- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #39281 üzenetére
Nekem van egy hatalmas L alakú ADA kanapé.
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #39281 üzenetére
Szívesen.
Majd írd meg, melyik lett... -
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #38619 üzenetére
régebben volt, talán valami Facenter nevű faárukkal foglalkozó vállalkozás, ott az Integrál Parkban,az autókereskedéseknél a Fehérvári úton.. egy utat megérhet.
-
doc
nagyúr
válasz
sotetlovag97 #38593 üzenetére
Nálunk a megrendelés és szamlaugyintezes 2021 december közepétől január közepéig, márciusban azon ment a toketlenkedes hogy közöltek hogy merjük le az ablakok helyet (amit ok személyesen lemertek hetekkel korábban), az ajtobeallitasert való konyorges 2022 júliustól október végéig zajlott.
-
Semin
őstag
válasz
sotetlovag97 #38280 üzenetére
50k-ért mennek most ~80%-os akkukkal.
65-ért tedd ki és kis alkuval ~60k körül el fogják vinni.Ha megvan a doboza az még előny lehet.
-
szaki04
senior tag
válasz
2 éve adtam el az enyémet 85000.-, szerintem a felét...
-
Dryman
őstag
válasz
Micsoda hozzáadott értéket képvisel ez a Nike verzió!
Amúgy is egy túlárazott termék, amire rátalált egy újabb ficsör...
először nem vágtam mi is ez a Nike jelölés, így már azért tisztább: [link]
Holnap meg elmegyek futni a 300ezres Nike cipőmben a 150ezres okosórámmal a kezemen aztán majd posztolok az 500ezres telómmal az edzőteremből.....miért érzem azt hogy megérett ez a társadalom a pusztulásra! -
Bobrooney
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37953 üzenetére
Tópart nagyon megosztja az embereket, némileg vastagabb tészta és brutál sok sajt jellemzi.
Én szeretem, de sok ismerősöm ki nem állhatja.Pizza Koho-t is tudom ajánlani, vékony tésztás normál feltétes, nekem ez is nagyon ízlik (de ezt csak ott helyben fogyasztanám, mert hamar kihűl és utána azért márt nem annyira finom mint azonnal).
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37747 üzenetére
Nem vettem sértésnek, semmi baj, csak pont ilyenből terjednek fals információk, ezért reagáltam
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37737 üzenetére
Én meg felhívtam 2 hete az üzemeltetőt és nem teljesen így van..
-
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #37619 üzenetére
Pál László
Marcalváros -
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #37524 üzenetére
[link] Gyorieknek 100. Utolso ajanlat.
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #37522 üzenetére
Megy PÜ.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #37428 üzenetére
Vagy esetleg valakinek eladó 8700k processzora vagy hasonlója jó árban nem lenne?
-
válasz
sotetlovag97 #37364 üzenetére
Ha gondolod nekem is leírhatod privátban, miről van szó.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sotetlovag97 #37364 üzenetére
Őt ajánlom.
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #36766 üzenetére
Még félórát Győrben vagyok...
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #36764 üzenetére
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #36392 üzenetére
Megy PÜ
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #36391 üzenetére
Az kimaradt, hogy laptopról lenne szó.
-
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #36361 üzenetére
Ha kell,dobj egy privát üzenetet csütörtökig.
Más:
Mivel, most egyedül vagyok 'nőügyileg' , tudtok valami jó nyaralási tippet/helyet SZÉP kártyára? Pár napos kikapcs jól jönne, elszakadni mindentől. -
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #36357 üzenetére
Ha nem esik más, nekem van egy, sosehasználtamakínait
Pénteken délután tudom adni,akkor megyek az új szemcsiért az Ofotértbe a Belvárosba..
2 USB aljzat szükségeltetik , 1 a kakaó,1 az adatkábel..
Kb egy éve rendeltem Aliról, mert a notiból ki lett véve az optika és caddy lett helyette.de eddig sosem használtam.
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #36357 üzenetére
Csütörtökön valszeg tudok vinni egyet Bpestről!
Ha helyben nem lenne... -
okiDoki
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #35515 üzenetére
Privátban...
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #35416 üzenetére
NEM javaslom. Az oda-vissza futárt + bevizsgálást IS ki fogják fizettetni vele. Hacsak nem viszi be személyesen. De ha beviszi, első kérdés, beázott? Ja, akkor tessék...
Aztán jön az árajánlat. Alaplapcsere 150+áfa, munkadíj 30+áfa. Plusz az apró... Bár... így megmarad a garancia. Pár hete volt egy köre velük egy ismerősömnek...
-
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #35414 üzenetére
Ő tudja...
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #35410 üzenetére
Akire te gondolsz, ő Jazzos. De függetlenként mi is foglalkozunk javítással. A garancia ugrott, mert a belső indikátorok miatt megbukik. De panel szintű javításra is van kontaktunk. Adatmentés nem gond, pláne, ha a háttértár nem kapott a beázáskor.
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #35410 üzenetére
sterrof77 kollèga talàn tud segiteni
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #35158 üzenetére
Ez esetben csak a tizenezres árú analóg-digitális átalakí jöhet szóba...így inkább egy megfelelő diszkrét vga-t szerezz be inkább!
Ha van a lapon integrált hdmi kimenet, onnan válthatnál DVI-ra, az digi-digi átalakítás...de ha egy minimál tudású csak analóg kimenetes alaplapod van, ahhoz inkább vegyél egy videókártyát! -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #35147 üzenetére
Szia, ha az alaplai kimeneted DVI-D, azaz a fehér színü csatlakozó, de nincs már rajta analóg jelkimenet, akkor nem tudod átalakitoval megoldani.
2 féle átalakitó van, a24+5 - ösből lehet analóg jelet kivenni, a 24+1 - es átalakitó csak digitális jelet ad ki, ennél kell egy kis áramkör az analogizáláshoz...neked valószínű hogy ilyen kell majd, aranyozott része az alaplapra, dobozos végére meg rádugod a monitor analóg kábelét.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #35083 üzenetére
A charge már jegelve is.
-
jamba
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #35027 üzenetére
Hali
ATX nem jó ami hibátlan?
-
jamba
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #34997 üzenetére
Hali
Dobozos Gigabyte H97 -lapom van hozzá,tesztelés,próba megoldható.
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #34981 üzenetére
Nálam a boltban van készre gyártott kicsi is, és van 7.5m-es is.
120-as SSD (új) és keveset futott 250-es laptop hdd is akad
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #34922 üzenetére
1-2 helyen szar. Győrben Pinnyéden biztos nem jó. Viszont Balatonakarattyán a strandon tökéletes. Érdemes megnézni a lefedettség térképüket, a roamingja szuper es olcsó.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #34919 üzenetére
Nekem nincs, felesleges, mert van számhordozás. Hívjad fel őket, de emlékeim szerint nincs, max telefont tudsz venni.
-
jamba
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #34845 üzenetére
Hali
Magyarországon a legolcsóbb Inter cell ,vagy a Notebook alkatrész Bp ungvár köz 5
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #34774 üzenetére
Szerintem az i3-as xeon az olyan oximoron...
-
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #34612 üzenetére
Üdv,
telefon adatmentés? Rádugod gépre, átmásolod a képeket/videókat és kész. Gondolom címjegyzék már rég google fiókon keresztül megy. -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #34306 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis update: A gép mindennel, kivétel a monitor elvihető ingyen, ha valaki lát benne fantáziát.
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #34306 üzenetére
Az ár lemaradt.
A számítógép minden motyóval és monitor nélkül 5k.
A monitorra egyelőre még szükség van, szóval az később kerül eladásra. -
jamba
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #34194 üzenetére
Hali
Holnap délelőtt csörgess meg.Számom az adatlapomon.
-
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #34182 üzenetére
Levált a tekercs, hangfalszerelő párezerért javítja.
Valahol csanak és tényő között lakik egy.
Ha cserélni szeretnéd, avx.hu fórumán jó eséllyel találsz -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #33904 üzenetére
Szia!
Fűnyíró kérdésben....én 2 éve vettem új gépházat a budapesti MTD alkatrészekkel foglalkozó cégtől, aki kapcsolatban áll a gazdaboltokkal, és a József A. úti gazdaboltba tudtam átvenni a terméket itt Győrben...
nem nagyon találom már a levelezésünket a bolttal, de anno én simán találtam az MTD szürke színű fűnyíróhoz gépházat, és valami 17000Ft környékén úsztam meg a dolgot.
Tudom hogy nem éppen a legolcsóbb megoldás, de ez van... járhattam volna a környékbeli lomisokat is, sőt ajánlom hogy nézz szét a jófogáson is..mégha nem is találsz pont olyat, érdemes megkeresni a fűnyíróra szakosodott lomist, mert hátha éppen van neki egy motorhibás darab ami neked meg kapóra jön... -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33672 üzenetére
Megoldotta barátom a problémát.
-
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #33669 üzenetére
ugyanolyan csavar kell hozzá mint a floppyhoz, dvd-hez!
ha notiba hdd helyére akarod rakni, akkor meg adottak a csavarok, felhasználod a hdd régi csavarjait! -
erdey_a
addikt
válasz
sotetlovag97 #33584 üzenetére
köszönöm mindenkinek az együtt gondolkodást, a keresett hely neve: Graffiti
most reggel ugrott be... -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33404 üzenetére
A Raspberry Pi elkelt!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
sotetlovag97 #33396 üzenetére
És szerinted ki adja ki jó szívvel a házát vagy lakását egy hétvégére 20 bulizó fiatalnak?
-
ígyvanferi
addikt
válasz
sotetlovag97 #33392 üzenetére
Miért nem a kollégiumban vesztek ki szobákat?
-
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #33392 üzenetére
Família panzió elég olcsó.
Kérjetek egy szobát cuccoknak. Vagy csomagmegőrző.
Nem tudom a metro mellett megvan-e még a konténerszállo -
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #33388 üzenetére
Itt érdemes körülnézni:
https://www.kulcsoshaz.hu/ -
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #33281 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek aki írt!
Egyelőre a helyzet meg lett oldva!Szép délutánt nektek!
-
Weaver
senior tag
válasz
sotetlovag97 #33281 üzenetére
új, bontatlan 1GB-s! én is ilyenről hallgatom a zenét.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #33198 üzenetére
Szia.
A kérdés az, mennyi a keret, amit erre a projektre költenél... Szerintem lehet jó állapotú hangcuccot használtan is venni, és nem biztos, hogy sokkal drágább, mint az épített.
De ez természetesen csak az én véleményem, és persze attól is függ, mennyire vagy "vájtfülű". -
Dryman
őstag
válasz
sotetlovag97 #33195 üzenetére
Szia!
Szakközepes időszakban nem volt pénz gyári technikát venni, így kihasználva nagypapi asztalosműhelyét, építettünk ezt azt...
ez volt a legnagyobb:
Úgy került megépítésre hogy megfeleztük a magasságát és "csak" egy darab mélynyomó került bele. Quad 405-ös végfok hajtotta, lekorlátozott előerősítési fokozattal, azért hogy a sörözöben, (akkori disco) maradjon is üvegablak.
Tárolása sem volt egyszerű, úgy oldottam meg hogy az akkori heverőm alá került be, de egy 12nm-es szobába csak akkor javasolnám a használatát, ha a ház szanálását előre megbeszéled a hivatallal!
Az akkori ezermester és audiotechnika újságokban/folyóiratokban voltak ezek fellelhetők:
itt találsz finomságokat: [link] -
jack982
senior tag
válasz
sotetlovag97 #33043 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/samsung_evo_plus_128gb_microsdxc__sd_adapter/hsz_1-50.html
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sotetlovag97 #33043 üzenetére
128GB-os nem jó?
-
taylorp
senior tag
válasz
sotetlovag97 #32883 üzenetére
Szia!
360-hoz mid van? Játékok, gitár, mikrofon? -
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #32670 üzenetére
bocsi, meghalni nem volt idom.
szoval a rentalcars-on felul ahol szoktam meg nezni, az az arguscarhire.com, de tobbnyire ryanair car rentals.
Arra figyelj, hogy uzemanyag policy-nal a full-fullon kivul minen lehuzos, legyen unlimited mileage es olvasd el az aprobetust, hogy hataratlepessel masik orszagban konkretan mennyi a felar (utolso par alkalommal ez nekunk 24EUR volt, berlesenkent osszesen).
Latni fogod, pick up tipus van ahol in terminal (ekkor van a repteren az erkezesnel egy doboz humanoiddal), de vannak meet&greet-es, pl. Pozsonyban az Edencar SK. Ezeknel jaratszambol kisakkozzak a sracok, hogy pl. dublini jarat du 1kor erkezik, akkor 13.15-re bemennek a repterre (15 vagy 30 percig ingyenes) ,ott varnak, mikor jossz ki, lerendezitek a papirokat, fizetsz (hitelkartya kell!, meg akkor is, ha foglalaskor online kicsengeted a teljes osszeget)., korbevezetnek, megmutatjak az esetlege meglevo seruleseket, stb.
Atvetelkor meg egy jo tanacs, nezd te is meg es fotozd korbe a kocsit. Esetleg telefonnal video.
Ja, egy jo tanacs, Budget-tel ne. Cseheknel, szlovakoknal nem a Budget all a Budget mogott, hanem egy cseh/szlovak ceg, aki franchise-ban nyomja. Oktober vegi kis szentivani szembeszomszed beletolat a soforajtoba az utca tuloldalarol az Andrasvari utcaban miatt meg most is kuzdok a 330€-nkert, ami 4 honappal kesobb csak pofatlanul raterheltek a hitelkartyara
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #32655 üzenetére
-
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #32655 üzenetére
minek kocsit bérelni ?
hisz' gyalog is ugyanakkora a távolság , nem ?
övön aluli volt,tudomhogy segítsek is --> Nettos Kft. / győri cég, egy telefont megérhet.. régebben, a volt munkatársam anno tőlük bérelt , igaz csak egy hétvégére..
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #32647 üzenetére
én bérlek folyamatosan 5000ft/nap a toyota corolla 17 éves autó, Écsen A4 dizel 10 év körüli 6e/nap minimum 2 hét bérlésnél.
Mustangot is béreltem az olyan 300/hónap -
Füleske
addikt
válasz
sotetlovag97 #32647 üzenetére
200/hétből szerintem két a8 is kijön... Vagy ennyire jó biznisz az autóbérlés ?
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #32272 üzenetére
Ha esetleg az, akkor 2017-es cafeteriából származik. Viszont így az "eladó" nem tulajdonosa a gépnek. Én nem közvetítenék, főleg nem nyilvánosan. Ha nem audis cafeteriából bérelt! gép, akkor természetesen tárgytalan amit írtam.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #32269 üzenetére
Hi.
Nem cafeteriás gép véletlenül? -
RudyD
tag
válasz
sotetlovag97 #32168 üzenetére
Üdv!
Azért kérdezd meg. Ha mégsem, akkor megguglizod a Győr fa lézer gravírozás szavakat aztán válogatás...
Sok sikert! Kíváncsi vagyok h sikerül-e összehozni. -
RudyD
tag
válasz
sotetlovag97 #32150 üzenetére
Szia!
Az A-Grafi -ban biztos gravíroznak. Hogy ilyet tudnak-e vállalni azt nem tudom. Kérdezd meg őket.
-
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31963 üzenetére
Én úgy látom a pasi fullba kihasználja, valószínűleg hatalmas rutinja van hogyan kell az ilyen fruskákat elcsábítani.
Beférkőzik a bizalmukba, aztán ezt kihasználja. Egyedül álló nincs senkije. Szerintem az ilyen ember, aki ilyen fiatalokkal kezd beteg, valszeg volt valami rossz tapasztalata ami ebbe az irányba mozdította el, nem tud kapcsolatot teremteni idősebb tapasztalt nőkkel...Ha megnézitek a másik oldalról, mennyibe kerül egy 18-20 éves nem agyonhasznált "szolgáltató" 2 órára?
Neten nézegetve egy barátnő filinges csaj legalább 40e, és akkor gumit kell húzni, kényelmetlen, meg havonta 5 alkalommal 200e, azért ilyenre szerintem ez sok pénz.Emberünk körbenéz felszed egy ilyen csajt, heti rendszerességgel töltögeti, hoz neki ajándékot max 20e ért, olcsón megúszta, igazi szerelemmel szeretik, gumi sem kell.
Mit szóltok hozzá? Piszkosul bicska nyitogató, de Mo-n élünk itt sajnos ezt megteheti.
Uff, én beszéltem
Adminok, ha ez kiveri a biztosítékot, akkor nyugodtan töröljétek!
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #31963 üzenetére
Ez igaz, pláne hogy tanár, de azért kettőn áll a vásár.
Viszont most már szvsz mindegy, a lényeg hogy a leányzónak nőjjön be a feje lagya
-
atos19881101
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31960 üzenetére
A lányt szerintem ilyen esetben nem igen lehet hibáztatni
Ja a szegény ártatlan. Biztos kényszerítették.
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #31845 üzenetére
Ja, hogy előre kéne megvenni? Vagy nem vágom...
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #31843 üzenetére
Tudtommal az amazon.de-ről 40 eur felett ingyen elhozzák Magyarországra is!
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
sotetlovag97 #31833 üzenetére
Ugyan nem elektromos, de biztosan nem gyújt fel semmit (több generációs cucc):
Az enyém is fázós, de legalább könnyebb rávenni így egy kis esti mozgásra (bár három gyerek után már lehet, hogy lassítani kellene a tempón
).
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #31834 üzenetére
. Com helyett a.de vagy Co.uk amazont néznem, ott EU-ból jön a cucc, gyorsabban és vammentesen
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #31833 üzenetére
Illetve még gondolkodtam fűthető takaróban is.
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #31413 üzenetére
Sekély tálban 2cm vízkőoldó?
-
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #31361 üzenetére
Speedshop.hu
Miert akarsz epp gyorben?
-
válasz
Hamár gsm, akkor Diaomnd GSM Kisfaludy úton, ők elsősorban iphoneosok, szerintem ott fogsz találni, bár nem tudom hogyan-mennyiért
-
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #31364 üzenetére
akkor max ebay,ha occsón szeretnél..
-
Joker88
őstag
válasz
szerintem ha beugrasz bármely ilyen telefonos boltba, tudnak adni,pláne "ájfónra"..
pl Baross úton, a volt Casno mellett ( most valami kínai üzlet, a Rossmann-al szemben ) . Vagy pl a Raiffaisen ( Baross út, Színház környéke) mellett, az Amstel gsm,ha jól emlékszem a nevére.. -
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31224 üzenetére
Meat and Sauce, de bankm, hogy nem kostaltam vegig mindent. 😂😂 Valojaban kreoldalad volt kiirva, de nem talaltam ugy semmit sem. Ez a Rómer ház mellett volt.
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #31211 üzenetére
Hol kajaltal?
PS: matol feljetek az utcan, megkaptam a jogsit -
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #31211 üzenetére
Tényleg fasza kis zuhé volt.
Mi is a Püspökerdőben, pontosabban az Aranypart holtágon voltunk előtte. Még beültünk egy dürümre a sarki fabódéba, aztán ahogy befejeztük, le is csapott a vihar. A kocsim a lehúzott ablakon át telement a fákról lehulló terméssel, de szerencsére nem áztunk meg...
-
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #31115 üzenetére
Logikusan gondolkozva jobb lenne az eladónak kiírni, mert akkor csak 1x kell és nem annyiszor, ahányszor kérdezik. Illetve ha árból már lehet következtetni, hogy egyáltalán érdekelhet-e a cucc, nem kell felesleges köröket futni. Király lenne nálunk a laptop.hu-s árakat is lehagyni, hanem melléírni az 12000 gépnek, hogy írj mailt vazze, ha érdekel az ára.
-
Borokafa
őstag
válasz
sotetlovag97 #31082 üzenetére
Én lebeszélnélek erről.
-
Borokafa
őstag
válasz
sotetlovag97 #31079 üzenetére
Nagy bátorságra vall egy ilyet megvenni.....
-
jamba
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #30971 üzenetére
Mióta nem az Angolok készítik egy nagy rakás szar lett a Blackendacker
-
gtamate2
veterán
válasz
sotetlovag97 #30971 üzenetére
Természetesen, írtam pü-t.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30900 üzenetére
Az Impulzusba vidd be a Kisfaludy utcába
-
sotetlovag97
tag
válasz
sotetlovag97 #30742 üzenetére
Valakinek akkor nem lenne 2011-es konfigja egy lap kipróbálásához?
Egy MSI X99A SLI Plus-ról lenne szó. -
golya32
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30750 üzenetére
Mindegy műszaki legyen, úgy is be kell tanítani..győri egyetem nagyon jó, itt mindenki tanul egy kis műszakit.
Közlekedés mérnökként én is tanultam még anyagismeretet is.. -
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #30711 üzenetére
mi a nevük ?
amugy szabadhegyen volt az öreg. -
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #30619 üzenetére
50e Ft-os viszkit akarsz venni neki? [link] Jó barát lehet...
-
kiszi07
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30629 üzenetére
Egyébként minek vesztek ilyen drága whiskeyt ? Ha az illető nem valami nagy whiskey szakértő, aki csak ilyen szintűeket iszik, akkor teljesen felesleges. Mi nem régiben kaptunk egy 20 éves Red Lebelt, illetve egy 97-es Jim Beam Bourbon-t, tökéletes volt.
PS: kofola kimaradt -
okiDoki
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #30622 üzenetére
Dehogyis!
Blue Labelt csakis kólával! -
Jazzos
őstag
válasz
sotetlovag97 #30619 üzenetére
Nem rossz választás! Kólába lesz amúgy?
-
boogie84
veterán
válasz
sotetlovag97 #30524 üzenetére
Köszi, van hirdetése?Megtaláltam. -
vlcsko82
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30524 üzenetére
+1 korrekt és olcsó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest