- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
egy 20 dolláros rendelésem 3 napja a postakicserélőben van.... vám alá fogják vonni, azaz buktam a karácsonyt?! pedig Csehországból jött
-
aradebil2
senior tag
GB első bálozó voltam, közepes csomagérték (45 dodó), EU Priority line. November 6-án rendeltem, ma vettem fel a postáról.
Kisebb gondjaimat az okozta (feltételezhetően többször is),hogy kis német kínai barátunk a csomagra már csak várost és irányító számot írt, így először rossz címre ment (6 napot buktam), majd elért a rettegett Feuchtba, ahol nov 27-én adták fel, december 2-án érkezett az országba. Hétfőn a futár hívott, hogy nincs cím a csomagon, ezért beadja a postára, ott tudom átvenni. Ott tegnap tracking number alapján nem találták (pedig ott volt kb 3 órája a csomag), sajnos nem voltam túl erőszakos, ezért rájuk hagytam. Ma egy ügyesebb postás rögtön át is adta, mininális sarok horpadással megérkezett az Amazfit Bip.Happy end, kicsi izgulásokkal.
-
aradebil2
senior tag
Ezeket olvasva kicsit elkezdtem aggódni, pedig a múlt héten kétszer is járt Feuchtban a csomagom, 2 napja lett elküldve Mo-ra, akkor még nem kezdek aggódni... talán 45 dolláros tételt nem lopkodnak :\
-
aradebil2
senior tag
sziasztok,
Első Gearbest rendelésem, rendelés után már másnap elküldték, kaptam DHL-es trekkszámot (priority line pedig?!), majd ez a két update jött most. Tudnátok segíteni mi zajlik a csomagommal? Jürgenék rossz helyre küldték el és ne aggódjak majd jön? Előre is köszi!
2018-11-23 08:13
The shipment was misrouted and could not be delivered. The shipment will be readdressed and forwarded to the recipient.2018-11-21 22:43
Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest