RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Hieronymus:] Békésen legelészik a májusi hardvercsorda
- [Re:] Rap, Hip-hop 90'
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [SirRasor:] Garmin Venu SQ és Garmin HRM-Dual összehasonlítása, avagy kell-e a szíj?
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
brownus
veterán
üdv,
húslevest főzők, de a tyúk mellét és combjait még olajon átsütöm. mellé barnarizs lesz és kellene egy kis szósz vagy mártás mellé. van ötletetek? nekem ami eszembe jutott az nem elég 'likvid, szószos' : rendes vaj összekeverve fokhagymával amit a húsra lehet kenni és ráolvad de ettől a rizs még száraz marad....