- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
refund témakör.
rendeltem 2 táskát, amiből csak 1 bizonyos színűt szerettem volna vásárolni, de először a kevésbé tetsző színű volt akciózva, majd másnap már a tetszetősebb színű volt sokkal jobb akcióban. mindegyiket megrendeltem.
kíváncsiságból megkérdeztem, hogy az elsőt lehetne-e refundolni. leírtam a végén, hogy elfogadom, ha ez nem lehetséges, tényleg csak érdeklődés szinten kérdeztem.
erre kaptam egy 11,43$-os paypal számlát, hogy fizessem be. ismétlem refund felől érdeklődtem.
jeleztem, hogy ez nagyon nem vicces, kaptam még idiótább választ. utána megkértem a hölgyeményt, hogy inkább ne csináljon semmit, mert minden egyes válasznál csak rosszabb lett a helyzet. külön kértem, hogy vegyék figyelmen kívül az írásom, és küldjék ki a táskát.
erre azt kaptam, hogy nem tudják NL postával küldeni, ezért válasszak valami drágább módját a dolognak.
csináltam egy kamuvásárlást, és ki lehetett választani az NL postát, ahogy ma is ugyanarra a termékre.
ezt megírtam nekik, és kicsit indulatosabban jeleztem, hogy adják fel a kibeb.szott táskát. lezártam a ticketet.
2 hét után sem adták fel a táskát, így ismét érdeklődtem.
csak dpd meg svéd postával tudják feladni volt a válasz, hiába csináltam kamuvásárlást, ahol ki lehet választani az NL postát.
3 opció volt: refund gb walletre, refund eredeti fizetési mód, dpd vagy svéd posta.
raktam bele egy halom pontot, így kétszer is írtam, hogy a pontjaimmal együtt kérem a refund-ot...
ha ráfizetek, akkor megfoghatják a határon, mert átlépi azt a bizonyos határt, de ezt is megírtam nekik.én is hülye voltam, amiért kérdezősködtem, illetve összesen fél évig tanították az angolt, de ez akkor is kabaré jelleget öltött.
tanulság: ne kérdezősködj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged