Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
"Blogbejegyzés" következik: mivel a tegnapi nap jól eltelt mindenféle programmal, így a tervezett 26 km-es hosszú, benne darabolt tempókkal helyett valami rövidebbet kellett kitalálnom, úgyhogy arra gondoltam, lerövidítem 17-18 km-re és belerakok egy 10K felmérőszerűt FM tempóban. Vitt a lábam egész simán, nagyon nem is figyeltem a tempót, csak néha rápillantottam az órára, ennek a vége az lett, hogy strava szerint másodpercre pontosan az őszi 10K PB-met hoztam össze. Valahol pech, hogy az elejét elóvatoskodtam, mert ott lépek kettő nagyobbat és van egy új PB, de inkább örülök, hogy ilyen jól ment. Így remélhetőleg a 15-ére, az UB helyett tervezett felmérő is jól fog menni. 30-án pedig egy félmaraton verseny lesz, amit egyelőre nem halasztottak el (mármint újra nem, mert eredetileg tavaly ilyenkor lett volna), az lesz a tavaszzáró, utána alapozok majd egyet, meg többet terepezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest