- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
manokaki #7154 üzenetére
pixel 6 pro volt előtte aminek sajnos betörtem a kijelzőjét külföldön és ott épp a honor magic 6 pro volt viszonylag jó árban ezért rápróbáltam. anno a huawei telefonokat nagyon szerettem de a honor csalódás volt, főleg a kamerájának a képfeldolgozása. a háttérben lévő emberek arcába belenagyítva néha félelmetes dolgokat láttam, nagyon erőszakosan próbálja AI-val korrigálni a képeket és az én ízlésemnek nagyon nem tetszett a produkciója. nekem point and shoot stílusú fotózásra teljesen alkalmatlan volt, a pixelekben meg pont ezt szeretem hogy előkapom lövök egyet és használható képet kapok. a honort elajándékoztam egy családtagnak én meg vettem a p9prót. már évek óta nem volt ilyen "kicsi" telefonom de rájöttem hogy nekem ez kb a tökéletes méret pedig én se vagyok apró ember.
-
válasz
manokaki #5761 üzenetére
Fólia? Miféle fólia? A p9pro-m a lezárt dobozában csak egy papírzacskóban volt... értékeltem volna, ha van vmi műanyag védőréteg rajt' amit csak akkor húzok le, ha megérkezik az üvegfólia... (nem tudom, borzasztó lassúk lettek az ebay eladók errefele (uk) : a tok egy egész hétre érkezett a fizetési időponttól, kis övtatyó detto, és a tokról kibontáskor derült ki, h nem csomagoltak hozzá a megszokott üvegfóliát - így nem vártam már, beüzemeltem a telót, pucolászhatom ha végte a fólia is ideér. Minden belföldről rendelve, szimplán b.sznak 24h-n belül postára menni)
-
-
válasz
manokaki #5592 üzenetére
Valóban! nem elhanyagolható szempont
.
Végül berendeltem, szolgáltatói p9 pró lett a nyertes.
#5593: Jogos teljesen, próbáltam megbékélni gondolatban a p8 rövidebb üzemidejével, de nem. A tény, hogy NAGYOBB akksival fut rövidebb ideig a p8 azt is jelenti, hogy töltögetni is tovább kell/effektíve több áramot fogyaszt, ha pl powerbankról etetem.
-
válasz
manokaki #3654 üzenetére
régebben játszottam vele más telefonnal, akkor eszik többet, ha a wifi preferált, mert akkor fenntart egy vpn kapcsolatot wifin és mellette a mobilhálón is fent lóg. fordítva a vpn-t csak akkor rakja össze, ha szükség van rá.
persze az 2-3 verzióval korábbi android volt. ki kell próbálni
-
kerxy
őstag
válasz
manokaki #3497 üzenetére
Jelen
Meglepően könnyen ment az Alzás készülékbeszámítás, kb egy perc volt fizetéssel együtt. Egy full nem működő telót adtam le. Mondta a srác, hogy ma volt olyan aki előtte vett náluk a legolcsóbb nyomógombos telefonból és azzal használta fel a bónuszt.
Most kezdtem el belakni, eddig szuper, de még kell pár nap. Egy negatívum, a gyári tok elég csúszós (ingyen nem zavarna, de valamiért nekem nem adtak a rendeléhez : )
-
-
válasz
manokaki #3286 üzenetére
eljutottunk oda, hogy a fényes fémet műanyagnak nézzük, annyiszor láttunk már fémet imitáló műanyagot
a 8 pro matt hátlapja tetszene legjobban úgy, hogy oldalra is az kerül, de az sajnos nem opció a 9-eseknél. meg a kék színnek legalább volt valami egyénisége, most jobb híján szürke kilencesem lesz. -
Alabástrom
senior tag
válasz
manokaki #781 üzenetére
Én még a régi telefonomnál váltottam át a navbarra, relative sok idő kellett, hogy megszokjam (kb egy hét
), de már sokkal jobban szeretem, mint a régi kocka-karika-háromszög megoldást. Kicsit szokni kell, ennyi. Illetve állíthatod a back gesztus érzékenységét, én a jobb oldali képszélnél levettem minimumra, úgy lapozásnál sem lépek véletlenül vissza.
Szeintem érdemes venni a fáradságot és megszokni, jobb ez.(szerk - persze az sem mindegy, milyen tok van a telefonon, illetve tokban van-e. Nekem a gyári Pixel szilikontok van rajta, azon oldalt olyan a perem, hogy egyáltalán nem akadályoz a back gesztusnál. Erre érdemes odafigyelni tokválasztásnál!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest