Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Böngészőből megy az xbox cloud, ajándékozásra bőven jó még egérrel is. GP lejárta után lesz majd érdekes, de valszeg hosszabbítok. Úgyhogy törlöm is le az xbox-ról, 4G-s mobilnet hegyoldalban eléggé harmatos, és lassú letöltés a megelőző folyamatokkal már kezdett irritálóvá válni.
-
Spec
őstag
válasz
üzenetére
Jah, a lego egész barátságos, csak ne túlélő módra tedd neki ellenfelekkel. Van egy Cozy nevű módja, az a legjobb neki szerintem.
Próbáld ki az autóversenyt is, abban aztán végképp nincs erőszak,.meg agresszió.
Sőt elfelejtettem, hogy van egy bugyuta ritmusjáték szekció is Festival Main Stage néven. Ebben sincs erőszak, viszont mocskos idegesítő. Legalábbis engem 2 perc alatt kiidegel, pedig én nem vagyok szenzitív az ilyen dolgokra.
-
Spec
őstag
válasz
üzenetére
Szia!
Az előző chapter frissítésnél bekerült a játékba egy belső korhatár korlátozási rendszer. Lehet asszem 7, és 12 éves szintre korlátozni. Ha 7 évesre korlátozod akkor csak erőszakmentes tartalmak elérhetőek. Ez vonatkozik a creative mapokra is.
Bekerült egy Lego-s minecraft clone játékmód is, és egy autóversenyes játékmód is. Ezek is teljesen erőszak mentesek. -
Spec
őstag
válasz
üzenetére
1050ti-ket nem igen hajtottak bányászok. Még új korában se volt olyan hashrate-je, ami miatt nagyon érdemes lett volna, de az utóbbi 3-4 évben biztosan nem. Ha valaha volt is bányában egy ilyen kártya, az már biztosan elkelt a használt piacon és/vagy meg is döglött azóta.
Szerintem 1080-tól fölfelé lehet jelenleg aggódni, ha egy kártya gyanúsan olcsó, hogy valamikor bányában dolgozott szegényke.
ridiculous: Igen ezért írtam, hogy a 1050ti a minimum. Az RX570 valóban jobb lehet, ha valaki nem idegenkedik az AMD vonaltól. -
kiss006
csendes tag
válasz
üzenetére
Nálam is ez a helyzet illetve fortnite global csopiba fbn is panaszkodtak erre.. :/
duhito mert tenyleg volt mar ilyen par honapja is es elegge elvezhetetlenne teszi a jatekot..
valamint vicces hogy a potato pcmen siman megy 120fpssel,a 200ezres xboxon meg darabosan fut.. duhito megha tudom hogy valoszinu az epicnel kurtak el valamit megint -
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Tegnap játszottunk pár kört, mikro lagokat én is vettem észre. Nem volt vészes, de azért észrevehető. A játékban hirtelen megtanult mindenki lőni vagy mi van? Tegnap többször volt olyan hogy mindegy hogy szaladtam vagy ugráltam, kb mindig eltaláltak és 2 mp alatt knock.

-
hege8888
aktív tag
válasz
üzenetére
Ó, nagyon köszi, hasznos kis lista.
Ugye engem nyaggatnak a rokonságban-baráti körben a szülők, hogy ha kockulási igény van,
de nekem is képbe kell kerülnöm, hogy kb mi most a trend...Én még játszanék, de nem engedi időm (pl a Colonial Marines (tudom, hogy lehúzták a kritikák, de az Alien(s) nekem 11-12 évesen epic volt) bakancslistás)
-
hege8888
aktív tag
válasz
üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ. Szóval (srác és a gép messze van tőlem, de én managelgetem a család
hw igényét, és Ők sem dobálnak többtízezret VGA-kra).
Szóval
SSD-n van az OS.
LGA 771-775 Xeon egy G41-es Gigabyte lapban. Memória 4 giga, akkor azt kéne elsősorban keresgélni. Ezeket én lapátoltam össze jó 4 éve (bocsi, ezért nem emlékszem a pontos konfigra) én már csak retrozgatok, és alaposan lemaradtam az elmúlt évtizedben napi hw szinten.
A VGA egy Radeon HD7xxxx szintén Giga- valami, de most ha fegyvert fognak a fejemhez, se mondom meg pontosan melyik. Rohadt hosszú, 3 ventis, 1 gigás, asszem 6 pines plusz tápot kért.
Na majd elővszem a srácot, hogy pontosan mi a HW... -
Vertigo18
addikt
válasz
üzenetére
Az a baj, hogy az integrált VGA-s processzorokkal sosem lesz olyan a megjelenítés, mint egy fizikai videókarival. Én is bedőltem anno ennek a maszlagnak, aztán betettem egy tök alap 1 Gb-os kártyát a letöltőgépembe otthon, ami 24 órában megy, hát ég és föld a különbség, holott az integrált VGA elméletileg még jobb is kell legyen, mint amit beleraktam.
-
libus
őstag
válasz
üzenetére
"illetve lövésem sincs, hogy milyen sűrűn újul a bal oldali rész a shop-on belül "
Teljesen akkor újul, mikor szezon váltás van. De minden ill. majdnem minden vasárnap szokott bekerülni legendary-k. Van mikor hero, fegyver, defender, survivor.
ProEvoFan:
Venture módot érdemes végig vinni, mert értékes dolgokat kapsz!
-
-
libus
őstag
válasz
üzenetére
Szia!

A Vacuum tube bow-al most nehéz játszani.

Most jobb a Xenon bow!
Mondjuk nem próbáltam ki (majd este), de arra kíváncsi leszek, hogy egy gépfegyvernél mikor meghúzom a ravaszt és jobbra balra mozgatom a célkeresztet, akkor a ravasz folyamatos húzása közben csak arra az egy helyre lő e, amikor meghuztam a ravaszt, vagy az lő e, a célkereszt irányában is..
-
-
GEIL
addikt
válasz
üzenetére
1. Kell generálnod egy Nintendo-s accountot...."Fortnite téren szűz legyen"
2. Epic fiókodba be kell lépned (PC vagy telefon pl) és ahol a csatolt accountok vannak, ott hozzá kell adnod azt a Nintendo accountot amit előtte létrehoztál.
3. Inditsd a Nintendo switch-et...lépj be ezzel a Nintendo accounttal......
aztán Fortnite letölt és mehet a móka...minden cuccod ott lesz. ( De fix 30 fps-re készülj fel )
-
Wyll
őstag
-
Golden9
veterán
válasz
üzenetére
Nekem sem tiszta, hogy most mik is a szabályok.

Naponta beírod, hogy lehet jelentkezni, és az első öt kapja a zsetont, vagy akik eddig jelentkeztek, azok mind kapnak, de csak később, holnap, holnapután.
Mert ha az utóbbi, és Árpi mindenhogy kapott volna, akkor most én kérhetek még magamnak mintha hatodik lettem volna.
-
GEIL
addikt
válasz
üzenetére
Irigyellek....én szeretném a fullos grafikát és effekteket, de végre rendes fps mellett
( 60 ).....árnyékok és effektek nelkül elég tré és egyszerű a kinézet.....az nem élvezetes már. 😔😥🙄😤😑 Ps4 kinézete még pöpec, mert megvannak az effektek, de 19 fps- sel nem élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Igen, így ahogy mondod.
Nagyon pöpec az 5.1-es engine....sokat dob a hangulaton az a sok új részlet.

Viccen kívűl nekem csak néha dobja fel ezt az opciót.