam, hogy elég jól oldódik vízben. Csináltam is egy frankó reggeli turmixot 2 mérő fehérjével, 30 g dextrózzal és 100 g zabliszttel (100 g ch, 50 g fehérje). Így 3 perc alatt megvolt az edzés elötti kajálásom és még egy kanalat sem koszoltam össze...
-
Tamoo
nagyúr
Hosszabb teljesítménycentrikusabb bringázásokhoz szeretnék pár csodaszert minél olcsóbban.
Az elképzelés a következő:
Mega BCAA Plus Számolgattam, ár/érték arányban nem tűnik rossznak, és nem akarok fél kiló körül megvenni egyszerre, mert csak kb max heti egyszer-kétszer használnám. Egy alkalommal mondjuk 4tablettát.
Iso pezsgőtabletta szerűség: [link] Kiegészítve esetleg egy kis sóval. Meg talán kalcium-magnézium kapszula (500mg+250mg) tartalmát beleszórom.
+szénhidrátnak dextróz vagy esetleg +malto. (ezt a carbox-ot akartam megvenni de nem volt, majd valszeg rendelek)
Meg ~2g l-karnitinVélemény?
Szerintem így egész olcsón kijönnék. Iso porok elég drágák, annyit nem akarok rászánni. BCAA-t a sárga oldalas állóképességi sportolók táplálkozása cikkekben ajánlották nagyon.
"Az a csoport, amelyik szénhidrátos-fehérjés italt fogyasztott 29%-kal nagyobb távolságot tudott megtenni a kimerülésig, mint az a csoport, amelyik csupán szénhidrátot tartalmazó italt fogyasztott." -
macikos
addikt
Nekem megvan ez a progi, amivel a videót csinálták! Akinek kell, az írjon privit.
-
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #42756 üzenetére
Itt vannak képek is ha bejelentkezik valaki?
Csak mert így leírva van négy ugyanolyan, abból nehéz rájönni. -
nepszter1
addikt
[link]
EZ MI EZ SRÁCOK? -
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #42760 üzenetére
elég hát... csak mire
jah már látom. Barátkozni
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #42758 üzenetére
Nyilván, de így van.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Halason nagyon dícsértek egy stanát... Akit érdekel keressen vissza hogy melyiket
-
do3om
addikt
válasz
Vagy nem inkább a propi magában?
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsot.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
KonzolKartel #42759 üzenetére
Szerintem is elég
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Még nem tudom, jelenleg csak egyeztettem a csávóval, hogy mit kéne, hogy kéne, mennyi, stb.
Most beszéltem az edzőmmel telefonon, aki azt mondta, ha mindenképpen akarom, szerinte "barátkozónak" bőven elég a szemes stana -
Yeffy
veterán
válasz
Thx a linket, könyvjelzőztem, ki tudja, hasznos lehet még 1x...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
KonzolKartel #42750 üzenetére
Melyik a bd?
Itt nézd meg a tieidet, melyik melyik, és hogy érdemes-e megvenned: [link]
-
Yeffy
veterán
válasz
Kassadin #42719 üzenetére
"Kik ezek a retkek?" ezen de felröhögtem...
Hátaztam keményen, faszavót!42736 Stalker: szerintem is sok ilyen rövid idő alatt ennyit fogyni, heti 1 kg kb asszem az ideális.
Illetve szerintem, ha van időd/lehetőséget, azért bizonyos időközönként tégy látogatást egy edzőteremben... sokat tudnak ott segíteni, ill. egyéb dolgok... I mean.42730 Bubi: na végre, valaki normálisan látja a szitut, nem kezdi el a több oldalas szófosást, hogy jaajjj, így úgy ne csináld, meg ilyenek...
Jól mondod. Ő döntése, vélhetőleg tisztában van a kockázatokkal, ő tudja...
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #42748 üzenetére
true
-
KonzolKartel
őstag
válasz
God Vazzeg #42747 üzenetére
A debreceni sráctól lenne, gondolom páratoknak ismerős lehet (akár neked is
.).
