Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz BigBlue69 #4211 üzenetére
Közös Epic accounthoz kell kapcsolni a PC-t, PS-t, boxot, hogy meglegyen a StW és minden kontent az összes platformon.
Boxon is ugyanannyi a pack, és még egyszer: csak PS-re vonatkozik a vbuck korlátozás.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Sefneni
őstag
válasz BigBlue69 #4358 üzenetére
Nekem soha nincs ekkora szerencsém.. Tegnap az utolsó meccsemben egész jó kis csapat volt, viszonylag kevés ember halt meg, akit lehetett még revive-oltunk. Aztán a végefelé már lecsökkentünk 4-re, aztán a legutolsó résznél (mikor már csak SK hp-ját kell levinni), fokozatosan 3-2-1 főre csökkent a csapat (ahol én voltam az utolsó élő játékos ). Dehát fele hp-ról nem tudtam egyedül lehozni sajnos.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
markknight
veterán
válasz BigBlue69 #4470 üzenetére
Lehet elbeszélünk egymás mellett, inkább felvettem telefonon gyorsan. Hat challenge megvan, de mégsem tudom feloldani a fehér bácsit. Pedig az is egy mission, az Unfused.
https://streamable.com/5rxyd -
GEIL
addikt
válasz BigBlue69 #4528 üzenetére
Este csatlakozom én is.....
PS4: NorbiBali123
(epic: szemuve apu)
Vegyél fel ismerősnek engem is."Zotyius"-sal szoktunk játszani legtöbbször....
de a fegyvereim és cuccaim nagyrészét "bAdman_hun"-tól kaptam én is.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
-
Årpi
őstag
válasz BigBlue69 #4819 üzenetére
Tippre a kapunyitást azt takarja, hogy event előtt fél órával kapunk egy LTM-et ahol majd nem tudjuk egymást ölni meg ilyesmi az event időpontjában. Marshmello koncert volt az első ilyen, azóta bevett szokás.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
30z.Samu
félisten
-
BigBlue69
őstag
válasz BigBlue69 #5076 üzenetére
Mondjuk ez tegnapi:
v11.31 arrives tomorrow. Downtime begins at 4 AM ET (0900 UTC).
Stay tuned for updates when downtime ends. pic.twitter.com/ZKb9DGdbWI[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Årpi
őstag
válasz BigBlue69 #5088 üzenetére
Igen, ha jól tudom három star warsos ajándék is van .
Kategóriák szerint a lista a következő (úgy tűnik tényleg mindenki megkap mindent):
2 Wrap, 2 Pickaxe, 1 Trail, 2 Back bling, 2 Glider, 2 Loading Screen, 1 Music Pack, 1 Emote, 2 Banner és a 2 ajándék Outfit [ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz BigBlue69 #5150 üzenetére
Szia. Elvileg meg kellett volna hogy kapd. Én is megkaptam. Én most a LV 50-et értem el itt a Kurohomura-t kaptam meg. Már ez sem volt könnyü feladat. Kíváncsi leszek a következő promóciós karakterhez mi kell. esetleg 100?
Samsung Galaxy fold 4 12/256gb/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
Årpi
őstag
válasz BigBlue69 #5185 üzenetére
Egy blatant aimbotossal találkoztam a ~800-1000 játékóra alatt. Néha a konzolos/kontrolleres játékosok aim assistja ami zavar, de ennyi, sose ütköztem csalókba pedig arénázgattam anno champion szinten is amikor még volt trio.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz BigBlue69 #5188 üzenetére
Nem, azt sem tudtam hogy létezik a wallhack 5500+ óra TPS/FPS játék után (Fortnite, CS:GO, PUBG) Amúgy a Fortnite Battleye/EAC + szerver oldali dolgok kombója egész kellemesen szűri a csalókat, sokáig az egyik cheates fórumon is pangott a topikja, mert nem volt érdemes írni rá mert pillanatok alatt detected lett. Persze pár privát cucc működhet, de előbb fognám egy rossz szerverre / valamilyen bugra az ilyeneket mint csalásra. Ettől függetlenül biztos beléjük lehet szaladni..
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz BigBlue69 #5212 üzenetére
Köszi az infót!
Tegnap PS-eztem, gondoltam levezetésként tolok egy meccset, a SW event óta úgy sem indítottam el. Kinyitottam az ajándékokat, kicsit visszatért a Karácsony nálam. Voltak benne egész jó dolgok meg alapvetően is szimpatikus az Epic részéről ez a gesztus. Bár azt az érdekességet fedeztem fel, hogy kaptam egy "karácsonyos" glider-t, de azt az inventory-mban nem találtam meg. Pedig használtam volna szívesen, na mindegy. Látjátok, de jó volt hogy nem vettem karácsonyi dolgokat az Item Shop-ban? Kaptam karira az Epic-től és szerintem ezek sem rosszak, sőt. Utána jött az érdemi rész, játszottam egy partit PS-en, a pálya rohadt jól néz ki, hogy az egész havas. Lehet én játszottam régen konzolon, de mintha alapvetően is tekertek volna valamit a grafikán, mert meglepően jól nézett ki, de lehet, hogy azért vagyok most annyira "elfogult", mert alapvetően imádom a havas környezetet. A végjátéknál pedig a hóviharnál meglepődtem rendesen, de nagyon tetszett, irtó jól nézett ki és hangulatos volt. Második lettem, de ez nekem így nagyon bejött.
Sic Parvis Magna
-
Exelsior
senior tag
válasz BigBlue69 #5227 üzenetére
Nekem is bejön bár most az Astra-t vettem meg.
Samsung Galaxy fold 4 12/256gb/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
-
markknight
veterán
válasz BigBlue69 #5374 üzenetére
Replaybõl nézd vissza. Ha te lõsz elõször, de õ kapott le, akkor vagy a fegyvere gyorsabb, vagy jobban célzott, esetleg a hit registrationt nem neked adta a szerver, ami a magas ping miatt lehet. Apexbe nagyon tróger az utóbbi, de itt fortniteban mindig eltalálom azt akit lövök és halálkor az elsõ kettõ opció él, soha nem tapasztaltam gyanúsat. Haverom is mindig káromkodik, hogy honnan, meg kamu, meg csíter, de én békésen be tudom annak, hogy rengetegen jobbak nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz BigBlue69 #5404 üzenetére
Igen-igen. Én ezért szoktam "váltogatni" őket. Mikor melyiknak van inkább szezonja. (szó szerint )
30z.Samu: szerintem a célközönség nem fogja tolerálni, ha ezt minden szezonnál eljátsszák. Mindenki a "normál időtartamú" szezonra van berendezkedve, amit kényelmesen teljesítesz, van benne kihívás, de mégsincs elhúzva a végtelenségig. Legalábbis szerintem. Én támogatnám akár a szezon a szezonban típusú ötletet is, de perpill nem látom értelmét, hogy mindenféle történés vagy sztori nélkül vagyunk már hetek óta.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
elder troll
őstag
válasz BigBlue69 #5491 üzenetére
Köszi, már kezdtem betojni.
Azt írtam, hogy patch után minden eltűnt. Illetve ha ez nem bug-nak köszönhető, hanem feltörték a fiókot, akkor azt jelezzék.szerk.: most jött a válasz, hogy ez egy ismert hiba, és rajta vannak az ügyön.
Tippre elindított pálya (visszaszámlálás) után rámentem a backpack részre a menüben, amikor már nem lehet módosítani semmit. Vagyis gyors guglizással ilyet találtam 1-2 évvel ezelőttről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest