- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
tomcica #40372 üzenetére
Na hát attól nem csodálom, én egész héten nem futok annyit.
Ma toltam 12k-t 5:20/155 körül emelkedőket felkapva 4-el kezdődőre 170 és 180 közé. [link] Hát nem így terveztem, kb. félúton jutott eszembe, hogy dupla nap van, de akkor már késő volt. Ahhoz képest egész jól ment, de holnap extra laza lesz. Valamiért jobban bírják az ilyen jellegű futásokat a lábaim, mint a döcögést állandó tempón vagy a tömény résztávot. Nagyjából most 1-2 hétig ilyesmi lesz, hogy szokjam a dombot. Gondolkodtam, hogy még a hétfői és pénteki extra lazába is beletegyek e ilyen gyors dombozós részeket, mert tényleg csak 1-2 dombról van szó azon az útvonalon, amit most 5k-ra csinálok, de az talán már túlzás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Synology NAS
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest