Hirdetés
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #39803 üzenetére
Több már az, mint 10k.
De mindegy, mert még mindig ők a "legolcsóbbak". -
Semin
őstag
válasz
sladka_pani #39335 üzenetére
Ajánlom itt a beárazós topicot, nagyon képben vannak. Szerintem picit túllőtted az árat, bár nem írtad mi garanciális és mi nem. (Nemrég áraztattam a sajátom ami azóta el is kelt)
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #39328 üzenetére
Nagyjából beáraztam magamnak mit ér, minden perifériának alálőve a hardveraprós árakhoz képest, az egész cakk-pakk: 250-ért vihető...
Kb. ajándék kategória!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
sladka_pani #39332 üzenetére
Amúgy játékélmény tekintetében szerintem jobb a 21:9 mint a 16:9, volt 32"-ban 16:9 monitorom, nem szerettem, nekem személy szerint sokkal jobb a 21:9 34". Igaz, hogy csak 3440x1440, de fullgrafikához 165Hz-hez már sajnos a 200.000-es kártya is kevés, 4K-hoz meg már 500.000-es VGA kell, az nekem már bőven túl van a lélektani határon. Más kérdés lenne ha munkára kellene, akkor nem érdekelne.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
sladka_pani #39328 üzenetére
Jól gondold át, nem a monitor a drága, az egész árából VGA sem jön ki ami tud 4K-t.
-
erdey_a
addikt
válasz
sladka_pani #39226 üzenetére
de az GBP...
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #39138 üzenetére
Szia, csak gépet keresek
-
szaki04
senior tag
válasz
sladka_pani #38943 üzenetére
Szia! Mi lenne az ára?
-
Diák66
őstag
válasz
sladka_pani #38829 üzenetére
Nekem végülis mindegy, ha gázos lesz, az épület felső szintjén van klímám. Az is tud fűteni. A vegyestüzelésű mellett használtam is. A melegvízre meg majd vissza lesz kapcsolva max. a villanybojler.
-
Diák66
őstag
válasz
sladka_pani #38817 üzenetére
Ilyen vacak ez a kazán típus? Szüleimnél és kishúgomnál is most vezetik be a gázt, pont ez a típus lesz. 24-es és 28-as. Én gagyinak néztem, de legalább egyszerű. Magamnak biztosan nem vettem volna.
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #38814 üzenetére
Tipp:
Papp István (ha még űzi az ipart - rég hívtam)
20/956-9717 -
erdey_a
addikt
válasz
én a népogáz gázszervizt ajánlom. eddig az egyetlen gázos cég az elmúlt 20 évben, aki tisztességes munkát végez. http://nepogaz.hu/
btw ajánlom az mvm-nél megköthető sos gázőrzők \ gázőrzők plusz biztosítást. egyrészt 4 órán belül küldenek szerelőt, 300 ezerig ingyen javítanak, másrészt az éves díj kábé annyi, amennyit egy normál éves karbantartásért elkér egy random szaki és ez is benne van az árban évente egyszer.
-
tserrof77
őstag
válasz
Horváth Ferenc, Győrzámoly, de sejtésem szerint kb 1 hónapra előre be van táblázva
-
golya32
senior tag
válasz
Hát, olyat tudok aki normális, meg olyat is aki gázszerelő, de a 2-öt összerakva még nem találkoztam.
Milyen típusú kazánod van? -
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #38122 üzenetére
Elkelt!
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
sladka_pani #38085 üzenetére
Szia
https://hardverapro.hu/apro/apc_smart_ups_smt_smc_sua_su_szinuszos_szunetmente_3/hsz_1-50.html
-
Coyot
őstag
válasz
sladka_pani #37805 üzenetére
hát ilyen 21-21" ra gondoltam 1600x900 vagy esetleg fullhd vel, digitális bemenettel. mittomén 10-15 körül max.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
sladka_pani #37746 üzenetére
Annyi kiegészítéssel, hogy a rendőrséget nem érdekli, hogy ki mennyiért tankol, mert nem rendőrségi hatáskör ezzel foglalkozni, hanem a NAV járhat el visszaélés/csalás gyanúja esetén. A rendőrség max akkor foglalkozik az esettel, ha rendszám csere van (pl. külföldi rendszámos kocsira felpattint az ügyeskedő tulaj egy magyar rendszámot, az egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény).
-
sotetlovag97
tag
válasz
sladka_pani #37746 üzenetére
Nem sértésnek szántam a szlovák rendszámos dolgot.
Én azt írtam le, amit láttam, illetve, amit barátom mondott. Nálunk a 480-as ár volt kinn alapból.(Lehet a kamerarendszer, bármi, ezen már nem fogok vitázni)
Robogóval viszont simán lehet ott tankolni. Nincs rendszám, mégis 480. Ez a része nem fals információ.
Hasonló “cselezést” említettél te is. Megértem, hogy rád hívhatja és lehet rád is fogja. Ezt már mindenki maga fogja mérlegelni úgyis. -
válasz
sladka_pani #37741 üzenetére
Ird mar le kerlek mit egyeztettel az uriemberrel. Amugy a kutoszlop kezelojenel futo szoveg azt irja, hogy itt csak teljes aron tankolhatsz - de amint beallsz es eltelik ca. 5 mp, eltunik a szoveg - felteszem a rendszamfelismeres miatt. Utana az arazas is helyre kerul.
-
válasz
sladka_pani #37530 üzenetére
Ha a múltkori Samsungos akcióból van, akkor Samsunghoz.
-
envagyok
veterán
válasz
sladka_pani #36928 üzenetére
Retrózni engem is érdekel-
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
sladka_pani #36928 üzenetére
Szia ára?
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #36608 üzenetére
Bizony-bizony...én csak 89-től voltam Szegeden, 82-be kaszlizták be a CPg-s srácokat,, szabadulásuk után már Pesten zenéltek...
Másoltam is párszáz példányt anno arról a bakelitről, ami hivatalosan nem is létezett!
Szép idők voltak azok! -
Bobrooney
senior tag
válasz
sladka_pani #36174 üzenetére
Nem tudom de 50k-t is sajnáltam egy használt 1060-asért, most meg majdnem a duplája
Vettem 4-5 éve Jazzostól egy VGA-t azt kb ugyan annyiért most is el tudnám adni, ez a vicc.. -
válasz
sladka_pani #36174 üzenetére
Utóbbi 1-2 hétben az eth/btc zuhant egy látványosat, utóbbi 60k környékéről 30-35k-ig lement, de most megint 40k körül áll.
-
Coyot
őstag
válasz
sladka_pani #36165 üzenetére
Én meg itt örülök, mert az előző bányászláz vette a GTX 1070-esemet. Azóta meg alig játszottam, bár december óta a cyberpunkkal lassan végzem
De nem most dőlt be amugy az egész biznisz?
-
envagyok
veterán
válasz
sladka_pani #36165 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
-
Weaver
senior tag
válasz
sladka_pani #36047 üzenetére
emiatt kérdeztem meg itt, nem akarok belefutni ilyen illetőbe.
Ladó: megbeszéltük, de semmit sajnos.
-
Weaver
senior tag
válasz
sladka_pani #36045 üzenetére
vaillant, régebbi, de annyira azért nem, hogy kompletten cserélni kellene.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #36002 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #35743 üzenetére
Nagyon durva árak lettek.
Más:
Füstgépbe lötyit Győrben hol tudnék venni? Nem csaptam fel lemezlovasnak, csak a sok ventilátoros házban szeretnék egy jó légáramlást csinálni/tesztelni.
-
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #35743 üzenetére
A jelenlegi vga árak mellett már nem tudom mi az az olcsó
-
Weaver
senior tag
válasz
sladka_pani #35639 üzenetére
na igen, az említett hátrányok egyike. télen még hagyján, mert kabát belső zsebbe / zsebbe elfér, de mondjuk nyáron, ingzsebbe, vagy rövidgatya zsebbe nem fér bele. minap mentem az árkádba, kabátot kint hagytam a kocsiban, aztán vele a telót is, mert hova az anyámba tegyem...
ruhákat akarok venni / próbálni, mondom ha viszem kézbe, és folyton lerakom, még a végén otthagyom egyik próbafülkében...
-
G@ben
addikt
válasz
sladka_pani #35639 üzenetére
Tegnap olvastam, hogy eladod, erre éjjel azt álmodtam, az enyém ripityára tört, még a benne lévő 18650-es akksi is!
Jelentkezem, ha megvalósul, főleg az akksi része!
-
Weaver
senior tag
válasz
sladka_pani #35638 üzenetére
az mondjuk elég tetemes különbség egy 80-85000-es telónál... így nem csoda, hogy inkább így vetted.
