- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiEm-14B
csendes tag
Én úgy vettem észre pár utóbbi több elemű rendelésnél, hogy ha minden termék megvan, de egy termék legalább egy hétig nem elérhető, akkor automatikusan kipostázzák az elérhető termékeket.
A múltkor egy 42 dolláros rendelésnél Post NL-t kértem, egy cuccot leszámítva küldték az összeset azzal kb. egy hét után, majd mikor meglett a hiányzó 6 dolláros cucc is, akkor azt is azzal küldték. Ez így nagyon korrekt!
-
Silent77
veterán
-
bul07
nagyúr
Akkor jövőhéten meg kell hogy jöjjön nekem is
Ha már az elején így ment volna a postázásuk nem az élne a köztudatban hogy megbízhatatlan oldal
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette -
Black Phone
senior tag
-
beg
veterán
-
ottobacsi
tag
-
virkir
veterán
Na ma rendben megérkezett mindkét újrafeladott csomagom.
Március 11.-én indították, szvsz elég jó időt futottak belga postával.
A support meg nálam ötcsillagos, na jó csak négy mert azért a történet kezdetén kellet egy kicsit rugdosni őket, de amit vállaltak azt teljesítették.
Az akkumizéria kezelése viszont maximálisan jó.
Ja és potyára kaptam egy 4-es 14500-as tartót meg egy kettes 18650-est, mivel a két akku külön dobozkába jött."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda -
sicc33
aktív tag
-
sicc33
aktív tag
-
hevizms
addikt
Hát szerintem meg tökre igaza van.
Azért annyira meg ne legyünk már elnézőek a kis kínaiakkal szemben.
10 munkanap az nem kevés.Még szerintük is ez bőven elég,hisz ők határozták meg és tualajdonképpen nem is vitatkoznak.A 30-60 nap postázást meg felesleges belekevereni,mert itt nem a postával van a gond hanem az eladóval.Gondolom ha már feladták volna,akkor nem reklamálna adriaan sem.
Simán reklamálnék én is. -
adriaan
csendes tag
-
sicc33
aktív tag
-
vandor01
senior tag
izgi bizgi... csak tapiztam a dobozt a zacsin keresztul.....
az ugyfelszolgalat nem vilagositott fel hogy kulon-kulon kuldik..
de ez logikus magyarazat.... (ezert vmi infot kuldhettek volna)lehet hogy a redmi 3 dobozat beleraktak egy kicsivel nagyobb dobozba?
meg soha nem kaptam igy telefont szoval tenyleg ez is lehet?
sot ha jobban belegondolok igazatok lesz
a legutobbi tablet rendelesnel nem masik dobozba raktak hanem bubis foliaba!most mar csak kinyitom.. ahh majd asszony otthon
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban." -
Bornie127
aktív tag
-
sicc33
aktív tag
Köszi a cikkhez a linket! Az én értelmezésem szerint, teherjáratokat nem kellene érintenie. Szerintem a postajáratok is ide tartoznak (laikusként). Szóval nem értem.
Közben válaszoltak a ticket-re amit nyitottam. Az alábbi üzenet érkezett:
Thank you for your message.
We wish to apologize for the delay and any inconvenience caused.
We have shipped your order out and it is on its way to you.The standard delivery time will be around 10-45 business( as a reference) days after dispatch if there are no delays.
As the free Flat Rate Shipping is a slow shipping method, and shipping time should be longer than it in your local country.
And you didn't request tracking number during order checkout stage, there will be no tracking number to follow the delivery online.
There are some extra reasons that may lead to delay,such as peak season,bad weather ,holidays and Festivals (either in your country or in China) and so on.
We kindly suggest you wait some time and look forward to your parcel.
Thank you very much for your continued support and understanding!
Hope you receive your parcel earlier.
Please feel free to contact us, if have any furture question.Nem azzal van gondom hogy mennyi ideig tart, illetve feladták vagy nem, hanem hogy visszatartják!
-
sicc33
aktív tag
Nekem egy powerbank lett 25.-én elinditva es ma adott magarol új életjelet. Sved posta eleg lassu. Egy led lámpa meg ideret 8 nap alatt postára adást követően. Egyszerre lett az akkuval rendelve. Igy van egy lámpa amit meg jo ideig nem tudok hasznalni ...
Ugyhogy szinten zenész
.Mi ez a mizéria megint az akkukal amit fentebb említett valaki?
-
sicc33
aktív tag
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
NORBl
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Mikrotik routerek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

. Majd meglátom mi lesz.