Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOL, azért nem kell túldramatizálni itt a dolgokat. Nyilván tudtam, hogy bekövetkezhet egy defekt, és nem ért volna teljesen váratlanul, ha hirtelen elrántja a kormányt jobb oldalra. A durrdefektben nem maga a közvetlen hatása a veszélyes, hanem az, ahogy a rutintalan sofőrök kezelik. Nem számítanak rá és nem tudják kezelni. Elkezdik rángatni a kormányt meg beletaposnak a fékbe. Na akkor biztosra lehet venni, hogy elszáll a kocsi.
Most ha hirtelen elrántja, megfogom, elveszem a lábam a gázról és kigurulok. Ahogy egyébként is történt, csak beletelt jópár másodpercbe, mire leeresztett.
Nem szálltam volna el 100-nál sem, nem kell aggódni. Nem vakon mentem bele a szituációba, hanem mérlegeltem, hogy mi történhet és mit vagyok képes kezelni meg mit képes kezelni a kocsi. Elhiheted, Suzuki Swift-tel lenyalt nyári gumikkal nem mentem volna 100-al ilyen szituációban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest