- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Na most kár, hogy nincs Vbuck-om, ez qrva jól néz ki.
-
markknight
veterán
Jó, értelek titeket. Ebben az esetben részvétem
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy totál kezdő kérdésem. A fiaim játszanak a fortnite-al, haladnak is szépen, 179 ill. 168 szintűek voltak TEGNAPIG. A mai frissítés után jött a cirkusz: mindkét fiam karaktere level 1. Próbáltam visszakeresni a fórumban, tényleg igaz az, hogy a karakterek minden új szezonban resetelődnek? Nyavajognak elég rendesen, hiába mondom nekik, hogy semmi előnnyel nem jár, a cuccaik megmaradtak, csak hát az a fránya level..... Sehogy sem lehet visszaállítani ezeket?
Előre is köszönöm és bocsának ha már volt vagy ezerszer.
Üdv -
Wesder
titán
válasz
markknight #5988 üzenetére
Azért én egy sima multiplayer jàtékmódnak még tudnék örülni. (DM, TDM, CF, KotH) kis, közepes mappokon.
A Fortnite pont olyan, hogy bàrmit elbír. -
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #5958 üzenetére
Amióta megjelent, azóta rengeteg dolgot rakott az Epic a játékba, kb minden témát érintve, példát mutatva a többieknek, hogy mi is az a live service. Kicsit kiégtek, de még mindig tudnak egyediek lenni. Szal összességében már nem vagyok csalódott mint ahogy írtam.
-
Årpi
őstag
Hmm, kövezzetek meg, de nekem bejön az új szezon
Battlepassban is vannak nekem tetsző itemek (inkább a fun faktorra mentek rá most, nem annyira komolyan vehetők a cuccok, de ezzel nekem nincs bajom). Mondjuk az jogos, hogy a +2 hónap miatt egy kicsit lehetett volna combosabb is, de lehet akkor már túl sok lenne.
-
Aby_2014
aktív tag
Üdv! Milyen lehetőség van játék által foglalt tárhely csökkentésére? Mos foglal 133 gigát és még 10+ gigát akar frissíteni......
-
Draken
őstag
én pl ha behozom a nagy térképet, nem tudom eltüntetni a régi módszerrel..
-
BigBlue69
őstag
Hagy huzzak lapot 19-re..
Nekem tetszenek a skinek.. Bár az emotok tényleg trék..
Sokkal nagyobb szívfájdalmam a teljes randomitás.. Lővések összevissza.. Shoti hol 40-et sebezz hol 120-at teljes közelségből azonos rarityvel.. Ezzel kezdhetnének valamit.. -
Årpi
őstag
Nekem is meglett az ernyő, jó kis solo aréna.
-
tepenzed
őstag
na meg is van az új ernyő
-
markknight
veterán
Mentem pár menetet, eddig nem fogott meg. A skinek tetszenek, a bp menü ötletes, van mit farmolni. De gameplayben többet vártam volna, ráadásul sehol egy patch notes, ami elég gáz. Lényegében nem lennék csalódott ha ezt decemberben kiadják, de 2-3 hónap üresjárat után keveslem.
-
30z.Samu
félisten
Most rá tudtam nézni a Tier-ekre, van 1-2 glider meg csákány, ami jól néz ki. De az emote-ok meg az outfit-ek rém gyengék...
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #5964 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz
maximilian4 #5958 üzenetére
épitmények gondolom nem dőlnek...
-
maximilian4
addikt
-
30z.Samu
félisten
-
tepenzed
őstag
válasz
markknight #5954 üzenetére
már leleplezték volna a titkos skint? nem szoktak ilyet csinálni
-
markknight
veterán
válasz
maximilian4 #5950 üzenetére
Ő a secret skin, mondja is a weboldalon saját magára
-
tepenzed
őstag
Hát ez a bp az eddigi leggyengébb szerintem, nem is tudom, hogy van-e értelme megvenni. De most komolyan, milyen gagyi skinek ezek? A testreszabható skin még jó is lenne, de baromi egyszerű dolgokat lehet csak pakolgatni rá. Deadpool meg persze gondolom max fizetős skin lesz...
Egy dolgot nem értem, ennyi szünet után min dolgoztak tulajdonképpen?
-
30z.Samu
félisten
válasz
maximilian4 #5951 üzenetére
Én is nézek most egy stream-et, hát....1-2 jó pofa dolog van benne, de összességében eddig egy kalap ...
-
maximilian4
addikt
Ez eddig nagyon nem az amire számítottam...
-
válasz
maximilian4 #5947 üzenetére
Jah itt sem.Megy!
-
Årpi
őstag
Nagy ötlet volt belerakni deadpoolt a Battle Pass-ba 950-ért amúgy is megvennék sokan, így meg mindenki ráugrik a passra is.
-
GEIL
addikt
PC-n: 9,47 Gb
PS4-en: 8,3 Gb.....már tölthető
-
zolee06
tag
Hát az új skinektől nem kell hasraesni
-
orc88
őstag
-
penge111
addikt
Micsoda csontváz skin van lvl 100-on, tuti megint be kell fizessek a lányomnak erre a seasonra
-
GEIL
addikt
válasz
markknight #5924 üzenetére
Ennyi....priviben dobd át a telószámot...megbeszélem velük.
-
GEIL
addikt
válasz
markknight #5921 üzenetére
Vedd ki a csúszót vagy fél nap szabi.....munka ráér...ugysem csinálja meg senki helyettünk.
Fortnite most fontosabb....
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #5921 üzenetére
Most már tényleg jön.
-
markknight
veterán
Na már csak 1 óra és minden kiderül. Hála égnek nem lett igazam és valóban érkezik az új szezon. Kérdés meddig tart a downtime. Mondjuk nekem az mindegy, mert dolgozom 4-ig. Muhaha
-
Årpi
őstag
Most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy holnap 10:00-kor itt a (12./2. szezon). Battle Pass vásárlás/aktiválásnál is nézi a Creator kódot, így ha valakit szerettek támogatni akkor ne felejtsétek el beírni a SAC kódját.
https://twitter.com/FortniteStatus/status/1230224671217418240
Ha nincs ilyen, akkor use code Arpi -
30z.Samu
félisten
Ez a játék nagyon nem akarta ma, hogy nyerjek. Majdnem minden meccsen második lettem és alig maradt a srácnak HP-ja. Az utolsó előttiben 27, az utolsóban 4HP...na mondom takarodj! 😡😂😂😂
-
penge111
addikt
válasz
markknight #5906 üzenetére
200-at mire,annyiért semmit nem lehet venni
-
penge111
addikt
Na kislányom addig rágta a fülem, míg megvettem neki a season passt, ez a vizes lufis figura skin tetszett neki, szóval lvl 48 idáig azt hiszem. Azt mondtam neki ha lvl 80 lesz megveszem, mert akkor megvan ugye a másik season pass ára is, mindegy...
Amit nem értek, mielőtt megvettem a passt valahonnan volt a lányomnak 200 V-bukja, összeszámolgattam, hogy 48lvl-ért járt volna 500. De továbbra is csak 500 kreditje van, nem 700. Hova a fenébe tűnt az a 200? nem lényeg csak érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest