Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39276) inf3rno válasza parandroid (#39275) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én nyaraláson beszélgettem valakivel, aki azt mondta, hogy Dévény Anna szerint minden láb probléma a gerincből ered. Nem tudom miért példálóznak az öregasszonyok mindig Dévénnyel, de mindenesetre érdekes elmélet. Talán elképzelhető, hogy ezeket a tyúkszemeket is valami tartáshiba okozza közvetve. Amit tudok, hogy nekem a hátam nincs rendben, és mióta az szarabb, azóta a lábam is az. Lehet, hogy tényleg van összefüggés, és a kettővel egyszerre kellene foglalkoznom.

Teljesen off, de tud valaki ajánlani olyan úszás technikát hasra, ami a lebegésről szól elsősorban? Háton már tudok lebegni nulla energia befektetéssel, és emiatt bármeddig elúsznék, amíg sima a víztükör, és nem ütközök akadályba. Hason ugyanez valahogy sosem ment. A gyorsúszást tudom csinálni egy darabig, de a mellúszásnál elmerülök, mint egy kő, és nem érzem úgy, hogy ez a békás lábmunka bármit hozzátenne a dologhoz. Igazán a minimális erőbefektetéssel a felszínen maradás és haladás, ami érdekel, nem törekszem a tökéletességre vagy a gyorsaságra, és a fertőtlenítőben fürdésért sem vagyok oda, emiatt nem is járnék uszodába tanfolyamra, de azért jó lenne a strandon néha úszni ahelyett, hogy csak fetrengek egy matracon...

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.