Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5155) Sk8erPeter válasza Predator2 (#5152) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Hogyne, például az, hogy a levélírásod nem egy kizárólag az új levelet mutató felületen van (oldalt meg ott vannak a címkék, stb.), hanem látod a többi levelet is közben, meg tudod nyitogatni a korábbiakat, azok alapján reagálni a levélre, stb. Eddig teljesen új ablakot kellett nyitni a levélírásnak, és másik ablakban pedig áttekinthetted az egyéb leveleket.
Amúgy minden Gmail-újítás olyan, hogy valakinek tetszik, valaki meg gyűlöli. :DDD Először nekem sem annyira jött be, de aztán rájöttem, hogy végül is előnyös.
A Prohardveren például ugyanez a probléma fennáll, hogy ha reagálsz egy threadre, akkor a válasz írásánál csak az írási felület foglalja el a területet: vagy mindig le kell görgetned ahhoz a hsz.-hez, amire reagálsz, vagy ha többre is válaszolsz, akkor másik ablakban kell nézegetned a hsz.-eket.

(#5151) Nobuo :
szerintem az a logika benne, hogy az emberek többsége a WYSIWYG-felülethez tartozó eszköztárat (félkövérítés, középre zárás, felsorolásszerű listák, stb.) ki sem használja, ezért inkább alapból elrejtették.
Amúgy a Wordnél is működő billentyűparancsok egy része itt is működik, lényegében a legfontosabbak, mint a Ctrl+B (félkövér), Ctrl+I (dőlt), Ctrl+U (aláhúzás), stb.
Alul van a kezelőfelület, fölül végül is a lényeg, maga a levél. Ez megint olyan, hogy először nem jött be, aztán rájöttem, hogy végül is jó az vidékre. :DDD

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.