-
Weaver
senior tag
válasz
sladka_pani #35631 üzenetére
jó választás, ha most kéne telót vennem én is ezt venném. a legjobb ár / értékű középkategóriás most.
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #35631 üzenetére
Aztán maszkot tegyél rá, mert biztos vírusos lesz
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #35629 üzenetére
Jó az ár, már mint a 15e, nem hagyhattam ki azért írtam a 10e-t
Igazából nem kell teló, még így is van egy okos órám, amitől nem tudok megszabadulni.. -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #35626 üzenetére
10e?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #35624 üzenetére
15?
-
Lacpac
őstag
válasz
sladka_pani #35470 üzenetére
Nekem is
-
boogie84
veterán
válasz
sladka_pani #35467 üzenetére
Szia, szabad tudni, hol vetted?
-
envagyok
veterán
válasz
sladka_pani #35424 üzenetére
A laptop hátránya még a nehézkes bővítés, javíthatóság.
Újabban beépített akku, alaplapra integrált ram, cpu, ssd,vga.
Alaplap megnyekken=kuka a több százezres laptop, mert gazdaságtalan a javítás.
Pc-n 10-20k egy használt lap. -
okiDoki
aktív tag
válasz
sladka_pani #35115 üzenetére
[link] Hát igen, 40000 is elég lett volna!
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #35052 üzenetére
Szia, ez az a cucc, amit inkább komplett gépként hirdetnék, mert igy elviszik belőle a ramot és videókártyát árában, a többi meg rajtad marad... fm2+ cuccot eladni csak akkor tudod, ha megjön rá a madárka, valaki aki valamely furcsa okból mégis kedveli az fm2-es vonalat. Szóval komplett gépként táppal, házzal együtt, valamint egy 120-as SSD-vel megtámogatva eladható lenne szerintem. Árat nem tudok írni, komplett gépként talán 50000Ft körül.
És ha már ryzenes konfigot keresel, akkor ezt tudnám ajánlani: [link]
Üdv! Dryman -
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #34906 üzenetére
Raktam össze 880k-s gépeket, és ezeknek az x4 athlonoknak egy alapvvető problémájuk van/ volt, ez pedig a belső gyorsítótár kicsinysége... ezt amd az órajel növelésével próbálta kompenzálni, így meg melegedős kett... van 880K-s gyári dobozom és wraith hűtőm is, a proci már elkelt egy ideje... Ezek a dögög akkor mennek jól, ha nagyobb órajelű ramok vannak mellette. Személyes tapasztalat... a Godavari mag sokkal jobban melegszik mint a Kaveri...pedig mindkettő 95watt tdp-snek van írva... szerintem nem érdemes a 760K-s procidat cserélni, pláne nem ha x88-as chipsetes lapban hajtod. Ha nézegeted még, akkor hasonlitsd össze a 880K és 860K gyári hűtését ez is beszédes lesz.. mindkettő 95watt elvileg, akkor miért is a különbség... talán azért mert a 880K egy túlfeszültségezett mag a 4GHz feletti teljesitmény okán...
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #34904 üzenetére
Kérlek ne vedd meg azt a szart!
Csúcsproci akkora étvággyal hogy a melegedését csak egy AMD Wraith hűtővel tudod kompenzálni.
Vegyél inkább helyette egy kisebb étvágyú 845-öt, 860-at.
Tudásban szinte semmi különbség, ha pattintasz mellé egy 1866MHz-es DDR3 ramkit-et dual channel-ben hajtva szinte észrevehetetlen a 880 tudásbéli előnye!
csak vaterán van most...itt is lappal együtt : [link] -
MR_Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #34900 üzenetére
Ha alkohol is lesz a környéken akkor legkorábban 6 év múlva mehet a fiam
-
okiDoki
aktív tag
válasz
sladka_pani #34894 üzenetére
Én Doki csak gitározok/tam...
Régi szép idők!
De Szentivánon a szomszéd fia minden vasárnap délután dobol. Komoly szerkója lehet, mert nagyon hangos! -
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #34894 üzenetére
A Pannonvizes Dokiról van szó... Hidro Pláne zenekar dobosa...de lehet hogy bevállalná...
-
tserrof77
őstag
válasz
sladka_pani #34892 üzenetére
Doki dobol, ha jól emlékszem
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #34884 üzenetére
Messzi
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #34881 üzenetére
Bazz, t420bol lenne keret, 240es crucial ssd meg 4gb noti ram is, csakhát a távolság
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #34872 üzenetére
Renaulték régen minden műszerfalvilágításhoz, kapcsoló, tekerő mögé ilyet raktak, akkor vettem 20 db-ot, de maradnia kellett..
-
Hannibhál
őstag
válasz
sladka_pani #34872 üzenetére
az a forgatós van, mint amit te linkeltél, kis műanyag tokba, alatta fémlemez, gondolom arról kapja a kakót.
Pertsze megdumáljuk, köszi előre is -
Hannibhál
őstag
válasz
sladka_pani #34869 üzenetére
Igen ilyen :) nem tudom h miben lenne más a ledes a régebbihez képest, mk6 fiesta ventillátorszabályozó panel mögé lenne
-
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #34857 üzenetére
Sajna ez az olcsó kategória most nincs.
Ami van jelenleg:
HP Elitebook 820 G3 i7 6600u,12GB DDR4,512gb NVME,5-6 órás akku
Dell Inspiron 13-5370 i7 8550u,16GB DDR4,256GB NVME,ATI R530 4GB VGA,5-6 órás akku -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #34855 üzenetére
Fú... Ez alapján nem is fogjuk megtudni.
Laptopom nincs, köszönöm a hozzászólás lehetőségét.
-
doc
nagyúr
válasz
sladka_pani #34412 üzenetére
Az új mégane egyébként tényleg szép, tágas, kényelmes
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #33780 üzenetére
Csak a lakkréteg több, mint kellene, elakad benne a köröm, kvázi tekinthető makacs szennyeződésnek is. Voltam már ilyennel, akkor a hátulját kentem le egy csíkban és azért írtam a 10 percet, mert akkor annyiból állt kb. az "utómunka". Sajnos ahol előzőleg voltam vele, oda már nem tudom vinni. Mindegy, azért köszönöm, max marad így.
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #32981 üzenetére
Nálam a jobbhátsó ajtózár produkálta, nem csak a távirányítóval történő nyitás-zárás során rendetlenkedett, hanem akkor is amikor manuálisan próbáltam én magam zárni a kulccsal.
márkaszerviz 50000Ft+munkadíj......bontott hazai alkatrész 32000Ft+munkadíj.....angliából ebay-en rendelve bontott zárszerkezet, kilinccsel együtt (mert csak így volt) 12000Ft szállítási költségestől, aztán meg egy napos vasárnapi délután 3-4 óra csináld magad, amiben benne volt egy extraszopás is, mert gyárilag megtépték a kilincsmű "háromszögének" egyetlen csavarját, ezzel okozva meglepetést a késöbbiekben szervizelőnek...
"háromszög" a kilincs végén lévő műanyag blokk, ennek eltávolításával lehet a kilincset oldalra húzó mozdulattal kiszedni az ajtóból, egy db csavar rögzíti az ajtó éle felől, ezt meg egy műanyag kupak takarja.
lásd youtube.
szervizköltség alakulása, ha elsőre bontható akkor az 1,5 óra munkadíj, ha szivatós akkor náluk is ketyeg az óra...
csináld magad nehézségi fok: elektromos ablakemelő mechanikus szerkezetéről leszerelni az ajtóüveget, azt felhúzni és felkötni az ajtó felső kávájára, ezután a teljes ajtópanel eltávolítható, rajta az ablakemelő motorjával...felnőttlego az egész -
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #32703 üzenetére
EON-os dolgokkal is foglalkozol?
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #32257 üzenetére
Ezért mondják hogy élelmes a magyar ember.
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #32253 üzenetére
köszi megnézem a lidl ben.
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #32191 üzenetére
Köszi a lehetőséget, kaptam egyet kariba, bár nem nekem vették, végül is nálam landolt..
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #31749 üzenetére
Írtam privatot
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #31724 üzenetére
"Eladó lehet Sony Xperia Z3C független, fekete, kicsit több mint 1 éves, makulátlanul hibátlan és karcmentes telefonom dobozzal, töltővel, papirokkal, 2 szilikon tokkal, 1 fekete lenyílós bőrtokkal, elöl-hátul Nilkin üvegfóliával. Nincs beázás, mikrofonhiba vagy egyéb ragasztóelengedés, semmi gyári hiba nem jött elő. Legújabb Android, piszkálva sosem volt. Képernyőidő stabil 5 óra felett ha nyúzod, ez nálam wifi, telefonálás és napi átlagos használat mellett 3 kemény nap és 20%fölött dugom mindig töltőre. De akármennyire is játszod a szópikniket, nyomod a meszendzsert, a nap végéig akkor is hű társad marad! Tavaly az új ára 80 rugó volt, és most látom, hogy 60 és 67 ezerért mennek a nullkilométeresek a hirdetéseknél. Ennek és kitűnő állapotának függvényében 40.000ft-ot kérnék érte, illetve most jön a VAGY, mivel nem válnék meg tőle ha nem lenne szükségem hirtelen még egy telefonra, vagy egy hasonló tudású (semmi extra nem kell a Z3C tudásán felül, de annyit viszont tudjon) DUAL simes telóra."
Na annyi a hozzászólásomhoz, mielőtt meghirdetném a hardveraprón, itt a győri kollégáknak jelentősen alámegyek a hirdetett áraknak, 35 ezerért vihető most már a teló, mivel megvan az utódja, ami nem ilyen szép, de legalább dual simes
Ja amúgy Wisken mágneses tőttő nyomja belé a szuflát, ez talán kimaradt...
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #31695 üzenetére
Koszi, hat azert annyit nem, de fogom hasznalni Ausztriaban, mert ott elek. Ma megneztuk aknan egy rohadas sincs, szuper nagyon...
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #31570 üzenetére
hat...piszkos fantaziaval nem tudok mit kezdeni
-
atos19881101
senior tag
válasz
sladka_pani #31448 üzenetére
Nekem az a legutolsó infóm (mikor én kértem lakcímkártyát), hogy külföldiként csak állandó lakcímet kaphatsz MO-n. De mivel a kolléga itt mást ír, ezért lehet idő közben valamit mókoltak a törvényen. Várjuk meg mit ír a kolléga, neki hogy is van ez pontosan.
-
Coyot
őstag
válasz
sladka_pani #31292 üzenetére
Ha vót pénz majomra, legyen banánra is - tartja a mondás
Amugy nem vészesek ezek az árak ahhoz képest hogy viszonylag új konstrukcióról beszélünk franciáknál meg ez az okoskerekes mizéria régóta megvan - cserélni kell aztán kész. Utána nincs vele gond.
golya32
Csak aztán nehogy azért legyen eladó, mert azon is elfelejtettek vezérlést cserélni, meg olajat, meg minden mást, volt már példa rosszabbra is motorcsere sztoriban nem csak ismerősi de családi körben is. Ez mindig lutri. Amúgy azon a motoron szerintem olcsóbb a vezérléscsere mint 30k, vagy nemde? -
golya32
senior tag
válasz
Komplett 1,6 os motor 30e számlával az astrához, minek cserélgessek vezérlést?
-
tserrof77
őstag
válasz
Én az Auris vízpumpájával (+hozzá hosszbordás szíj) ToyotaTwin mondott rá 40k-t, végül Bárdiból ismerősön keresztül 12k + 3k munkadíj...
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #31290 üzenetére
Látod nem kellett volna új autót venned, lenne egy f-es astrád, ahhoz van minden dögivel a bontóba, kb 2 hónapja vettem a droidoknak egyet, megnyomták a parkolóba a baloldali ajtót meg a lámpa is kavicsos volt 13e ért számlával vettem cserét a bontóból, így már az elektromos zár is működik
-
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #30976 üzenetére
Bosch-nak a színkevergetéses gépei pl a PWS 600 zöld egy az egyben belülről detto megegyezik a kék társával
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #30965 üzenetére
A Makita már nem olyan mint rég,de ha egy bolt v. gyártó vállal valamire 5 év garanciát ott elgondolkozik az ember
Pl. Lidli véső -kalapács 15k+5év gar ha én vállalkozó lennék inkább vennék egy ilyet,mert ha 5 éven belül szétmegy vissza kapom az árát és így "kölcsön géppel" dolgoztam ! 5 év alatt az jó beruházás vagy nem!? De ha csak egy vév vagy fél év akkor is már jól jártam
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #30958 üzenetére
koszi, mi is gyartunk hasonlot, de ennyiert abbol max a toltot + pot litium akkut kapnam meg
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #30717 üzenetére
Az ismerős
3mm oszt csókolom
nálam kicsit bonyolultabb,de boldogulok
A szökőkútnál az Anita volt a fodrászom sokáig,de megtanultam magam nyírni
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #30672 üzenetére
En csutortokig hasznaltam, semmi baja nem volt. De ezek szerint rosszabbkor nem is akarhatnam eladni....szuper.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #30674 üzenetére
Március vége az tegnap volt. Akkor ezek után majd megszűnik nekem is. Gondolom...
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #30672 üzenetére
Lumia 640-em van. Frissítettem 10-re, hivatalosan. Engedte a készülék, állítólag megfelel a követelményeknek. Kb fél év szenvedés után kinyírt 2db memóriakártyát, és szinte nem volt alkalmazás, ami stabilan működött volna...
Szerencsére garanciális javításban visszakaptam a 8.1-et. Azóta semmi gondom vele, ez január első hetében volt. 2 napokat tud az akku is. Messenger pedig köszöni szépen rendben teszi a dolgát. Egyedül azt nem látom, ha idegen ír üzenetet, pl egy hirdetésre. Azt csak gépen látom, de ezzel tudok együtt élni...
Szóval nem értem a dolgot. -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #30668 üzenetére
Sziasztok. Ha CANBUSos az autó, akkor lehet vele probléma. Eddig két fajtát próbáltam, helyzetjelzőnek illetve rendszámtáblához. Sajnos mindkét alkalommal hibát jelez az autó. Valamint gyújtás nélkül villog a led...Előtét ellenállás kell stb. A második garnitúra pedig CANBUSos led izzó volt...
-
kiszi07
senior tag
válasz
sladka_pani #30633 üzenetére
Én is szeretem, mikor Csehországban töltöm a napjaimat sokat iszok, illetve az ismerősöm is szokott hozni.
Marlenka a másik kedvencem.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
sladka_pani #30565 üzenetére
Szia,
Néha villog a légzsák lámpám, néha nem. Anyosules oldallegzsak. 2003as Fiesta.
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #30484 üzenetére
Ment privát feléd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #30477 üzenetére
Ha esetleg Mac vonal is érdekelne, van pár ~'86-'98 közötti notim eladó
-
Dryman
őstag
válasz
sladka_pani #30477 üzenetére
Van egy finom kis 1400 -asom csak meg kell keresni.....
-
vlcsko82
senior tag
válasz
sladka_pani #30473 üzenetére
Már megint nosztalgiázol ?
-
tserrof77
őstag
válasz
sladka_pani #30471 üzenetére
Keleron is jó, vagy péhárom kellene?
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #30403 üzenetére
Bemész Telenorba és kártyásan el tudod hozni őket hűség nélkül:
D-LINK Bundle (DWM 222 & DWR 116) 26k
Huawei B525 39k
Huawei E5186s desktop router 38k
Újszerű D-LINK Bundle (DWR 222 & DWR 116) 19K
Újszerű Huawei E5186s desktop router 27k
Újszerű Huawei E5577s LTE router 17k -
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #30399 üzenetére
Szia!
Pont 1 hete adtam el, lecsúsztál róla.D-Link DWM-222 + DWR-116 kombo tuti működik Telenoros sim-mel.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #30164 üzenetére
"Üdv urak!
AKCIÓ! Verhetetlen áron! GoodYear Efficientgrip 16" 205/55 R16 nyári gumiabroncs garnitúra. Képet, és minden infót leírok ha privátban érdeklődsz. Tökéletesek, de méretet váltottam! 40.000ft irányár!"Hozzádvágjam szinte ingyen? Tessék! 30.0000FT!!!!
Holnap megjönnek az új felnik, új gumikkal, szóval most már csak a helyet foglalja, nem akarok rajta meggazdagodni.
-
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #30224 üzenetére
Hát igen sajna többe kerülne a leves mint a hús
-
jamba
aktív tag
válasz
sladka_pani #30221 üzenetére
Hali
Nálam a kapun belülre ingyen elhelyezhetőek az ilyenek
-
lacy86
addikt
válasz
sladka_pani #30182 üzenetére
Mar megoldottam
De koszonom a segitseged! 👍 -
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #30180 üzenetére
Sejtem már megoldotta, úgy néztem gyorsan kellett neki
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #29931 üzenetére
Hali!
Fagyasztóládát már nem keresek, de notebookot még mindig a fenti feltételekkelKicsit bővebben: 2magos i3 cpu 4gb ram min. 320gb hdd vállalható vga, wifi, stb... összeállításban. Tudom, hogy létezik, csak épp most nem találok a hirdetések között
-
sladka_pani
senior tag
válasz
sladka_pani #29935 üzenetére
Üdv! Még várok több ajánlatra!
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #29931 üzenetére
Megy PÜ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest