Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz Balinov #36300 üzenetére
melyik szakaszra gondolsz? az utobbi evekben kulonosebb akcio nem volt a 83-ason, egy picit foltozgattak tavasszal Farkasgyepu es a 8-as kozott, de csak minimalis katyuzast.
Az uj 83-as epul mar, de abbol nem mostanaban lesz jarhato ut.
En amugy sokkal jobban szeretem a 83-ast, SOKKAL kisebb a forgalom, es a Farkasgyepu kornyeki erdok is vannak olyan szepek mint Csesznek (ahol meg mindig otvar nagy a forgalom, es kilometereken keresztul zarovonal van, ha kifogsz egy betonkeverot vagy 40-nel tottyogo bacsit - marpedig ki fogsz - akkor nagyon sok idod lesz karomkodni kozben ) -
envagyok
veterán
Sziasztok
Keresek pci-os scsi raid vezérlőt:
[link] -
ladopapa72
csendes tag
Sziasztok
Keresem a következő procik valamelyikèt
Fx 6300
Fx 6100
Fx 4300
Fx 4100
A8 3800
A8 3820
Akinek van ne tartsa magàba
Üdvüdv Ladopapa72
-
Dryman
őstag
válasz ladopapa72 #36303 üzenetére
FX 4100-am van prohardveres áron, elkotyavetyélni nem fogom, mert kellhet még
FM1-be meg kész csoda lesz ha találsz 3800-at.
X2 3300-am van, és egy lábjavított X4 3600, ezeket lap hiányában nem tudtam tesztelni. -
envagyok
veterán
válasz ladopapa72 #36303 üzenetére
FX8120 nem kell valakinek?
-
Lacpac
őstag
Nekem Huawei B535s kellene.
-
golya32
senior tag
Gyerekbicikli nem kell senkinek?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
golya32
senior tag
micro sd kártyája van valakinek felesleges? 16-32Gb körüli kellene
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
boogie84
veterán
Üdv urak, ki milyen klímatisztítót használ ami működik is? Patron, otthagy, megvár, kivesz.
Köszi!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Al Brandy
tag
válasz boogie84 #36313 üzenetére
Ha autóklímára gondolsz,akkor én így csinálom: ózongenerátor betesz,ablak felhúz,bekapcsol,megvár,kivesz,kiszellőztet.
Ennél jobb szerintem nincsen.
Lakásklímánál annyi változik, hogy ablak felhúz helyett ajtórések leragaszt van.Mitsubishi HR50VF, Hitachi RAK-25RPE/WPE, Trotec TTK 72 E
-
Al Brandy
tag
válasz boogie84 #36315 üzenetére
Nagyon.
Viszont ha egy fél órát nyitva hagyod az ajtókat,beleértve a csomagtartót is,és jól megnyomkodod az üléseket,akkor hamar kijön az ózon szaga.
Nem mellékesen egy ilyen ózonozás alkalmával egyéb cuccokat is lehet fertőtleníteni,szagtalanítani. Pl. motoros ruhát, bukósisakot, kesztyűt, csizmát,cipőt,kisebb szőnyeget, illetve egyéb,nem mosható anyagokat.
Én ilyenkor tele szoktam pakolni a csomagtartót. Ruhát vállfán kell elhelyezni, hogy jól érje az ózon. A klímát felhúzott ablakokkal,belső keringetésre állítva fullon kell fél óráig üzemeltetni,majd fél óra behatási időt hagyni. Ilyen melegben célszerű közben a motorház-tetőt kinyitni.Mitsubishi HR50VF, Hitachi RAK-25RPE/WPE, Trotec TTK 72 E
-
erdey_a
addikt
válasz ladopapa72 #36318 üzenetére
ja én ezt a habot kocsiba fújom.
a szobai split klímát ennél szofisztikáltabb módon takarítom.
azt én ízekre szedem, kiszedem a mókkuskereket is, mindent lefújok sanytollal, aztán meg gőzpingvinnel "öblítek"Vérboci
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Pár dolgot feldobtam apróra.
Hátha innen érdekelhet valami valakit, persze fórumtagoknak kedvezménnyel.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Az irodánkban lenne pár leselejtezett fél gép. Esetleg valaki szokott jótékony célra gépet összerakni? Felajánlanánk alkatrésznek hozzá.- HP gépház, tápegység, alaplap, intel i5 proci, memória 4*2gb
- Gépház, Gigabyte GA-H67M-UD2H-B alaplap, intel i5 2400 proci, DDR3 memóriát adok 2*4gb-ot vagy 2*2gb-ot
- Gépház, Gigabyte GA-F2A55M-HD2, AMD A8-5600, 4gb ddr3 memória, Chieftec 500w tápegységValószínű tudok adni 2db 60gb körüli SSD,-t lehet merevlemezt is.
A gond egyedül az, hogy az egyik gép legutóbb már nem indult. Mi nem nyomoztuk, hogy mi van vele, tehát mindenképpen olyan vigye el, aki ezekkel tud foglalkozni. Nekem sajnos nincs rá időm.
-
envagyok
veterán
Egy rászoruló özvegy nyugdíjasnak keresek hűtőszekrényt.
Ha lenne valakinél egy használható fagyasztós, írjon pü-ben. -
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
burkolásban jártas önként jelentkezőt keresek, aki segítene felrakni pár (kb 4) járólap szegélyt, meg kiszilózna / fugázna egy-két helyen (olyan 5 fm) nálunk.
Minden alap- és segédanyag rendelkezésre áll, csak egy csempevágót kellene hozni.Külön öröm lenne, ha tudna segíteni leglettelni a bejárati ajtó körüli gipszkarton szegélyt (5 fm). Ehhez is van otthon élvédő, szalag, glett, minden, csak szakértelem nincs.
Ha van köztünk aki segítene, vagy ismertek valakit.....
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok!
LAN kábel toldót keresek. (elvileg ez a neve) Hol tudok venni ilyet Győrben? Pár százas tétel a neten, de a szállítást soknak érzem. Inkább megvenném picit drágábban helyben, támogatva a helyi boltokat.
5db-ra lenne szükségem.
Köszönöm bárkinek!Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Dryman
őstag
válasz zsigee #36330 üzenetére
Haló! Toldó és 2db dugó drágább mintha egy lengőaljzatot és egy dugót veszel.
A toldó elég nehezen beszerezhető, de ha lengőaljzatot akarsz venni, azt a villanyszerelős boltokban megkapod, ráadásul a dugót is. Ilyen: [link]
hopp most nézem polipcbe van olcsó toldó... [link][ Szerkesztve ]
-
Jazzos
őstag
Nálunk is van utp toldó 500-ért, de ide már fórumosok nem nagyon járnak.
-
Balinov
titán
Srácok, Győrben melyik sportboltban lehet Joma cipőt venni? Ezer éve a Modellházzal szembeni boltban vettem Joma cipőket..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
válasz ladopapa72 #36338 üzenetére
köszi szépen. Kb milyen a választék?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
golya32
senior tag
Diákot fiut keresnék közepesen nehéz munkára, Nyúlra 1 hónapra tudtok valakit ajánlani?
Csak délelött kell dolgozni, 1200ft/óra nettót fizetek. Egy műhelyben kell dolgozni.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Dryman
őstag
Eladó Aerocool vakuljparaszt készlet!
[link]
vihető itt helyben, addig míg el nem postázom! -
Balinov
titán
válasz ladopapa72 #36340 üzenetére
Wow, köszi megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest