- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinkasime
tag
Örülnék ha Epic-ék előrukkolnának valamivel,bug fixekre jöhetne már egy nagyobb csomag,mert valami írdatlan sok a bug..
ráadásul itt van a nyakunkon a Valorant,a warzone mióta megjelent nem nagyon veszített a sikeréből,ugyhogy epic kösd fel a gatyót
-
sinick
senior tag
Sziasztok! [6371] -be írtam, hogy bankkártyás vásárlás nem működik (mert "We could not confirm your purchase at this time. Please try again later." hibát kapok).
Jelentettem purchase issue-ként az epicnek, jött covidos automata válasz, majd jött egy sablon válasz, hogy hogyan kell refund-ot kérni. (Ugyan miről???)
Aztán négy nap múlva jelentettem invoice issue-ként az epicnek, megint jött covidos automata válasz, majd nem jött semmi.
Ötödig nap reggel dühömben csináltam egy paypal-t, azzal egyből működött.
Még aznap este jött az elsőre egy kérdés, hogy megoldódott-e. Ha igen, akkor zárjam, ha nem akkor írjak választ a vonal fölé. Finoman elküldtem őket a 'csába, hogy négy levélből nem tudnak egy értelmes levelet küldeni.
A 'csába levélre sem reagáltak még. Retartdált egy banda!
Csak okulásul írtam, hátha más is beleszalad.
-
mcwolf79
veterán
Sziasztok !
A Deadpool skin-t hogy lehet megszerezni ? Én valahogy megszereztem, magam sem tudom hogy, a lányomat meg “üti meg a guta” , hogy neki nincs meg. Thx -
maximilian4
addikt
válasz
30z.Samu #6390 üzenetére
Aha. Szerintem elég jó. Már megszoktam. Fix 30 fps. Leginkább a kontroller miatt nem veszek már jelenlegi generációs nagy konzolt. A rövid úton járó ravaszok és a kézbeillő dizájn miatt én a nagy konzolok kontrollerjével sokkal bánább vagyok. Persze azokhoz is van 3. gyártótól rövid ravaszos kontroller, de nem fogok egy kifutó konzolhoz 30-40 ezerért venni egy elit kontollert.
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #6393 üzenetére
2-3 hét.....s mi lesz 2-3 hónap múlva ?
(Ha reálisan nézzük julius-augusztus lesz a csúcs kb.....de utána még csak lefelé fog indulni a görbe.....lehet hogy ősz lesz belőle mire nyilnak a határok és kb visszatérhet mindenki a megszokott kerékvágásba)
Most van idő otthon nagytakaritani....a jövő évi "strandformát összerakni", nyugodtan edzegetni....stb......kicsit lenyugszunk...nincs rohanás meg fesztiválozás...se nyaralás....se étterem meg kijárás.......több idő jut a családra...fontossági sorrend helyrerázódik.....plusz van idő játszani isMár csak az kéne hogy maradhassak én is itthon az asszonnyal és fiammal, de a kormány fizesse legalább a bér 70-80 %-át.....még a szegénykés romániában is nyomja kormány a 75 % ot......itthon 0 %
.......benzinár meg végre kb a helyén van...erre nem mehetünk semerre.....
-
Sefneni
őstag
válasz
maximilian4 #6389 üzenetére
Mostanában nem játszom túl sokat, nekem ez tök új volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6387 üzenetére
Te még mindig Switch-en tolod? Az szép!
Most stabilan fut a játék rajta?
-
Sefneni
őstag
Menő a Deadpool skin.
Viszont egy érdekességre bukkantam ma a játékban. Mikor vártuk, hogy "jöjjön" a busz, láttam hogy egy legendary/mythic fegyver van a földön. Felvettem és egyKingsman esernyő volt Lehetett vele sebezni (55-55-100 bal klikknél) illetve gondolom védekezni is a jobb klikkel.
Bocsi ha ez már régi info, de én eddig nem tudtam hogy lesz ilyen kollab is -
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #6386 üzenetére
-
maximilian4
addikt
válasz
markknight #6385 üzenetére
Jó ez a deadpool skin. Remélem mindekinek megvan már.
-
markknight
veterán
Ps4-en rettentõ mennyit tölt a br, ez már kb pofátlanság. Hanyagolom is egy ideig a játékot, ennél többet ér az én idõm. Egyébként nagyon lelankadt az Epic, nem ezt szoktam meg.
-
Rinkasime
tag
Én most operation dropzone-t nyomom,nagyon élvezem 15-20-25 killek meccsenként
nem kell építeni szinte semmikor,a kör is jó szűk ahhoz,hogy megtaláld az enemyket
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #6381 üzenetére
GG, nekem szerintem majd akkor lesz meg, ha nem játszik vele senki és csak BOT-okat dob be. De lehet akkor se...
-
Rinkasime
tag
Az öreg karate mester nem is rossz most az item shopban
-
30z.Samu
félisten
Nem is tudtam, hogy Gandalf is benne van a játékban.
-
atibuc
tag
Új még nekünk (Xbox one x)! Fiam tud játszani ismerőssel közösen (neten keresztül)? Van gold-live előfizetés. Előre is köszönöm.
-
sinick
senior tag
Sziasztok! A "Limited Timer Offers"-ekből megvenném az "Iris Pack"-et 4.99 euróért, de nem tudom. Kártyás lenne, kitöltöm az adatokat, minden oké, majd checkout és "We could not confirm your purchase at this time. Please try again later." hibát kapok. Ez mit jelent? (Egyszer vásároltam már, akkor nem volt gond.) Köszi: sinick
-
czgaben
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok, most kezdtünk játszani a Fortnite-al és most segítséget kérnék. Az istennek nem bírok battle royale módban játszani. 2 hete vettük az xboxot és ment is rajta, de ezen a héten már nem tudtam BR-ben játszani. Hiába választom ki game mode ban, mindig creativeba rak, hibaüzenet nélkül. Xbox pass ultimate előfizetésem van, elvileg mennie kène, úgy ahogy korábban ment is. Tudtok segíteni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #6365 üzenetére
Ez mondjuk jogos.
-
2.64-es változat érkezett. PS-en 1,121 GB.
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #6363 üzenetére
Nekem a Gold Agent Peely nagyon tetszik. De a büdös életbe nem fogom elérni a 300-as szintet..
-
Exelsior
őstag
Sziasztok. Midas-t hogy lehet teljesen GOLDra változtatni?
-
törölt tag
A tegnapi myth lead survivor pályát kipróbáltuk. 163-as ellenfelek jöttek (lvl 140, 4 player), a boss-t csak csapda sebezte, és a többiek elhúzták a csapdáktól. Csata közben nem mindig figyelik a chat részt, így hiába írtam, hogy ne húzzák el. A bázist pikk pakk beverték, egyedül nem tudtam védeni. De ettől függetlenül sem láttam reális esélyét, hogy megcsináljuk, még 4 db max szintű játékosnak is problémás lett volna, annyira aránytalanul erősek 163-as szinten. Nem is tudtam, hogy létezik ilyen nehézségi szint, csak sejtettem a többi 4 playeres pályából. Szóval nem javallott ilyen nehézségi szinten próbálkozni, hiába volt nagyon beépítve és csapdázva. Mindenesetre már bánom, hogy elosztogattam az összes mikrofont, most jól jött volna. A bluetooth dongle megkergül a kékfog kihangosítóval és kontrollerrel együtt, és nincs elég hosszú microusb kábelem a kontrollerhez.
-
törölt tag
válasz
BigBlue69 #6354 üzenetére
Nálam sem látszik, előfordul néha az ilyen.
Így könnyebb talán megtalálni a többit. -
30z.Samu
félisten
-
GEIL
addikt
válasz
Rinkasime #6349 üzenetére
PC-s voltam mindig is...kényes a szemem az fps-re....Mortal Kombat és Fifa és kényelem miatt vettem PS4-et is, mert ott fix a 60fps PC-n is és konzolokon is......közben fiamhoz került a PC, de mellette rákaptam Fortnite-ra is...még a 45-60 fps-sel elvagyok BR-ban...de a STW az szenvedős....25-30 fps az nagyon harmatos.....
De majd a PS5 vagy az Xbox Series X megoldja a gondot.....PC-t se tennék össze 250 alatt sajnos...egy jó gamer laptop meg 300 től indul ( amit megvennék esetleg)....úgyhogy konzol lesz majd megint.
De előtte fiam gépébe a GTX960 helyett kap egy
GTX1660ti / RTX2060 körüli kártyát aztán ámen. -
orc88
őstag
-
Rinkasime
tag
Nem tudom ti hogy tudtok 30-40 olykor 25 fps-el játszani... nem gúnyolodásból írom,mert én évekig azon játszottam,de mióta 144hz és 120 fps-en nyomom ég és föld,volt hogy visszaváltottam 60fps-re de valami borzalom még 60on is
-
törölt tag
válasz
Sefneni #6344 üzenetére
Akkor még a lilákkal sincs tele, vagy a lilák sincsenek feljesztve max szintre.
Hetente 2 lila survivort lehet venni a heti shop részen, ezeket érdemes gyűjtögetni, hogy legyen mivel kombinálni (personality, skill bonus). Ezen kívül küldetéssel kapsz még két myth survivort, ezeket is érdemes berakni akármilyen skill bonus esetén is.
A lilákat idővel tudod cserélni legend-re, ha "betöröd" a lilát, akkor visszakapod a ráköltött dolgok nagy részét. Legend survivort nem szabad törni, mert idővel jönni fognak hozzá megfelelő myth leaderek, de ezeket főleg láma nyitogatásból szereztem be.
Ha nincs fejlesztéshet elegendő alapanyag (pure drop of rain, stb), ezeket farmolni kell normál pályákon. 100-as szintű pályáktól adhatja arányaiban a legtöbbet (lvl 100 = 60 pure drop of rain, lvl 140 = 90 pure drop, de oda be sem enged ilyen szinten).
Wargames daily-ben is van minden nap egy választós reward: 60 pure, 36 lightning in the botte és a másik 2, ezeket meg szoktuk csinálni, és jól jönne egy alacsony szintű karakter, mert lehúzza a lények szintjét. Már Zotya nélkül is zavaróan nehéz tud lenni egy 131-es és egy 117-es "villámszintű" karakterrel (130 körüli ellefelket ad, Zotyával 111-es ellenfeleket dob be, és a reward változatlan marad). -
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #6346 üzenetére
Nekem "villám szint 61" és "level 178" .....eddig. (Canny Walley SSD2 után járok )
Mennyi idő alatt sikerült eddig és napi mennyi játékidőt teszel bele ? -
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #6337 üzenetére
Csak One X-en próbáltam, és az X-es javítás után játszhatatlan. Közel max grafikát lőttek be, nekem az irányításban is zavaró volt a nem konstans fps/frametime miatt. Alapból sem játszottam rdr 1-2 kívül 30 fps-es játékot, de azoknál nem volt más lehetőség.
Illetve amúgy is levett grafikával szoktam stw-t játszani, mert zavarnak bizonyos dolgok (blur, dof, stb).
Szerintem a jaguar cpu magok miatt amúgy is kb lehetetlen lenne 60 fps-sel futtatni akármelyik aktuális konzolon a rengeteg gépi ellenfél miatt.(#6340) GEIL
Pont a napokban kérdeztem őt, hogy ps4-en hogyan megy a játék, mert az X-es tapasztalataim nem voltak felhőtlenek. Szerinte stabil 30 fps megvan, tippre akkor one-s gépen is hasonló lehet. -
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #6334 üzenetére
Ps4-és Xbox is van itthon ( tudom és látom min hogy fut...az erősebb változatokon is ugyanúgy)....mindkét konzolon " kb sima" a Battle Royale (45-60 fps)...de a Save the world alapból 30 fps lock-os...de "uncapped framerate" kapcsolót ON-ra téve már néha felmegy 60-ra is...de a minimumok azok 25 fps...és nagy átlag az mégis 35 fps körüli....el lehet játszogatni, de egy olyan SSD küldetés ahol tényleg 100-ával jönnek a zombik, na ott 25 fps és méreg.
-
törölt tag
válasz
Sefneni #6331 üzenetére
140-es 4 playeres küldetésnél látok myth lead survivor pályát ezen a weboldalon, azok elég durvák tudnak lenni.
100-as szintű pályán belül a 4 playeres verzió esetén magasabb szintű ellefelek vannak védésnél, és a mennyiségük is több szokott lenni érzetre.
Max szinten sem próbáltam még 140-es 4 playeres pályát, de szerintem lennénk rá 4-en. Viszont annyira elosztogattam a 130-as csapdákat, hogy nyertesként neked konkrétan több van. Amúgy ez a map annyiban könnyebb az átlagnál, hogy csak 4 percig kell védeni.
Este 8-9 körül lehetne jó nekem, a többiek is akkor szoktak fent lenni. -
Sefneni
őstag
Srácok, valaki nem tervezi ma megcsinálni a mythic survivor-os 122-es szintű küldetést az stw-ben? Becsatlakoznék 86-osként.
-
Rinkasime
tag
Akinek van kedve együtt csapatni,az felvehet Rinkasime néven,illetve discordon is Rinkasime#6740
-
Egy újabb kérdés Uraim! A fiam fortnite játéka kiírja induláskor, hogy valami anticheat programot le kell töltenie. Ezt hol találjuk?
Ez valami új dolog mert tegnap még minden további nélkül ment a játék... -
Sefneni
őstag
Leakerek tegnap megtalálták
Oro challenge-it. -
GEIL
addikt
válasz
Gyuri a pro #6323 üzenetére
Akkor nem a live gold a hiba.....
Szóval Xbox-on inditod a Fortnite-ot de belépéskor nem enged be az accountodba, amióta megcsináltad a 2FA-t...ha jól értem.
Első körben belépnék telefonról vagy PC-ről és megnézném az EPIC accountot hogy ott mit mutat....email..jelszó...csatolt fiókok ( Xbox ? ), esetleg 2FA-nál most mit mutat...stb......annak menni kell, ilyen nincs hogy ez miatt nem enged be....jelszó és Email nem változott akkor minden ugyanaz.
csak kért megerősító kódot E-mailre.
-
Rinkasime
tag
válasz
Gyuri a pro #6316 üzenetére
Van live előfizetésed?
-
-
orc88
őstag
válasz
Gyuri a pro #6316 üzenetére
Szia!
Alap kérdés, de van aktív xbox live előfizetésed?
-
orc88
őstag
válasz
mefistofeles #6317 üzenetére
Üdv!
"Hogy lehet a fortniet-t az epic gamest meg úgy cuzammen minde a játékkal kapcsolatos dolgot törölni az SSD-ről?"
Kell lenni egy Epic Games mappának valahol a C:\ gyökérben vagy a C:\Programfiles / C:\Programfiles(x86) alatt. Ez a default. Ha ezt törlöd minden megy a levesbe.Vagy:
Start menü --> Vezérlőpult --> (Minden vezérlőpult elem) --> Programok és szolgáltatások --> Epic Games és Fortnite a listában jobb klikk, eltávolítás. -
Uraim! linuxos vagyok és fingom sincs a játékokról de a fiam őrült fortnite játékos. jelenleg a windows és egy office társaságában egy 120 Gb-os SSD-n csücüsl a játék. Sajnos ezzel annyira megteleik a meghajtó, hogy már a játékfrissítés sem tud telelpülni. Szóval a kérdésem. Hogy lehet a fortniet-t az epic gamest meg úgy cuzammen minde a játékkal kapcsolatos dolgot törölni az SSD-ről? Az a tervem, hogy az 1 Tb-os merevlemezére telepíte. Tudom, hogy ez némiképp lassítani fogja a játékot de nincs más ötletem. tehát, hogy tudom a játékot leradírozni az SSD-ről? Előre is köszi a válaszokat!
-
Gyuri a pro
friss újonc
Sziasztok!
11 éves "nagyon újonc" vagyok. Szeretnék segítséget kérni tőletek, mert sem az apukám sem a nagybátyán nem tudnak nekem segíteni, mindketten reménytelen esetek.
A problémám a következő:
Fortnite-ot szereznék játszani az xbox-omon van már nekem accountom.
Tegnap megcsináltam a bogie down (kétlépcsős belépést) és azóta, amikor szeretnék belépni az accountommal az xbox-om ezt írja ki, hogy:
"Unable to sign in to your account for xbox live. Please try again later."
Órákon keresztül próbálgattam, de sikertelenül.
Mit rontottam el?
Kérlek segítsetek, most nincs suli és lenne időm sokat játszani és persze most cseszik ki velem ez a ....
Köszönöm a segítségeteket.
Gyuri a pro -
GEIL
addikt
Fiamnak még tavaly megvettem.....elég jó skin...meg "vékonyka is".....szerintem nehezebb lőni rá mint valami nagydarab skinre.....mostanában még hátizsákot se teszek fel mert oldalról nézve "szélesít és kiáll"....engem pl zavar.....köpeny vagy egy egyszerűbb "lapos" backpack az oké.
-
Draken
őstag
Valakinek megvan a chaos agent? nagyon fáj rá a fogam
-
30z.Samu
félisten
Secret kollegával most összehoztunk egy olyan win-t, hogy mi is meglepődtünk.
Volt benne egy helikopter fight is, mindkettő gép lezuhant és folytatódott a fight a földön. Éppen hogy megúsztam, de rohadt jó volt, de a win is persze, ezt ketten hoztuk össze.
-
törölt tag
Akkor elnézést kérek a félrevezető információért, és köszönöm a javítást.
Szemre ugyanaz volt, most másodszor megnézve nincs a rouge a neve előtt, és nem szürke-zöld árnyalatú.
Az is megvanBeváltottam egy ilyen xbox-os kódot, hogy tudjam mit adok el (5000-ért vitték az isten háta mögül elvonatozva). Illetve a játékpénz része ment a karácsonyi 10000 v-bucks-os nyereményjátékba.
-
törölt tag
válasz
Qkackca #6305 üzenetére
Megnéztem, és van fekete skin hozzá, a "hátizsákot" nem találtam.
A pc és ps4 tulajoknak jelezném, hogy az eddig xbox exkluzív "legendás zsivány pók lovag" is kapható ma 2000 játékpénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest