Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok. Mindkét szett gumim cserés, amivel vettem az autóm (téli 15" lemezfelni 9 éves gumikkal, nyári 17" alu két 6 éves és két 3 éves budget gumikkal).
Opció1: veszek most nyári (Vredestein Ultrac pl), és majd ősszel téli gumikat a két szett felnire.
Opció2: veszek most négyévszakos gumikat (pl Michelin CC vagy Vredestein Quatrac) az alura és letudom az egészet egy szusszal.
Jelen felállás szerint kb évi 10-15e km futással tervezek, de ennek nagy része autópálya 130-140-es tempóval, télen pedig megfordulhatok havasabb helyeken is.
Az elmúlt 1,5 évben Nexen N'Blue 4S négyévszakost használtam egy 75 lóerős autón, maximálisan elégedett voltam vele, de mondjuk 120-nál ritkán mentem vele gyorsabban.
Anyagi szempontokat nézve megérné a négyévszakos, bár kifizetném a két szettet is, nem ezen múlik. Viszont tuti hamarabb öregednének el, mint elkopnának. 225/45R17 méretben mennyire ördögtől való a négyévszakos, a fenti használattal ti bevállalnátok-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest