Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#850) Warnen válasza ladybug (#846) üzenetére


Warnen
tag

Nálunk épp ellenkező a helyzet. Inkább sertésből főzök itthon, a szárnyasoknak inkább csak a mell részét használjuk. Nem mondom, hogy néha nem sütök egy kis csirkét, de azt inkább csak az asszony eszi. A pulykától pedig egyenesen rosszul vagyok, - rossz tapasztalat. :)

Mióta inkább csak tápon nevelt sertés húsához lehet hozzájutni, nagyban megváltozott a hús minősége. jóval kevesebb benne a zsír, és annyi víz van benne, hogy sokszor folyadék hozzáadása nélkül is megfő a pöri. A kellemetlen szagot pedig a hallisztes táp okozza, ritkán de szárnyasoknál is előfordul. Ugye azokat inkább maggal tömik, ezért ritkább.
Régebben használtunk melóban olyan sertészsírt, amit hallisztes táppal etetett disznók szalonnájából készítettek. Nagyon büdös halszagú volt, és az ételeket is elrontotta.

Beteg? HÁEGYENEGY almát...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.