- eBay-es kütyük kis pénzért
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- TWD: Dead city röviden
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz tomcica #40372 üzenetére
Na hát attól nem csodálom, én egész héten nem futok annyit. Ma toltam 12k-t 5:20/155 körül emelkedőket felkapva 4-el kezdődőre 170 és 180 közé. [link] Hát nem így terveztem, kb. félúton jutott eszembe, hogy dupla nap van, de akkor már késő volt. Ahhoz képest egész jól ment, de holnap extra laza lesz. Valamiért jobban bírják az ilyen jellegű futásokat a lábaim, mint a döcögést állandó tempón vagy a tömény résztávot. Nagyjából most 1-2 hétig ilyesmi lesz, hogy szokjam a dombot. Gondolkodtam, hogy még a hétfői és pénteki extra lazába is beletegyek e ilyen gyors dombozós részeket, mert tényleg csak 1-2 dombról van szó azon az útvonalon, amit most 5k-ra csinálok, de az talán már túlzás lenne.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- UEFI BIOS frissítési módok 2016-ban és 2024-ben ASUS alaplapoknál, FlashBack
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika