Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cytec
csendes tag
Üdv.
Skacok, komolyan miért van az hogy ha kérdezek valamit akkor általában olyan válaszokat kapok mintha teljesen hülyének néznének?
Félreértés ne essék, senkit nem szeretnék megbántani, de én így érzem.Ezeket a dolgokat a kérdésem előtt én is végigzongoráztam, több kalkulátort is kipróbáltam, de az eredmények nem egyezőek.
Gondoltam a fórumok azért vannak hogy kérdezzen az ember ha bizonytalan valamiben, olyanoktól akik feltehetőleg jártasabbak a témában.
Ami meg a legfontosabb hogy ezek a kalkulátorok mennyire megbízhatóak?
Értem ezt például arra hogy amit kiszámol eredményt az a tényleges fogyasztást tükrözi vagy csak megsaccol egyet.
Nem mindegy.
Mert ha például terhelés nélkül nézzük a fogyasztást alapjáraton akkor ügye mindjárt más a helyzet mint terhelés alatt.
Valamint a grafikai számítás miért olyan biztos hogy ugyanannyit vesz fel mint a fizikai?A mai helyzetben az ember nem szívesen cserélgetne sűrűn drága tápokat folyamatosan költve rá a pénzt minden egyes fejlesztésnél, ami érvényes más alkatrészekre is.
Ugyebár egy olyan beruházása ami mindent elvisz meg főleg meggondolandó a mostani gazdasági helyzetben.
Kénytelen vagyok a gépemmel kapcsolatban úgy fejleszteni, hogy az a pénztárcámhoz képest a lehető még legjobb ár teljesítmény arányt tudjam kicsikarni úgy hogy közben a játékok is élvezhetőek maradjanak, idegesítőbb rángatások és egyéb nemkívánatos élményromboló hatásokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest