Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#51198) RM007 válasza RM007 (#51175) üzenetére


RM007
addikt

Sziasztok! Főleg félős MSI GT70 tulajok. :D Mondanám történelmi pillanatok kis túlzással, persze azért nem sajnos. :D
Alakul....a max-p bios nem gond, ha fagyás van, főleg már múlt időben az szoftveres bibi, rá kell jönni mi okozza. Nincs elég tapasztalat és hozzáértés ezért hosszú folyamat nekem. :R
Úgy néz ki most kb....lekopogom Quadro P5200 stabil. Új vbios, új driver DCH (elfogadja hardverkulcs mellett ezt is)


Szóval az hogy mennyit kér le a kártya fogyasztásilag nem biztos hogy teljes csőd!
Pár dolog meghülyült pl a ventilátor progim behalt. :W De azért megy minden. Majd a bioszban próbálok valamit finomítani.

Eleinte folyton ez jött,.....és kilépve, megszakított mindent, de most már ok, eltűnt ez a hibajelenség.

Az tény hogy ez a új kártya sokkal jobban melegszik. Jelen pillanat simán felküzdi magát 80 fok fölé. Hát kellene a vaspaszta. :((( Meg még pár hőcső. :)

Medium beállításban + 2000 pont az 1070-nemhez képest. Nem nagy teljesítmény többlet. Én ennek is örülök annak ellenére hogy ennél a tesztnél sokkal többre számítottam. Extreme beállításban azért nem nyomok ide, mert valami nem stimmel szoftver/hardverileg.....nem veszi észre a + vram-okat. Pedig egyszer látta. :U Ha az lenne, azzal előnyt élveznék.


A GPU kicsit gyorsabb, viszont az XTU is meghülyült, le kellett szednem.....talán az elégtelen bios chip miatt, ami már úton van. Ha megjött meglátjuk mi változik azon kívül, hogy mindig állítanom kell az órát......és érdekességképpen mikor kikapcsolt állapotban bekapcsol a lapos magától és a HDD/SSD kattog a táskában utazásnál......na ez mi lehet. :U Ez az alaplap is hülye? Töltődik az elem?

Kicsi többlet az 1070-nemhez képest itt is(nálam, mert vannak erősebb 1070-ek is), persze nem sok, közel sem 1080! De jó lett volna, de hát a vram sebesség nálam sokkal lassabb!

Az MSI AB halott itt és minden más hasonló progi, kár érte......mármint az órajelek állítása kapcsán azt nem engedi piszkálni, minden más működik szerencsére. Ez van zárásul. Csak pont került a történet végére, mert úgy akartam. Sajnálom ha ezért valaki megsértődött, ez az én életem, és abból nem engedek. :) :R :R :R :R :R :R :R :R :R

Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Gaming notebook topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.