Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5801) Vasinger! válasza greenity (#5800) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Jah, azt kéne bírnia, azt hittem a 25-ös korlát nincs nálad. 25-ig nincs nálam se gond.

(#5802) greenity válasza Vasinger! (#5801) üzenetére


greenity
aktív tag

Gmailnél mekkora a max csatolmány méret? 15mb-ot nem tudtam elküldeni Live mail 2012 progin keresztül...

Erre válaszoltam azzal, hogy akkor kéne próbálkozni a böngészővel :)

"Egy mosolynál jobb a több"

(#5803) nfsu17


nfsu17
veterán

Sziasztok!

Már megint ugye újított lett a gmail, és mint mindig ilyenkor, első körben "copok" egyet, hogy visszatérjek a régi felületre, megoldásokra. Firefox alatt ugyanez szokott lenni, már megszoktam.

Még a megjelenés napján kivettem ezeket az idióta füleket, és csak az elsődleges beérkező mappát hagytam meg. Kinézetre úgyis tűnt, minden visszaállt régibe. De mégis pl a port.hu-s értesítéseim a FONTOS mappában landoltak, kihagyva a beérkező leveleket. Eddig ilyen gond nem volt és vagyok annyira jólnevelt, hogy eltudom én magam dönteni, hogy mi az ami fontos és mi az ami nem. Ennek köszönhetően androidos mobilra sem jött meg a levelem "csippanósként". Ergo azt sem vettem észre, hogy jött levelem.

Tehát: azt szeretném, hogy minden levelem továbbra is a beérkező mappába jöjjön.

----

Más:
levélíráskor nekem miért nincs ott a drive ikon, amivel nagyobb fájlt is tudnék küldeni?

Köszönöm.

(#5804) greenity válasza nfsu17 (#5803) üzenetére


greenity
aktív tag

Lehet most nem segít, de lesd meg a szűrőket, hátha csak ennyi a probléma.

"Egy mosolynál jobb a több"

(#5805) nfsu17 válasza greenity (#5804) üzenetére


nfsu17
veterán

Az összes szűrőm: "Archiválás, törlés"
És port.hu-ra nem állítottam be ilyet, mert ez nekem fontos. Bár ettől még ne a fontos közé kerüljön.
És azóta nem jön meg, mióta újítás lett. És azóta szűrőt sem hoztam létre.
De az ötlet jó volt, amúgy. :R

(#5806) nfsu17 válasza greenity (#5804) üzenetére


nfsu17
veterán

Lehet megtaláltam.
A beállítások menüben > beérkező levelek > fontosságjelölők > jelölők nélkül. Erre kellett állítani.
Pont az előbb jött egy port.hu-s levél és már a beérkezők közé jött.

(#5807) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Ki lehet törölni ezeket az új füleket felülről, hogy egybe jöjjön minden levél és ne kategóriákra bontva? :W Nem tudom miért kell mindig valamit kitalálni és elbaszni a jól megszokott nézetet..

(#5808) nfsu17 válasza Jhonny06 (#5807) üzenetére


nfsu17
veterán

jobb oldalt fogaskerékikon, beérkező levelek beállítása, és minden pipát kiveszel, csak az elsődleges marad...azt úgysem engedi kivenni...nálam lehet nem emiatt az újítás miatt, de több levelem a fontos mappába jött be, kikerülve a beérkező levelek mappát, így nem is kaptam ezekről értesítést...lehet nálad nem lesz ilyen, de jobb félni, mint....

(#5809) DS39 válasza Jhonny06 (#5807) üzenetére


DS39
nagyúr

fogaskerék -> beérkező levelek beállítása -> kiveszed a pipákat az új kategóriák mellől és OK. ha csak egy marad (elsődleges), akkor már egyben lesz minden fülek nélkül.

(#5810) Jhonny06


Jhonny06
veterán

:R

(#5811) Wolfskin


Wolfskin
őstag

sziasztok,
böngészőt keresek, amelyik tudja kezelni a gmailt.

az opera, amit böngészésre használok, sajnos teljesen alkalmatlan rá. akad, minden leütött billentyű 23-31 mp múlva jelenik meg, a szövegszerksztőjét nem tudja vezérelni, stb.

visszatettem az IE8-t, végre újra normálisan olyan volta gmail, mint régen. pl. az új levél nem felugró ablakban jelent meg... sajnos az Ő és Ű betűk helyett Q-t rakott, tehát nem lehetett rendesen írni, és minden fiókot új lapon nyitott meg. (ezt talán még be lehetett volna állítani)

az IE9 sajnos már kezeli az új típusú levélírást, amit a google bizakodó tekintetüket a jövőbe vető lánglelkű mérnökei kifejlesztetek számunkra... :W
de még mindig nincs benne elyesírásellenőrző

a kérdés: melyik böngésző az, amelyik hibátlanul működteti a gmailt, lehetőleg a régi formában, ahogy az IE 8, illetve hogyan lehetne a fenti hibákat beállítással kiküszöbölni?
elvárások:

•a levélírás legyen a régi, ne a felugró ablakos... :U
•legyen helyesírás ellenőrző
•kezelje a szövegszerkesztést
•egy lapon, új tabon tudjon új fiókot nyitni
legyen normás sebességű, ne akadjon, mint az opera

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#5812) DS39 válasza Wolfskin (#5811) üzenetére


DS39
nagyúr

én Firefox-ot használok, nincs gondom a Gmail-lel, az újításaik egy részét ki lehet kapcsolni, a fülekre osztott beérkezett üzenetek, a válasz felugróját is még vissza lehetett kapcsolni a régire (bár előbb-utóbb úgy is ránk erőltetik). a helyesírás ellenőrzést meg inkább bízd a böngészőre.

amúgy hogy gyorsabb legyen, próbáld ki az alap html nézetét a gmailnek. (belépés után mikor van a betöltő csík van, lehet rákattintani, hogy alap html nézet lassú kapcsolat esetén ill. erre a link-re kattintva átvált)

[ Szerkesztve ]

(#5813) Wolfskin válasza DS39 (#5812) üzenetére


Wolfskin
őstag

szia,
köszi! az alap nézetet próbáltam, de akkor nincs helyesírás és nem egészíti ki a megkezdett mail címeket. kikapcsolni az újításokat hol lehet?

egyébként mostanában a yahoo is rákényszerített a felhasználókra egy áttekinthetetlen, undorító lila felületet. nekem kicsit olyan, mintha ezekkel a fejlesztésekkel akarnák korlátozni, illetve egy gazdaságos szint alá csökkenteni a felhasználók számát. pedig a google az adataink ellopásából biztosan szépen profitál, nem hinném, hogy a yahoo ne ezt tenné.

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#5814) Wolfskin válasza DS39 (#5812) üzenetére


Wolfskin
őstag

egyébként a IE nem engedi az alap html módot, hiába kattintok rá, ugyanaz a normál jön be...

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#5815) DS39 válasza Wolfskin (#5813) üzenetére


DS39
nagyúr

az egyiket épp a te hsz-ed előtt 2-vel írtam (fülek kikapcsolása), a másikat most nem tudom hol de ha a felugró ablakos üzenetírási módot látod keress valahol egy linket kapcsolót azon hogy visszaváltás a régire ideiglenesen vagy vmi hasonló. azóta nekem a régi van.

a másik, alap nézethez, használj egy olyan böngészőt amiben van helyesírás ellenőrző, a Firefox ilyen, de az Opera és a Chrome is biztos tudja, akkor nem kell a gmail-é, az email címek nem kiegészítését meg túl lehet élni.

szerk: nekem átvált IE8-cal is a normálra. (az előbbi hsz-be betett linket használva, mert a gyors net miatt a betöltő csík alattit kattintani esélytelen)

[ Szerkesztve ]

(#5816) Wolfskin válasza DS39 (#5815) üzenetére


Wolfskin
őstag

"az email címek nem kiegészítését meg túl lehet élni."

ez az egyik legfontosabb fícsör. több száz ember címét nincs kedvem se megjegyezni, se begépelni, sem pedig lementegetni könyvtárba és minden levélírás előtt onnan kibogarászni.

egyébként tényleg vicces, ahogy az IE nem engedi a z alap nézetet bekapcsolni. kb 1,2 mp alatt betölt az oldal, az alatt 2,6 alkalommal tudok rákattintani, de egyik sem kelti életre a linket... :W

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#5817) DS39 válasza Wolfskin (#5816) üzenetére


DS39
nagyúr

ezért linkeltem, mert gyors nettel esélytelen elcsípni, ezt használd:

https://mail.google.com/mail/?ui=html&zy=h

egyébként 3 módon küld az ember levelet:

- válaszol egy beérkezőre, a cím adott
- lát egy hirdetés ott egy cím, ctrl-c -> ctrl-v
- új üzenetet ír az ismerősének, ott a címtár, szintén ctrl-c -> ctrl-v

persze adom hogy kényelmes a címkiegészítő, de azért régen is elvoltunk nélküle. (amikor még nem volt az új felület csak az alap)

modern böngészők jól kezelik a gmail modern cuccait, ha az Opera nem jött be, próbálj ki mást, Chrome, Firefox, IE9-10, ha szükségesek az újabb funkciók hasznosabbjai.

[ Szerkesztve ]

(#5818) Wolfskin válasza DS39 (#5817) üzenetére


Wolfskin
őstag

az opera tényleg semmit nem kezel a gmail alatt. a levélírás szövegtörzsébe kb 20-30-szor kell belekattintani, miközben nyomkodok egy betűt, míg észreveszi, hogy ott a fókusz. néha nem is érzékeli ezeket a felugró ablakokat, a mögötte lévő levelet nyitja meg. opera alatt pl. ki sem tudtam kapcsolni a füleket, nem érzékelte a pipák kivételét. tehát nem azt mondom, hogy opera alatt nehézkes, hanem azt, hogy nem lehet használni a gmailt.

kipróbáltam a régi kedvencem, az avant browser egész jól elboldogul vele. a nagy kérdés, mi az, amit az IE8 nem tud, amitől a régi levélíró felület tud működni, nem a felugró ablakos. nem lehet ezt az új böngészőkben kikapcsolni?

egyébként gondolok egy megoldásra, kipróbálom a böngészők 2-3 (4-5) évvel ezelőtti verzióit. hál Istennek le vannak archiválva a régi telepítő fájlok...

majd beszámolok róla. addig is, kösz a segítséget!

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#5819) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Kollégák nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ez az új GMail használhatatlan. Gagyi. Nem tudom miért kellett átvenni a FB szokásait, miszerint ha vmi használható, akkor tegyük szarabbá.

(#5820) looser válasza KaiotEch (#5819) üzenetére


looser
addikt

Én ma futottam bele az új felületbe; outlook-kal használom, ezért ritkán szoktam belépni. Nem igazán vagyok oda érte.
Ami nekem igazán bosszantó, hogy a Képek menüpontot választva mindenképpen be akar regisztrálni a Google+-ba. Erre egy megoldás van (már ha bárkit is érdekel :-) ha közvetlenül érkezel oda és akkor hozzáférsz a Képeidhez.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5821) Littoral válasza looser (#5820) üzenetére


Littoral
aktív tag

Ha már Outlook..., akkor legyen a másik is. Én elég nagy Gmail-fan vagyok, nekem tényleg abszolút kézre áll benne minden, úgy vagyok vele, mint több évvel ezelőtt egy _mindegymilyen_ típusú telefonommal, amin nem működött a háttérvilágítás és így a billentyűzet megvilágítása sem, de kényszerből, teljesen sötét helyeken, segédeszköz nélkül is hibátlanul írtam/küldtem róla az sms-eket (a telefonkönyvben szereplő címzettet is hozzáadva), annyira meg volt szokva rajta minden.
Na, ilyen most nekem a Gmail.
De ami borzasztó módon el van szúrva rajta, az a levélírási felület alapértelmezése.
Térjünk vissza az Outlook-ra, nem a kliensprogramra, hanem a .com-ra. Aki ismeri, az tudja, hogy miről beszélek: az outlook.com levélírási felülete _szerintem_ A LEVÉLÍRÁSI FELÜLET, ami egy e-mail-hez szükséges, plusz kattintás, CTRL+levélírás, stb. nélkül is.
Nem flame-nek szánom a hozzászólást, de ismerjük el: ami jó, az jó, ami el lett szúrva, az el lett szúrva (a Gmail-ben is).

(#5822) Littoral válasza looser (#5820) üzenetére


Littoral
aktív tag

Nálam amúgy szintén a G+ galériáihoz dob, amikor a képekhez navigálok, de felhoz egy linket a képernyő felső széle-közepe körül, hogy oda pattintsak, ha vissza akarok térni a Picasaweb-hez.

(#5823) DS39 válasza Littoral (#5821) üzenetére


DS39
nagyúr

érdekes. nekem pont hogy túl minimalista ez a levélíró felület, meg fura az elrendezés is, címzett oldalt, a fájl csatolás eldugva a legördülő menübe, ezért is kapcsoltam hozzá a gmail-emhez az outlook fiókomat, oda jönnek a levelek és a gmailből írom többnyire az outlook-os leveleket.

[ Szerkesztve ]

(#5824) Littoral válasza DS39 (#5823) üzenetére


Littoral
aktív tag

Ilyen ez. Használni én is a Gmail-t használom, de levélíráskor eszembe jut ez-az...

(#5825) looser válasza Littoral (#5821) üzenetére


looser
addikt

Szép ez az outlook.com-os felület, igazán, nekem nem is kellene több. Csak már egy rakat szolgáltatáshoz ezzel a gmail-es címmel regisztráltam és nem szeretnék rajta változtatni.
Apropó, úgy látom, te beregisztráltál a Google+ -ba, viszont én (még) nem és nem is szeretnék, FB bőven több, mint elég nekem; szóval téged át tud dobni automatikusan, de nekem az alábbi kép jelenik meg, ami mindenképpen regisztrációt kér tőlem, ha használni akarom a picasa webes szolgáltatást.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5826) szabeska válasza looser (#5825) üzenetére


szabeska
addikt

Borzasztó idegesítő ez a G+ -os erőltetés, engem is minden miatt oda navigál a Google, pl a Play Áruházas véleményíráskor is. A legegyszerűbb mindenféle adat és profilkép és minden nélkül fenntartani egy G+ fiókot, hogy legyen ha kell. Őszintén szólva annyira komplikált már ez az egész google fiók dolog, hogy ki mit lát, mit oszt meg, már félek bármire is rányomni, mert ki tudja mi az ami nyilvános, mi az amit csak én látok és mi az amit mások is, akár vadidegenek... Nem vagyok átlagfelhasználó, de még én sem értek dolgokat, annyi beállítás meg fiókösszefűzés meg minden *** van már... :(

[ Szerkesztve ]

F1

(#5827) looser válasza szabeska (#5826) üzenetére


looser
addikt

Pontosan leírtad azt, ami engem zavar ezekkel az új rendszerekkel kapcsolatban. Felteszem sokakat nem zavar ez a dolog, de ha valamit nem szeretnék, akkor ne akarják rámerőltetni. Gondolom ha szóvá tenném, akkor felmutatnák az eredeti gmail-es szerződést, amit persze szinte senki sem olvas el és igazuk lenne; mármint hogy lenne benne olyan kitétel, miszerint minden változ(tat)ás jogát fenntartják, akár a személyi adatokra vonatkozóakat is...

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#5828) Littoral válasza looser (#5825) üzenetére


Littoral
aktív tag

Regisztráltam... Egyszer csak lett.

(#5829) PumpkinSeed


PumpkinSeed
addikt

Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy egy adott e-mail címről érkező levelek soha ne a beérkező levelek közé kerüljenek, hanem valami másik mappába? :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#5830) Littoral válasza PumpkinSeed (#5829) üzenetére


Littoral
aktív tag

Beállítások --> Szűrők --> Új szűrő létrehozása --> Szűrő: feladó beállítása --> Szűrő létrehozása a keresés alapján --> A Beérkező levelek mappa kihagyása ÉS A következő címke alkalmazása: itt válaszd ki a megfelelő címkét (ami itt a mappának felel meg). Itt helyben, ennél a beállítási lehetőségnél is létrehozhatsz egy újat.

(#5831) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Miért csinálja azt a Gmail, hogy a freemail-re és a citromail-re nem tudok levelet küldeni? Amint elküldöm visszadobja ezzel a szöveggel:

Delivery to the following recipient failed permanently:

email@freemail.hu

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain freemail.hu by fmx.freemail.hu. [195.228.245.2].

The error that the other server returned was:
550 address rejected (#5.1.1)

(#5832) nfsu17 válasza Vasinger! (#5831) üzenetére


nfsu17
veterán

azt nem tudom nálad miért csinálja, de most küldtem freemail-re és megkapta(m)

(#5833) PumpkinSeed válasza Vasinger! (#5831) üzenetére


PumpkinSeed
addikt

Léteznek az e-mail címek?

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

(#5834) Littoral válasza Vasinger! (#5831) üzenetére


Littoral
aktív tag

A Gmail miért csinálja...?
Mit csinál a Gmail?

it was rejected by the server for the recipient domain freemail.hu by fmx.freemail.hu

[ Szerkesztve ]

(#5835) gymarosfi1


gymarosfi1
csendes tag

Sziasztok,

Bocs, kezdő vagyok, nem tudom, hogy jó topicban írok-e. Ha nem, kérlek irányítsatok a megfelelő helyre.
Most kezdtem használni az androidos TABomat, beállítottam a gmail fiókomat a gmail aplikációban. Jól működik, de a beszélgetés nézetet nem tudom kikapcsolni. Tud valaki segìteni, hogy azt miként tehetem meg?

Köszi

Gyuri

(#5836) harry válasza gymarosfi1 (#5835) üzenetére


harry
veterán

Ha esetleg itt nem kapnál választ, érdemes rákérdezni itt is: [link]

Theoretically, this damn thing oughta work now.

(#5837) DS39 válasza gymarosfi1 (#5835) üzenetére


DS39
nagyúr

ahogy olvastam nincs ilyen opció az app-ban, központilag kell átállítsd, a böngészőben, beállítások/általános fül alatt megtalálod. ha ezután adod hozzá az android-os account-ot a gmail-hez, akkor már úgy fog látszani ahogy a böngészőben be lett állítva.

(#5838) gymarosfi1 válasza DS39 (#5837) üzenetére


gymarosfi1
csendes tag

Köszi a tippet. Sajnos ez nàlam nem működik. A böngészőmben màr eleve normàl nézetben volt. Angol nyelvű fòrumokon olvastam, hogy az aplikációban nem lehetséges normàl nézet beàllítása. Azért köszi

(#5839) po1son


po1son
addikt

Üdv!

Nagyon gondolkodok ezen a kétlépcsős azonosításon. Van itt olyan, aki használja? Ingyenesen használható?
Azt tudom, hogy amcsiban kell fizetni érte, de azt nem tudom, hogy nálunk mi a helyzet? Várom a segítséget! :R

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#5840) havri1 válasza po1son (#5839) üzenetére


havri1
félisten

Én régóta használom,iingyenes,eés teljesen jó dolog.
Azután tértem rá, miután Brazíliából feltortek majdnem a fiókom..

havri

(#5841) po1son válasza havri1 (#5840) üzenetére


po1son
addikt

Köszi a segítséget. :R
Mai naptól, akkor befogom állítani. :))

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#5842) St3ven válasza po1son (#5841) üzenetére


St3ven
addikt

Én is használom, tökéletesen működik, mindig megkapom a belépő kódomat másodpercek alatt. :K Amcsiban fizetni kell a fogadott SMS-ekért, azért "fizetős".

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#5843) littledon


littledon
tag

Sziasztok!
Lenne egy problémám amit egyszerűen nem tudok megoldani, így hát a segítségeteket kérem... :((
A mai nap folyamán regisztráltam a Google +-ra (ne kérdezzétek, hogy miért) összekapcsolt nekem mindent mindennel... órahosszákig keresgéltem és eljutottam odáig, hogy a google + fiókot töröltem, majd a létrehozott google + oldalamat is amit valahogy a youtube által hoztam létre teljesen véletlenül. Na most elméletileg már csak a szűz email fióknak és a mellé tartozó youtube csatornának kellene léteznie de van ezeken kívül még egy valami amit sehogy sem tudok eltünteni.

Tehát bejelentkezek a gmailembe és a teljes nevemet írja ki a jobb felső sarokban, a szimpla email címem helyett. Ha rámegyek akkor kiírja hogy profil megjelenítése (itt eddig azt írta ki, hogy Csatlakozás a Google + szolgáltatáshoz!!), hogy tudom magam annyira törölni, hogy újra ezt írja ki?
Rákattintva a profil megjelenítése gombra akkor kijön egy a Google + hoz nagyon hasonló felület de felül csak egy Névjegy fül van és tudom szerkeszteni a nevem, munkahely, sztori, helyek, címlapot tudok cserélni stb stb...

Ezt a Google Profilt vagy Google Névjegyet nem tudom, hogy minek nevezzem, szeretném törölni úgy, hogy a Gmail fiókom megmaradjon!

Előre is köszönöm!! :R

"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford

(#5844) greenity válasza littledon (#5843) üzenetére


greenity
aktív tag

Ha a fiókra kattintasz a g+ban és ott a google +ra, akkor az oldal alján van egy ilyen mondat:
Letilthatod a Google+ szolgáltatást (vagy törölheted a teljes Google-profilodat), ha ide kattintasz.
Szerintem próbáld ki :)

"Egy mosolynál jobb a több"

(#5845) littledon válasza greenity (#5844) üzenetére


littledon
tag

Köszönöm de ez már megtörtént és ez után maradt fent ez a valami amit még törölni szeretnék... :U :(((

"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford

(#5846) greenity válasza littledon (#5845) üzenetére


greenity
aktív tag

Megcsináltam amit te is egy másik profilommal... szerintem ez már nem fog bántani.... nekem ez akkor is így nézett ki, mikor még nem volt g+ asszem.

"Egy mosolynál jobb a több"

(#5847) DS39 válasza littledon (#5845) üzenetére


DS39
nagyúr

lehet csak várni kell néhány napot, én egy fél évig voltam regisztrálva G+-ra, majd töröltem azt a profilt, és pár nap kellett mire mindent visszaállítottak a régire. (de ezt írták is a rendszerüzenetben amit küldtek)
és tényleg visszaállt minden, mint előtte.

(#5848) littledon válasza DS39 (#5847) üzenetére


littledon
tag

Rendben akkor várok! :) aztán majd jelentkezem, hogyha nem történt változás... :R

"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford

(#5849) RAiN91


RAiN91
őstag

Sziasztok
Ez mi lehet? Régebben is volt ilyen..

"Valaki nemrég megpróbált egy alkalmazás segítségével bejelentkezni az Ön Google Fiókjába
IP-cím: 60.166.245.245
Hely: Hefei, Anhui, China "

(#5850) havri1


havri1
félisten

Konkrétan androidra az összes gmailos levelem úgy érkezik meg, hogy nem kapok róla semmilyen jelzést, csak belekerül a levelek közé, és olvasott státuszban.
SZUPER! :W
Gyanítom a frissítés okozhatja ezt a bugot is..

havri

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.