Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok
Bridgestone EP25 van a Yarisomon. Nagyjából olyan 30 000km lehet ebbe a gumiba. Legutóbbi időben mintha megnőtt volna a hangja. Nem tudom hogy ez normális-e?? Mintha búgó vagy nem is tudom mihez hasonló hangot adna. A héten elmegyek márkaszervizbe megnézetni a kerekeket meg mindent, de a kocsiba 54 000km van, és nem hinném hogy a csapágy a szar.
45 000km-nél volt a legutóbbi szerviz, de ott nem találtak a felfüggesztésbe meg kerekeknél semmilyen hibát, szóval akkor hibátlan volt a kocsi. Futóműellenőrzés 30 000km-nél volt szintén márkaszervizbe, de az is hibátlan volt. Kátyúkra nagyon szoktam vigyázni, olyan nagyot nem találtam el.
Lehet hogy nem várok a márkaszervizig, aztán holnap felemelem a kocsi és egyesével megnézem a csapágyakat hogy nincs-e valahol gebasz, de 54 000km-nél csak nem az lesz a ludas. Amúgy kanyarodáskor nem erősebb a hang, így talán van esély hogy nem az a ludas.
100 környékén lehet erősebben hallani, de mondjuk ha megyek 60-al és lelépek a gázról akkor olyan 40-50-ig belassulva megint csinálja kicsit. Eléggé hektikus mondjuk, mert nem mindig jön elő.Szóval akinek ilyen gumija van esetleg tud véleményt mondani a hangjáról hogy tapasztal-e hasonlót?
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Új légpárásító 6hó jótállással!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest