Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
Az Alidan árult porszívó szinte teljese ugyanaz, mint amit Chuwi Ilife V3, V5 néven meg lehet kapni kintről. Sőt, a Chuwi kicsit többet is tud - pl. fel is tud vizes ronggyal törölni.
A V7 pedig még újabb kiadás. Az alkatrészek és az akkuk is megegyeznek. Csak figyelni kell, mert több típus is van.Chuwi Ilife V3 = Aldi SR 3001 = Ariete Briciola 2711/2712
Chuwi Ilife V5 = Aldi SR 5000Más kérdés, h az Aldiban van 3 év garancia.
A kasznija eltérhet amúgy.
Az egészre akkor jöttem rá amúgy, amikor a porszívómhoz kerestem akkut. És arra az volt írva, hogy Ilife battery.

-
nadragulya
csendes tag
Megnyitottam a vitát a paypalnál. Erre azt válaszolták GB-től, hogy nem volt biztosítva a csomag, így csak a félpénzt állják (azaz tartották magukat a korábbi álláspontukhoz).
A GB ticketben ezt a "legkedvezőbb ajánlatot" tegnap sem fogadtam el, erre ma küldtek egy választ, hogy fontos ügyfél lévén az ár 50%-át, azaz 41 usd-t GB Walletre visszaadnak, a 41 usd azonban 75%, nem az 50% (megnéztem a mostani árnak sem az 50%-a).Nem bízom ezekben a távoli emberekben több kérdésem is lenne a tapasztaltakhoz:
- a paypalnál is próbálnak egyezkedni, keménykedni vagy biztosítás nélkül tényleg nem jár vissza a teljes pénz?
- ha az általuk - lehet hogy nem is véletlenül elszámolt - 41 usd-t elfogadom nevesítve a válaszban, hogy ennyiről van szó tényleg jóváírják-e?(nem vág földhöz az összeg, de más is tanulhat ebből)
-
leslieearth
tag
-
klaczi
aktív tag
Rég olvastam ennyi hülyeséget.

Igenis írni kell róla és jelezni, főleg azoknak akik esetleg új vásárlók lennének.
Nekem is van velük egy 20 dolláros afférom.
Egy hónapja processing.
Nem érdekel a 20 dodó. Megér annyit, hogy soha többet innen ne vásároljak.
Száznál több tételt rendeltem különböző helyekről és így még soha nem jártam.
Előfordult egyszer, hogy kifogytak valamiből. Három napon belül landolt a pénzem Pay-Palnál.A Gearbest eljárása messze nem általános. Hanem adott esetben ocsmány.
-
hevizms
addikt
Mondjuk ez igaz,de azért a paypal is megpróbál egyeztetni nem?
Ha közben meg feladja a kinai és bizonyitja,hát nem tudom a paypal hogy dönt olyankor.
Nincs benne tapasztalatom,mert ilyen ügyem még nem volt.
De meg gondolom mindenki először a webshoptól kéri vissza a pénzt nem egyből paypal vitát indit nem?
Én arra irtam,hogy ha kéred vissza a pénzed a webshoptól,akkor bezzeg rögtön feltudja adni. -
Ladislawus
csendes tag
Hé öreg, ha nem tetszenek a kommentek nem kell idejönni olvasgatni.
Tapasztalatok megosztásáért,gyűjtéséért, segítségért, segítség nyújtásért vannak itt az emberek, nem kell beszólogatni.
Európai raktárból rendeltem, külön fizettem hogy DHL-el küldjék, nem ingyen volt.
5 nap után kérdezem mi a helyzet, ők feladták, már úton van a csomag, de csak beregisztrálták a fuvarlevelet a DHL rendszerébe, még nem hívták a futárt, hogy vigye el, és ez 2 napja volt. Onnan tudom, hogy beszéltem a DHL-el.
Konkrétan hazudtak, ez bosszant. -
benjoe1
aktív tag
Részben értek egyet. Ha a világ másik feléről jön egy csomag, ráadásul ingyen "postával", nyilván prioritást nem fog élvezni az adott csomagküldő szervezeteknél a csomag. Amíg Kína egyik részéről eljut a másikra, az bizony időt igényelhet.
De ne adjon hamis TN-t az eladó, sőt ne írja, hogy van raktárkészleten, ha nincs. Ez szimplán az ügyfél hülyítése és becsapása. Ha nem saját készletről árul, és fogalma sincs mikor lesz a nagykerben, akkor igenis azonnal utalják vissza az előre fizetett összeget, ha kéred (és ugyan vegyék már le az in stock jelzést). Ha türelmes vagy, várhatsz, de legyen választási lehetőséged. Szerinted nem lehet kideríteni egy nagykertől, hogy mi van és mi nincs napokig-hetekig?
-
ottobacsi
tag
A szívemből szólottál!

Sokszor le akartam már ide írni egy hasonló szösszenet, csak nem vitt rá a lélek, mert féltem hogy megbántok valakit! (Na jó nem féltem
)Az ilyen és hasonló bosszúságok benne vannak a pakliban!
Én is most az Xt-xinte.com-os ügyintézőkkel küzdök, mert szegények nagyon értetlenek ... -
bpmcwap
senior tag
ja, mert gondolod hogy a német raktárban kínaiak dolgoznak??? ne röhögtess már!!!! Max a vezető kínai, jobb ha tőlem tudod! Sőt akár magyar is lehet! De attól, hogy egy raktárnak a vezetője mondjuk Kínai és hazautazik, németben még munkanap van és ott dolgozni kell és hidd el dolgoznak is. Németországban van tudniillik egy társasági törvény, amit akár kínai vagy akár magyar, akár német ugyan úgy vonatkozik rád, mint mindenkire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha arra járok, akkor veszek...