- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0418
őstag
Na sikerült megoldaniuk az fps gondokat? Mennyire lett stabil? Nem volt időm megnézni, meló után rögtön Forzaztam
-
Årpi
őstag
Nagyon elégedett vagyok a mai patch-csel. FPS kőstabil lett, nagyon smooth a játék. Az XP rendszer NAGYON barátságos lett, a punchcard buffal garantált a napi fix 1 tier ugrás ami eddig jó esetben csak fél volt. (Daily-nél ugye 5 kiscsillag volt). A Ghoul Trooper amire másfél éve várok pár napon belül visszatér.
RPG/Gránátokon lehetne még finomítani lootrate szintjén, illetve még egy kis mobilitást elfogadnék, de most nagyon élvezem ezt a szezon. -
pulffy
őstag
Raptornak jött egy nagyon fain style
-
törölt tag
válasz
zolee06 #4192 üzenetére
310-ig számolja az egyik szintet, a villám melleti számnak 131 körül lehet a vége, nekem ehhez még két arany survivorra van szükségem, amiknek a személyiségük passzol a leaderhez. Összesen 4 arany survivornak nem passzol a personality-je (myth lead mindenhol, 2 myth survivor mellett a többi arany).
Sokáig szólóztam, de alapvetően ez csapatjáték. -
Krisz0418
őstag
válasz
zolee06 #4190 üzenetére
Azt a lila eső cseppet nagyon gyűjtsed majd, fejleszteni később azzal lehet es viszonylag sokat ker minél nagyobb szintre akarsz fejleszteni valamit. Az outlander hősök tipik defense hősök szerintem, lerakod a teddy macit meg nyomsz egy dront vagy mi az addig töltesz egy cigit es elszivod😂 viccet félre téve ahogy haladsz úgy fog egyre jobban tetszeni a játék.
-
tepenzed
őstag
Na jelentősen megemelték az xp-t, hogy ne legyen nagyon grindy a játék.
Azt amúgy jól látom, hogy a battle pass tulajok most nem kapnak xp boostot? Tehát ugyanolyan gyorsan tudok szintezni mint a többiek? Mert akkor csak szezon vége felé oldanám fel, ha tényleg úgy látom, hogy sikerül feloldani amit akarok.
-
zolee06
tag
Tegnap kipróbáltam a STW-t! 4. szintig nyomattam, kaptam két karaktert, glayder, V-buckot 😀! Ez az egész játék erről szól hogy a zombik ellen kell harcolni védeni a bázist? Folyamat fejlődés mellett lehet fegyvereket craftolni csapdákat fejleszteni? Nekem tetszik 😀gondolom társakkal nagyobb élvezet a játék!
-
GEIL
addikt
Mai item shop-ban újra ott a "Skull Trooper"
....muszály behúzni
-
Wesder
titán
válasz
markknight #4177 üzenetére
Nem kiszedték, hanem vakamit nagyon elbaszarintottak, mert a finkciò működik, csak +3-5fps-t okoz, nem bír a konzol 60-at, ami vicc. Egy 6TF-os PC-n simàn kihajcsa a 60-at.
-
Krisz0418
őstag
válasz
markknight #4175 üzenetére
Már pcn nyomom, ott 300+fps😁 amúgy használtam de nekem akkor is 40-45 lett max az fps ps4en
-
Wesder
titán
válasz
markknight #4175 üzenetére
Vicces mert One X-en uncappedben 33-35fps chapter 2 òta.
-
Årpi
őstag
Pécén sajnos most vannak/voltak gondok rendesen. Valakinek segített a textúra epic beállításos téma, valakinek egyáltalán nem. Ismerős streamer 9900K-val és 2080Ti-al is szenvedett (off stream is) De mivel az Epic is elismerte és priortiásként kezelte az FPS kérdés így nem aggódtam egy percig sem. Remélem tényleg segít a mai update.
Nálam is holnap hajnali shopváltáskor érkezik a friss ropogós 800 login V-bucks
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #4168 üzenetére
Fiam PC-n játszik ( aláírásomban )...FullHD, textúrák HIGH...élsimitás OFF...árnyékok OFF...effektek stb HIGH...."multi thread valami ON"...vsync ON...fps 60 ( monitor 60 hz - 23" ips LG)......hangok low.......tényleg röccenésmentesen megy neki..48 fps alá nem jön. árnyékokkal is 95%-ban így fut, de jobban lát a pályán árnyékok nélkül.
PS4-en nekem nincs választás....árnyékokkal játszok mert nem kapcsolható semmi :D...de megmondom őszintén nekem kellenek az árnyékok...jobban érzem a"teret"...vagy elbújok egy saroknál és az árnyékát hamarabb látom mint az ellenfelet (nap tűzi pl hátulról)....stb...szóval inkább segítség nekem mint hátrány.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Krisz0418 #4167 üzenetére
Javarészt azért, mert ugye alacsonyabb grafikán több FPS-t nyerhetünk, régebben nyújtott 4:3-as képernyővel is tolták, de azt az Epic kivette. Én részben azért tolom alacsonyabb grafikán, mert a kevésbé csilli-villi környezetben előbb kiszúrom a player-t a távolban, mintha minden maxon lenne. Fura is, amikor PS-en játszom, mert ott szebb a játék.
-
GEIL
addikt
válasz
Krisz0418 #4164 üzenetére
8Gb gddr6-os memóriái vannak a videokártyádnak....jó hogy elfér benne az "epic" textúra mennyisége is.......
......amúgy a 8 helyett a 16Gb RAM erősen javasolt a sima futáshoz, de nálad ez is adott.....a CPU-t meg nemkell mondanom.....4 mag ajánlott (hiába írnak 2 magost a minimumra), de a tiéd (6 mag 12 szál ) az bőven "sok" ide....szóval összességében elhiszem hogy kiakad 450-en.....árnyékok nélkül gondolom
...de az pöpec mindehonnan nézve.
-
GEIL
addikt
pfuu...akkor még jobban fog 'száguldani'...szerintem így is elég simán fut még gyengébb gépeken is...minden a beállitásokon múlik ( és hogy utp kábelen kapjon netet ).
Olvasom a fórumokat és nem értik meg hogy 240 fps-t atomstabilan nagyon kevés gép tud tartani....60 és 144 fps között még látok eltérést...de 144 és 240 között már nem....hacsak nem egy 200.000-es monitoron (240 hz)......60 hz ről 144 hz-re nagyon nagy a változás, de 144 ről 240-re már nem annyira látványos......de ismerősi körömben 30 ból 5 embernek van olyan gépe akinek tud FullHD-ben magas részleteségelel 240 fps-t......mindenki 60-160 fps között mozog árnyékok nélkül, butított grafikán.....
-
Årpi
őstag
Eléggé bíztató komment, nagy eséllyel javulni fog az FPS/teljesítmény a mai frissítés után:
https://old.reddit.com/r/FortniteCompetitive/comments/dl4dp6/patch_v1101_coming_tomorrow/f4n7iap/
-
Krisz0418
őstag
Akinek még mindig gondja van az FPS-el, droppol, mikrolaggok stb annak ajánlom a következőket. Redditen láttam, de talán magyar oldal is megirta.
Ami elvileg biztosan nem segit: a lock fps, a sound quality low-ra tétele.
Ami segit: texture-t tedd epicre vagy ha gyengébb géped van akkor medium- highra. Kapcsold be a multithread renderinget.Én először mikor bejött a chapter 2 akkor a sound qualityvel próbálkoztam, illetve lockoltam az fps-t 144re. Nem droppolt akkorát ha pl fordultam mint ezek nélkül de nem volt az igazi, már lobbyban is csak egyhelyben állva összevissza ugrált az fps...értsd 80-350 között.
Epicre tettem a textúrát, illetve nekem meg az anti aliasing mediumon van és a view distance epicen. Az fps unlimited. Hang minőséget visszatettem highra+a 3d hangzást is bekapcsoltam. Gyors mentem egy team rumble-t tesztelni, láss csodát 300-450 között volt az fps, csak a meccs vége felé amikor sokan vagyunk, sok epitmény akkor "csak" 200-250fps között volt de ez érthető szerintem.
-
manu75
aktív tag
Rocsi09 néven vagyok, rengeteg 4 csillagos nyersim van nem tudok mit kezdeni vele. A játékban a command/upgrades ezen belül lehet a hátizsák kapacitását is növelni több cuccot tudsz eltárolni hátha új infó. Meg a research pontokat is gyűjtsék össze az új játékosok. Az upgrade résznél mindent maxra lehet majd fejleszteni szóval nem kell spórolni a pontokkal.
-
zolee06
tag
válasz
zolee06 #4150 üzenetére
Ááááááááá vicc de már az elején elakadtam
!
Megvettük és a fiam elkezdett valamit játszani már vele LVL 1 szint! Kilépett én most beakarok lépni, sikerül is a mappát megnyitom ott egy földgömbön van egy sátor ! Amin a mi kiválasztott lógonk van arra katt és valamit ki ír select és erre visszadob az asztalra! -
GEIL
addikt
-
tepenzed
őstag
Mobilon játszik valaki? Vicc, hogy napok óta nyomom és még mindig úgy néz ki, hogy kb 20 valódi játékos van, többi eszetlen bot (ha ugyebár a report playert megnyitjátok, akkor látjátok, hogy hány valódi játékos van).
Így már egyáltalán nem kielégítő a nyerés sem -
GEIL
addikt
szia !
HúúPersze hogy elfogadom....ha valóban nincs rá szükséged akkor nagy segítség volna....egyenlőre van 3 fegyverem, de még örökös lőszerhiányban vagyok...rá kell jönnöm és megszokni hogy gyűjtögetni kell többféle cuccot és craftolni és fejleszteni mindent....összetett játék.
30.000 Vbucks / év az elég szép szám....ha csak felét szerezném már azzal elégedett lennékMilyen néven játszol ?
enyém: NorbiBali123 -
manu75
aktív tag
Jut eszembe aki megvette most az stw-t gyűjtse az aranyat, hogy fussa majd a grave digger-re.
-
GEIL
addikt
válasz
zolee06 #4106 üzenetére
Rászántam magam és megvettem a a STW-t....
....2 órát játszogattam vele....egyenlőre tetszik és tényleg szépen fel van építve a story.....egyre nehezednek a "küldetések"....level 6-ig vittem így hirtelen ( kb 1,5 óra játékkal )...200 vbucks egyből visszapottyant.....jó lesz ez, de ide se árt ha van party assist, mert egyedül nem fogok száguldani előre az tuti....de majd összehozzuk ebbe is a party-t aztán farmoljuk a vbucks-ot....ha STW-ben csak napi 1-2 küldetést lehozunk, akkor is jut idő még battle royal-ra is....stb.
4 küldetést csináltam meg, de ennyi után már jött 2 skin, 3 csákány és 3 glider + 200 vbucks is.... -
Márton
nagyúr
válasz
Krisz0418 #4123 üzenetére
Írtam a hardveres részét +750Ti +win10.
Nem vészes amúgy, hisz hónapok óta játszik rajta, 40-50fps megvan.
Csak előfordul a 2-3 mp-es akadás.
És 5-6 ezerért már néha ki lehet fogni ilyen 4 magos procit. De ha semmi haszna, akkor persze felesleges. Ezért kérdem, hogy ugye nem 2 magra van írva a kódja?
(ha a 6magos ryzened 50%-on fut, az már jót jelent) -
Krisz0418
őstag
Itt sok dolog közre játszik, 4gb ram a vga is hiába van 40-50%on. Nekem anno fx 6300 es hd7850el se futott jól a játék. Öcsémnek anno i5-6600 es 1060al is nagy team fightokban 80-90fps. (lowon minden, kivéve a view distance).
Ha van lehetőséged próbáld ki hogy fut rajta a játék, egyébként milyen konfig?
-
Márton
nagyúr
-
Krisz0418
őstag
Ryzen 3600am van, 6mag 12 szál. Proci 40-50% körül megy. Nem az a lényeg kihasznalja e, hanem milyen erős a proci. Vga meg mintha Windowsba lenne, 900mhz fele nem boostol mert az elég a 240fpshez fixen. Egyébként használja a game a procit rendesen. Division2 20-30%ot használ csak maxon pedig az baszo grafika
-
Márton
nagyúr
üdv,
ez a játék kihasználja a 4 magos procit?
Gép: E6700 Dual core, 4GB rammal, ssd-vel és sokszor megakad 2-3mp-re.
VGA használat 40-50% körül. Persze tudom, hogy ez a vas nem mai, de most mindent nem akarunk cserélni (alaplap, proci, mem..), viszont látom, hogy mindkét cpu mag 100%-on van.
Ebbe a lapba még belemenne egy Q9550, ami 4 magos, csak kérdés ezt kihasználja-e a játék?
Vagy inkább a ram kevés? Mert az is 3600MB körül van használatban. De akkor nem lenne végig 100%-on a cpu, nem?
Valakinek van biztos infója?
-
Årpi
őstag
Van végtelen sok edit és build gyakorló pálya a Creative részben is, ha tényleg gyakorolni akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest