- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
mazacar #11654 üzenetére
"rejtett szelep kialakitasu felnihez"
ilyenről még sosem hallottam
Én rejtett szelepről beszéltem
A felnik szelep fészek kialakítása gyak egyforma, kivétel persze van, volt akinek nem sikerült berakni a rejtett szelepet, nem tudom hogyan.
Igen. 2300ft/4db volt annó, azóta valszeg gyengült a forint, most ez kb 3000+ft/4db."Ez jó?"
Ha azt nézzük az összes autó szelep aljának (ami a felnibe illeszkedik) a kialakítása egyforma, az eltérés a felső rész kialakításában, anyagában jellemző.
"Tehat 2 reszbol all a felni..kozepet ki lehet venni..amely csavarokkal van rogzitve..."
Ez milyen felni amúgy?
Skillet: "anno havertól kaptam 4 db fekete, alumínium szelepsapkát. szerintem egy hétig sem volt meg, leszedték"
Detto ugyanez, haverék egy játszótér mellett laktak anno, amikor először mentem hozzájuk az új szelepsapikkal 2-vel kevesebbel tértem haza, tippelhetsz kik lopták le.
Utána egy darabig minden alkalommal lecsavartam mielőtt mentem hozzájuk, aztán jött az új felni és akkor hallottam először erről a rejtett szelepről, problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Nők, nőügyek (18+)
- Bluetooth hangszórók
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest