Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Öhm, de pont hátra illik az újabbat/jobbat tenni.
Nem az M0on egy fél méteres különbség a kritikus, hanem egy nyirkos/talajmenti fagyos reggelen egy kis hullám/diletáció/fehér aszfalt, esetleg egy kis kényszerű kormánymozdulat valami miatt, és már előz is a hátulja. Főleg ha ott már korlát/nagyobb padka van (amiről visszatéréskor vannak a megpördülős balesetek).Az óvatos elkoptatást sose értettem. Az vadaknak, gyerekeknek, kutyáknak, és minden közlekedőnek jelzem egy matricával hogy ne gyere ki véletlen elém, mert elb*szlak?

Ha érzem hogy nem az igazi, cserélem. Törtem autót, és sokszor majdnem törtem. K..a szar érzés mikor szinte nyúlik már a fékpedál, de nem olyan a lassulás mint kellene, főleg ha még közbe az irányon is kellene korrigálni (mint mikor frissen felkerült a 4S², lakotton kívül felüljáróról le, és ott kikanyarodtak elém). Vagy amikor lassulni kb nincs esély, max gyors kikerülés/irányváltásnak. Én óvatos vagyok, de a sövény mögül vidáman kiugró németjuhász nem annyira volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest