Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Ha esetleg fetrengene valakinél DDR1-es ECC-s ram, írjon, kellene.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó beépítőkerete, ami 2,5-ből 3,5-t varázsol?Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
okiDoki
aktív tag
-
okiDoki
aktív tag
-
envagyok
veterán
Nincs valakinek eladó vagy kölcsön utp kábel tesztere?
-
envagyok
veterán
-
Dryman
őstag
válasz envagyok #36774 üzenetére
Ennél olcsóbban nem nagyon találsz!
Arra jó amire tervezték... [link]
Azért nem adom kölcsön az enyémet, mert egy éve kölcsönadtam, és azóta sem került vissza!
Ha olvassa az illető akkor legyen szíves visszahozni, az ára nem releváns, de gesztusként nagyra értékelném a *visszaadási* szándékot![ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Dryman #36775 üzenetére
Jaj, Laci, köszi a tippet a kaoutavra, 2 hét alatt megjott aliexpressrol, tegnap sikerült felprogramozni és úgy néz ki hogy muxik
14euroer a hülyének is megerte, pláne hogy a management company a lakoparkban 68euroeet sarcolna meg egy új gyarira
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
envagyok
veterán
válasz ladopapa72 #36778 üzenetére
Még nincs.
@Dryman Ezt néztem én is, csak vicces, hogy több a szállítás, mint a termék, a Győri üzletben meg nem lehet átvenni
-
tserrof77
őstag
válasz envagyok #36781 üzenetére
Van komplett szerelő csomagom (fogó, betűző, teszter) 6800Ft-ért. Vagy kölcsön adom a saját teszterem, egy tizes letétért (nem vicc, a másik teszterem nekem sem hozta vissza egy "kedves" ismerősöm).
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Ármester
válasz envagyok #36781 üzenetére
Azért mert az nem emag által forgalmazott termék.
Emagos cuccokat lehet olcsón szállítani (pl easybox akár ingyen) ill. boltba kérni.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Dryman
őstag
Adtam volna kölcsön a szomszédnak, talicskát, lapátot, ásót, meg egy hagyományos kaszát is....telefonon már le is beszéltük....aztán annyira igyekezett eljönni értük hogy a végén el sem vitte....
A szomszédot nem látom a telken, helyette két brazil dolgozik nála külső körletes munkálatokban....azok meg hozzák a saját szerszámaikat...
Bugyi bótja van a srácnak Győrben, gondolom jól megy, ha a brazilokat meg tudja fizetni...[ Szerkesztve ]
-
PociAti
őstag
válasz envagyok #36793 üzenetére
Ócskásnál (nem tudom megvan-e még) lehetett kapni 4-es AA-s elemtartót és 9C-os elem apa illetve anyag csatlakozót, mindegyik forrasztható kábelvéggel.
Van egy csomó cuccom ami 9V-os elemet igényel, jellemzően műszerek, meg az egyik mérleg, valamint spéci időjárás állomás, aminek elég nagy étvágya van, így azt a fent vázolt megoldással táplálom. -
kbhuinfo
tag
Elemet manapsag?
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
PociAti
őstag
válasz kbhuinfo #36796 üzenetére
Igen, elemet!
Beleteszed a készülékbe, tudja az 1,5 Voltot vagy a 9 Voltot, és műszerek esetén kb. 6-8 év múlva, amikor már lemerült, akkor veszel egy újat bele.Akkumulátor feszültségszintje 1,2 Volt, és nem minden eszközben lehet átkapcsolni a tápforrás típusai között, így rövid időn belül reklamálni fog az alacsony feszültségszint miatt, rosszabb esetben nem is működik. De még ha működik, akkor vagy garantáltan előbb lemerül, vagy valami baromi drága (pl. eneloop) akkumulátort vettél, ami soha nem hozná vissza az árát, emellett legyártása se biztos, hogy kevésbé terhelte meg a környezetet, mint pár hagyományos elem legyártása.
-
kbhuinfo
tag
válasz PociAti #36797 üzenetére
Ha nagyon sarkos a fesz, akkor batteroo vagy ram cell, ha nem, akkor szerintem az akku minden esetben jobb valasztas. Remelem abban nincs vita, hogy a nimh elettartama messze felulmulja egy elemet (fenntarthatosag). Mindamellett alairom, hogy VAN olyan eset, amikor az elem jobb valasztas - de ritka.
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
PociAti
őstag
válasz kbhuinfo #36798 üzenetére
Épp műszerekről volt szó. és azok közül nagyon sok 9V-os.
És mint fent írtam, 6-8 évig, vagy akár működni szoktak elemről, 20 év után meg már maga a műszer is lehet, hogy idejét múlttá válik, vagy leamortizálódik. Ezek alapján 3-4 elem kiszolgálja a műszer élettartamát.NiMH akkumulátorral megcseszhetem! Pár havonta, amikor pár percre kell a műszer, az állásban a NiMH már használhatatlan. Ott állunk letolt gatyával, és nem működik a műszer. És ez szinte minden alkalommal újra visszatérő probléma lenne általános akkumulátoroknál. A bosszúságok elkerülése végett kevés óraszámban üzemelő mobil berendezéseknél a mai napig sokkal ésszerűbb megoldás szokott lenni a tartós elem, mint egy általános (tehát nem speciális, azaz aranyáron mért) akku.
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok győri, de holnap arra járok.
Érdeklődnék, hogy hol tudnék venni kondenzátort 25v 1000uF-ost. Laptop töltőben kellene kicserélni.
Van valahol ilyen műszerész vagy hobbielektronikai bolt, ahol be lehetne ilyeneket szerezni?
Előre is köszönöm : VikmanIlletve még érdekelne vélemény / tapasztalat a matrackuckóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest