Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
Nem szoktam uvolteni,meg gorombaskodni sem senkit nem kenyszeritenek semmire se. Meg szoktam mutatni amit akarom,hogy csinaljanak,akar tobbszor is.
Viszont a finom szurka piszka aaaz mindig megy pl kisebbik Viktor enyhen tulsulyos,tudja is,dolgozik mar rajta...de neha elengedi magat,hogy milyen jot evett stb. na ilyenkor az edzes kozben,ha kopkodos reszhez er,mindig fennhangon szoktam mondani:
"- Viktorkam az az extra tulsuly,amit cipelsz az MIND A TIED,te etted ossze legyel ra buszke,de cipeld es ne nyafogj" ilyenek mindig vannak.There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve