Hirdetés

2020. október 31., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-30 10:02:39

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Kétlépcsős azonosítás

Google-fiókba történő bejelentkezéskor az e-mail címen és jelszón túl szükség lesz egy ellenőrző kódra, amelyet telefonodra küld a Google rendszere. Így még ha valaki meg is szerzi jelszavad, nem fog tudni bejelentkezni a fiókodba, hiszen a készülékhez és az arra küldött egyszer használatos kódhoz nem fér hozzá. További információ és a kétlépcsős azonosítás beállítása: Google magyar nyelvű leírás

Kijelentkezés minden más eszközről

Ez akkor hasznos, ha egy gépen, amelyet már nem használsz aktív a hozzáférés, vagy a munkahelyeden bejelentkezve maradtál és ahhoz a géphez mások is hozzáférnek. A teendő csak annyi, hogy a Gmail felületén legörgetsz a lap aljára, majd a "Legutóbbi fióktevékenység" alatt a "Részletek" gombra kattintasz.

A megjelenő ablakban kijelentkeztetheted az összes eszközt, azt kivéve, amelyiken éppen ezt a folyamatot végzed.

Ezzel kész is vagy, minden más eszközön kijelentkeztél.

Egyéb biztonsági beállítások

Ha szeretnéd ellenőrizni, milyen eszközökről léptél be, itt megteheted:
Legutóbb használt eszközök

Amennyiben több alkalmazásnak engedélyt adtál a fiók használatára, de szeretnéd eltávolítani azokat, amelyekre már nincs szükséged, itt csekkolhatod:
A fiókhoz kapcsolt alkalmazások

POP3 lekérés kétlépcsős azonosítás mellett

Kétlépcsős azonosítás bekapcsolását követően POP3-mal nem lehet letölteni a leveleket, egyedi jelszót kell létrehozni a Google-lel. Ennek leírása itt található: Bejelentkezés alkalmazásjelszó használatával. Alkalmazás jelszógenerálás (App Passwords) ezen a linken érhető el.

Összes email és adat mentése Google fiókból

Valamennyi Google termékben tárolt adat lementhető a Google fiókból. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kiválasztani, hogy mit akarsz lementeni (pl. Gmail fiókodból a leveleket, naptárból a bejegyzéseket, vagy kontaktokból a névjegyeket, stb.), majd a tovább gombra kattintani és kész is. Az összeállított anyagra mutató linket a Google elküldi az email címedre, ahonnan betömörítve letöltheted a gépedre. A Google archívumok kezelése oldalt, erre a linkre kattintva éred el:
Google archívumok kezelése

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.