Ha jól gondolom British Dragon. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Milyen propi, milyen winstrol, milyen stana?
-
harry
veterán
válasz
szőröscica #42741 üzenetére
Attól függ, pl. 150kg-ról elmegy
-
Tamoo
nagyúr
na mai has + kardió megvolt. 105perc tekerés -->50km
Kassadin: Emésztésről annyit, hogy amióta a zabot+fehérjét tolom, az ánuszomon fújom ki a levegőt.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica #42737 üzenetére
Amúgy rostban gazdag táplálkozás is segíti az ember emésztését nem? Tehát bifidusz eszenszisz nélkül is meglehet oldani az emésztési problémákat.
Bubee: Ha ő eltervezte, akkor minden bizonnyal így is lesz... Csak vannak olyan testépítésben kezdő egyének, akik azt hiszik hogy ha lövik magukat/tabiznak, akkor egyből instant izom lesz rajtuk. Régebben ismertem is ilyen hülyegyereket...
-
Jojo5
őstag
válasz
30 ampulla wini+propi+420 szem stana> 64k az valahogy nem jön ki nálam bár lehet csak rossz arcokat ismerek...
Woodslave: A tablettás dolgok elvileg azért vannak, hogy amíg szúrod a cummót akkor a tabis dolgokkal megtudod teremteni az állandó tesztó mennyiséget és nincs akkora törés a tesztoszteron szintedben a szúrások között.
-
harry
veterán
válasz
Bubee82 #42730 üzenetére
Szerintem értelmes embert attól még meg lehet győzni az ellenkezőjéről (adott esetben). Én sem mondom, hogy le kell róla beszélni, de nem tudjuk, mi a helyzet. Teszem azt, egy kezdő is írhat egy ilyet, miután valami fórumon látta más kúráját. Lehet ugyanúgy elszánt, csak épp legalább annyira hülye is (ezt most nem a konkrét esetre értem).
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Woodslave #42735 üzenetére
Állítólag jó kombó, én sem tudom az okot.
Bubee82: Igen, benne is volt a pakliban, hogy az lesz
Jojo55: Kedvezménnyel ennyi, mert nem csak én kezdeném ezt a kúrát.
Harry: Mérlegeltem, miután erre jutottam. Rizikó-Eredmény, és nálam végül az eredmény felé billent a mérleg. Ettől függetlenül nem "promóznám" senkinek, hogy nyomjad, mert milyen jó...
-
szőröscica
addikt
Na örülhettek, mert a reggeli álláspontom után változott a helyzet. Kétszer mentem még a retyóra bazz, egyszer az optikustól rohantam haza.
Utolsó étkezésnek tolok majd egy joghurtot még.
-
törölt tag
Sziasztok! Most hirtelen nem találom a fogyásos topikot, remélem nem baj, hogy ide írok.
Azzal, hogy kb. 4 hete megváltoztattam az étrendemet(estére csak gyümölcs vagy saláta, kenyeret ritkán eszek, akkor is teljes kiőrlésű..) és elkezdtem annyit mozogni, hogy naponta 30 perc kocogás + napi 150 felülés+50 fekvő+30 perc kézi súlyzózás... így ment le 11 kg. Ez elég jó eredménynek mondható?Szerk: Akkor mit csinálok rosszul? 115 kg ról indultam. 188 cm vagyok. Most meg "csak" 104 kg"
-
Woodslave
félisten
válasz
KonzolKartel #42734 üzenetére
én nem értek hozzá, de mi a logika abban, hogy szeded is meg szúród is?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
1ml winstrol meg 6 szem winstrol?
Fasza amúgy 2 nap offon vagyok, akármit eszek kifosom. :/ De adtam az ívnek ma pizzával rá étcsoki.. simán bentmaradt.
-
Kassadin
addikt
válasz
KonzolKartel #42729 üzenetére
Te érzed, nekem se tapasztalatom, se közöm megmondani hogy mi a jó neked/másnak.
Bubee: Nem oktattam ki, csak szimplán kíváncsi voltam, mennyi idő után akar ilyesmihez hozzányúlni.
-
Bubee82
őstag
válasz
Kassadin #42727 üzenetére
Felesleges ebbe belemenni.
Ő már eldöntötte h mit szeretne. Nem kell belemenni ebbe a tipikus kioktató stílusba. Ilyenkor a legjobb, amit tehet az ember, h megpróbálja a lehető legjobban tájékoztatni az illetőt arról amit ő szeretne.
Nem úgy jött ide, h érdemes -e gyógyszert használni, hanem egy konkrét tervvel, elszántsággal.
-
GodHeart
senior tag
válasz
Nagyon figyelj oda, hogy hova szúród, amúgy érdemes váltogatni a bal és a jobb felet szúrasonként.. javít a felszívódásban
-
Kassadin
addikt
válasz
Hány év edzésmúlt van mögötted?
-
KonzolKartel
őstag
Kezdő kúrát csinálnék
hétfő szerda péntek(heti 3x) 1 ml propi + 1ml winstrol
+ 6 szem winstrol/napnolvadex a kúra végén.
Első kúrám lenne, még nem használtam szteroidokat. Erről kérnék tanácsot, hogy szerintetek jó e ez így, meg a másik, hogy esetleg a beadási tanácsaitok vannak e.
Azt olvasgattam érdemes jól elmasszírozni. Hatszor szúrni hetente 10 hétig a picsám nem lesz kellemes, ha jól gondolom.Kérdés 2.
Ezt így megkapnám 64.000ft-ért. Korrekt ár?
Átmásoltam egy másik fórumról,de az én kérdésem.
szerk.: Másik fontos kérdés. Összeszívhatom a kettőt?
-
macikos
addikt
válasz
runner 125 #42718 üzenetére
Az utóbbi napokban csak edzésről volt szó a topikban, nem is írtál, egészen mostanáig...
-
macikos
addikt
-
-
Bubee82
őstag
-
Kassadin
addikt
Tényleg, az anyagcseréd teljesen más mint az enyém. Én még kis fiatal vagyok, te meg öööh úriember korú.
Ha bekajálva mentem edzeni, hát ott majdnem visszajött minden, szóval az se jó. Ha meg éhesen megyek el, akkor lefordulok a gépről. Minden ember különbözik, más a jó neki.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin #42706 üzenetére
Elkezdem az edzést, 20 perc múlva már nem is gondolok a kajára. A 1,5-2 óra meg bizony nálam sokszor kevés, nembeszélve arról hogy képtelenség mindig jól időzíteni az edzéseket.
Egyébként nekem ált. 4- max 5 étkezésem van egy nap, persze van amikor meg tudom oldani a 6-ot, de sajnos nem csak a gyúrás körül forog az életem.
Betolok teszem azt 125g-os zacskós rizst, 15-20 deka hússal, az bizony nem megy le 2 óra alatt. -
Ijk
nagyúr
A kardio/aerob olyan dolog hogy először is el kell végezni. Ha már kellően szálkás vagy, akkor lehet trükközni hogy mikor csinálod, de szerintem ez már az a szint hogy almát lehet reszelni a hasadon.
Egyébként pedig valóban, teli gyomorra nem olyan jó csinálni. Én már lehetőség szerint edzeni is akkor megyek amikor már-már éhes vagyok, nem szeretem amikor feljön a kaja. -
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica #42703 üzenetére
Nekem is ez lesz ma terítéken. De azt vágod hogy az l-karnitint illetve magát a kardiót is éhgyomorra kell nyomni ha zsírt szeretnél égetni. Legalábbis részemről ez a teória elfogadott
-
szőröscica
addikt
Megvolt az év első bringázása.
Szobabiciklivel egy órát, meglehetősen nehézre állítva, percenkénti 70-80 közötti fordulatszámmal. Nem mondom, hogy nem ömlött rólam a víz.A lépcsőn alig bírtam lemenni utána.
Előtte l-karnitin, utána egy 30g-os whey pro, majd kb. 1 óra múlva csirke ebédre. Ez így megfelelő, ugye?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest